wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy sondaż :)

Tak jak w temacie. Gdzie można wykonać szlif cylindra, jakiś zakład tokarski, adres telefon cokolwiek. Pozdrawiam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy sondaż :)

Purzeczko sp. zo.o. to wyzyskiwacze, z tego co słyszałem co nie którzy mają okolice 2 norm godzin w miesiącu

Witam czy ktos orientuje się jaka jest dolna granica wieku prawa jazdy na motor ? Nie chodzi mi tu o 125 cm 3 bo jak dobrze wiem to jest 16 lat (?)
Tylko o normalne prawo jazdy bez zadnych granic pojemnościowych

Signature will be available soon. Please wait ;)

A dlaczego ją uwalili??

120F prawie cały rok - Death Valley, to jest upał

Bezludny.Od nienawiści do morderstwa jeden krok.Chyba nie masz przyjaciół.Oby...

A z jakiego wojewodztwa jestes?

j.w.

A w necie szukałaś?

Wandalizm - niszczenie bez wyraźnego powodu. Słowo pochodzi od starożytnego germańskiego plemienia Wandalów a w wykonaniu osiedlowym jak wczoraj na Staffa powinno nazywać się inaczej .
Bo jak można nazwać łamanie drzew, rzucanie ławką, dewastację drzwi w bloku, wyzywnie i budzenie mieszkańców przez kilku chłystków a szczególnie przez syna policjanta z sąsiedniego bloku, który ma niespotykaną satysfakcję gdy ganiają go koledzy tatusia. Brak słów na takie zachowanie.

sklep ' xeromax ' ul. Mazowiecka 1 lokal nr 5 w ciągu sklepów (sprzet komputerowy, xero, art. biurowe itp)

życie. ;]

Nie bój sie jak nie zrobisz z siebie frajera to ci nikt nie wlezie.

Eeee sorry to było do SW :) Tu masz do Policji:
http://www.kwp.radom.pl/nabor/pliki/komisjalek.pdf

Zjedź niżej myszką.Załącznik nr 2 ! Pozdro

Łomża - http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81om%C5%BCa
ziemia łomżyńska - http://pl.wikipedia.org/wiki/Ziemia_%C5%82om%C5%BCy%C5%84ska
gubernia łomżyńska - http://pl.wikipedia.org/wiki/Gubernia_%C5%82om%C5%BCy%C5%84ska

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

To tylko nieśmiałe plany. Nie organizowałem nigdy koncertów i nie mam o tym żadnego pojęcia, ale w życiu trzeba wszystkiego próbować. Jeśli udałoby mi się nawiązać kontakt z łomżyniakami chętnymi do pomocy i znalazłbym lokal, który udostępniłby salę na jakichś rozsądnych warunkach to warto korzystać z tego jak najbardziej, spokojnie zaczynając z lokalnymi kapelami - w formie treningu, na bardziej znanych bandach kończąc - zasilając całą podlaską (martwą) scenę hc/punk.

Autor: magia_2 (---.elomza.pl)
Data: 16-05-08 13:21

Ja chcialabym jeszcze sie zapytac o takie rzeczy:

- czy jest mozliwosc skorzystania ze slynnych "pilek" ?
- i ile placi sie za to, ze maz chcialby byc przy porodzie (ta sale rodzinna czy jakos tak)?
- co trzeba przygotowae do lomzynskiego szpitala dla dziecka i dla siebie, bo slyszalam, ze w niektorych szpitalach ciuszki dla dzieciatka przynosi sie dopiero na wyjscie ze szpitala, ale czy cos jeszcze ?

magia_2

piłki-oczywiscie ze jest taka mozliwosc mi kilkakrotnie je proponowano w trakcie porodu paniom na łóżkach obok także. tak samo wysyłano pod prysznic. jest do dyspozycji rodzącej salka relaksacyjna z piłkami fotelem jest tam urzadzenie do ktg maty drabinki. zaraz obok prysznic toaleta umywalka. a ja w trakcie porodu ciagle chodziłam kładłam sie na kilka minut na ktg i znow po korytarzu kursowałam. nie dałam sie położyc na dłużej nawet w ostatniej fazie porodu klęczałam na podłodze bo tak mi było wygodniej.

za pobyt meza sie nie płaci.warto aby miał swoje kapcie klapki czy cos takiego bo po kilkunastu godzinach w tych ochraniaczach nie jest za przyjemnie.

magia_2 jesli chcesz to wysle Ci meilem liste co zabrac. warto miec swoje ciuszki dla malucha i pieluszki. ale jak poprosiłam o szpitalne(moje sie skonczyły) to tez bez problemu dostałam

zgłaszam się na sponsora: serwer, domena

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org