Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Test wiary - dla członków LPR |
Racja, katarynka to może nie, ale nudy, nudy, monotonia, wymienic Panią redaktor, bo jeszcze kiedys zrobi sobie krzywdę tymi mało ciekawymi wywiadami. Do szkoły Pani redaktor.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Test wiary - dla członków LPR |
Bredzisz skarbie. Ktoś Ci głupot naopowiadał. Daj choć jeden przykład, Kto był kiedykolwiek terroryzowany ? Chyba chory na schizofrenię ? Chciałbym to wiedzieć. --- PGG
|
|
Proponuję zmianę słowa łagodne na mdłe. Całe szczęście w Łomży można posłuchać czegoś innego.
|
|
dla którego biznesmena łomzyńskiego pracownik spadł z rusztowania w Zambrowie, wiadomo cos?
|
|
Tak sobie poczytałam wczoraj Wasze wypowiedzi na temat MSa i nie tylko i postanowiłam się przyłączyć... Mnie też to wkrótce czeka - w połowie czerwca mam sprawnościówkę, no a potem... wiadomo :) W każdym razie jestem w miarę "na świeżo" jeśli chodzi o wrażenia po MSie, gdyż niedawno zdawała moja koleżanka. Zaliczyła, ale uwalili ją na komisji lekarskiej. W każdym razie trzymam kciuki za wszystkich zdających i liczę na to samo :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |