Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Emerytury pójdą w górę |
Proszę o poradę. Czy w Łomży lub okolicach jest firma lub osoba, która potrafi zamontować drzwi szklane przesuwne. Proszę o adres i telefon. Z góry dziekuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Emerytury pójdą w górę |
A ja ***** nie palilem od rana bo nie mam za co;/ i zaraz nie wyrobie. KIdysniejsze czasy byly dobre. PAmietam jak nie bylo co palic a sie palilo la szpanu w wikeu 13 14 lat to sie zbieralo KIPY!:D i skreta w gazete. Ach ta mieszanka.... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
nie paliłem...nie palę...nie będę palił po co sobie niszczyć zdrowie ?
|
|
popieram, było zwrócić uwagę opiekunce
|
|
firmę którą moge polecić to moderna meble na nowogrodzkiej
|
|
Numer do Krzyśka 667 122 532
|
|
dokladnie :):) Riposta
|
|
Tak czy siak mnie żaden "dzien bez papierosa" niezmusi do rzucenia palenia ;-)) teraz owszem ograniczam się , ale jedno jest pewne że żadne "nicoret'y" plasterki,gumy nie pomogą :) to zależy indywidualnie od każego , najlepiej to czym sie zając ;-) pozdrawiam
|
|
sexplace
|
|
bozata,to chyba ty tak postępujesz.Dla twojej wiadomości nie jestem warszawiakiem ani innym miastowym.Jestem z Łomży i znam temat.Wiem co tam się dzieje od dłuższego czasu,bo mam wielu znajomych w Śniadowie.
|
|
no to ile osób wśród palących wczoraj nie zapaliło ani jednego?
|
|
Nie da się zdawać egzaminu teoretycznego bez posiadania papierka, że uczyłeś się teorii na kursie. Tak czy inaczej płacić musisz i czy będziesz chodził na wykłady, czy nie, czy tych wykładów w ogóle nie będzie to papier ukończenia kursu dostaniesz. Jest wymagany w Wordzie. Zresztą przed jazdą po mieście trzeba poznać teorię. Tak jest w przepisach, a jak to wygląda w praktyce to już co innego. Kurs kursem, zapłacisz, dostaniesz kwit, a uczyć się i tak będziesz uczył z płytki w domu. I za nią też prawdopodobnie zapłacisz.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
idź do kamińskiego zdawać i nie trzeba na wyklady chodzić wystarczy że nauczysz się znaków drogowych i tam zdajesz sobie egzamin wewnętrzny dostaniesz papier że jesteś gotowy do zdawania egzaminy zewnętrznego czyli w "WORD" jak zdasz to masz prawko na motorek bądź na autko pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |