Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRZEDSTAWIĘ KILKA NIE ZAPRZECZALNYCH FAKTÓW z okresu rządu PIS ! |
marudaa: za to Twoja e30(?) jest super ekstra i wogole. No fakt kazdy chwiali co ma a reszta jest bleee ;P Dla mnie 100nx jest doslownie cudem techniki i nic ani nikt tego nie zmieni i bede ladowal w niego tyle hajsu ile bede mial wlasnie po to zeby pokazac ludziom w autach z wiekszymi silnikami co znaczy japonska technologia. batarki: Dzieki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRZEDSTAWIĘ KILKA NIE ZAPRZECZALNYCH FAKTÓW z okresu rządu PIS ! |
Jeśli chodzi o moja e30 to ona ledwo rusza z miejsca i tego nieukrywam. Nigdzie nienapisałem ze jest super, ze jest szybka itd. Ja niechwale swojego cara, poprostu, mysle ze ten samochód zje cie finansowo. Własnie dowiesz sie co to znaczy japonska technika jak cos sie rozsypie. Ale źle Ci niezycze, lubie jak cos sie dzieje w Łomży, jak jakies kombinowane fury zaczynaja sie pojawiac, dlatego Powodzenia w projekcie.
|
|
Lol nic nie pogłębiają tylko zjazd robią pod most jeśli chodzi to co robią przy drodze . nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
Witam, jest może ktoś kto zdał multiselekt i przystąpił do PZP??? Jak to się odbywa?? Podobnie do MS??? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Autor: peter (---.lom.vectranet.pl) Pogłębiają Narew. I to nie tylko w tym miejscu. Przemieszczają się co pewien czas. Dzięki :) Przyczyny tego pogłębiania pewnie się tu nie dowiem.
|
|
Hej nie wiecie jak to jest.Mam ta karte z NFZtu Taka niebieska ubezpieczenia granica. I teraz tylko nie wiem czy moge z nia isc normalnie tutaj (w Niemczech )do lekarza na kontrole czy tylko w razie jakiegos wypadku?A jezeli moge normalnie z nia isc to czy cos zaplace???Pomocy prosze.
|
|
Powiem Ci tak nie znam sie dokladnie na tym bo nigdy nie mialem okazji na szczescie odwiedzac słuzby zdrowia zagranicznej mianowicie napewno do tej karty dostales kartke A4 na której było wszystko wypisane i jest tam napisane ze bezpłatnie mojego znajomego w Niemczech dorwał wyrostek czy nerka cos w tym tylu no i rachunek przyszedł do domu za leczenie ale wtedy daje sie go do NFZ i oni chyba go pokrywają
|
|
666: Pasy juz byly jak go kupilem. A dolot to pozostalosci po CAI, ktore niestety uleglo zniszczeniu ;/ marudaa: Jak wybieralem 100nx wiedzialem ze nie jest to auto tanie w utrzymaniu i mam nadzieje, ze nie przeszkodzi mi to w moich planach. Co do Twojego wczesniejszego postu to w rajdze bralem udzial tylko i wylacznie dla zabawy, wiedzialem ze nie mam co sie cisnac z moimi umiejetnosciami, dlatego inwestuje w moc zeby latac po prostej. Zapewne zaraz odezwa sie ludzie z tekstami "mistrz prostej..." itp. i szczerze mowiac to ch... mnie to obchodzi bo wole polatac z duza predkoscia po prostej niz zawracac wokol pacholkow :P. PS. Mial byc temat o mechanikach :P lekki off-top :P ale takie forum :/
|
|
hehe a dzis chlopaki po lomzy smigalo Bmw M6:):) na plockich blachach;P kozak jakich malo:) mialem okazje z nim stac na swiatlach na legionow;p heh odejscie niesamowite...
|
|
Blanko czym jeździsz?
|
|
ok 22.30 ta m6 "scigalam sie" na Sikorskiegio z jakims zwyklym lomzynskim autem. nic nadzwyczajnego nie widzialem ze strony BMW
|
|
Może zafascynowany to nie jestem. Napisałem to dlatego że widziałem na tym forum posty dotyczące np podwyżek w czterech porach. Straszny lament że pizza tam kosztuje od 16 czy 17 zł. Skoro znalazłem dobrą i tanią pizze postanowiłem się tym podzielić z innymi. Może dzieki temu wpadnie pare groszy właścicielom KONI a ludzie zjedzą dobrze i nie drogo.
|
|
a skad te nerwy u kolegi?? opcja 2:) on nie szalal ta M6 jak jakis mlokos przy lekkim przyspieszniu ladnie sie zbiera to auto ale to wysokoobrotowiec na ulicy nic nadzwyczajnego nie pokaze jak podkreci tylko do 3k obr.
|
|
"Autor: FsT (---.lom.netster.pl) Data: 30-05-08 00:11 ok 22.30 ta m6 "scigalam sie" na Sikorskiegio z jakims zwyklym lomzynskim autem. nic nadzwyczajnego nie widzialem ze strony BMW" z ciemnym? :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
przejdz się do deweloperów--osiedle sybiraków, kazańska są miejsca i wcale tłumy po nie nie gonią :)
|
|
Osobiście wolałabym zapłacić nawet 50zł za pizzę w 4 porach niż 5zł za rewelacyjny placek spod koni. Dla mnie dobrze zjeść to nie tylko się tanio nażreć ale to również dobre samopoczucie a 4 pory to gwarancja nie tylko dobrego jedzenia ale i miłej atmosfery. Przechodząc obok Koni idąc np. do yamy zawsze otwarte są tam drzwi i jedyne co można wyczuć to zapach starej murzyńskiej chaty, a już napewno nie da się wyczuć wyśmienitej i smacznej pizzy a'la Konie.
|
|
westerrn digital..... morda kapciu bez gimnazjum.... mam juz swoje lata, moglbym byc pewnie twoim ojcem a jak ci cos nie pasuje to juz twoj problem. idz do konta i zwal se konika, to ciwychodzi najepiej, czy to fucha twojej starej ??? hee ??? ;-]]]] ojcem powiadasz... to widze świetny przykład dajesz własnym dzieciom. Moje kondolecje. Ciekawe co gorsze - być idiotą czy ojca idiotę po którym sie dziedziczy geny... Idź do własnej lochy i pobzykaj ją w kącie lub daj innym tak jak to robisz na co dzień. Dostaniesz kilka złotych będziesz miał na nową gierkę.
|
|
w łomży jest dużo szybkich aut ,ale najwięcej jest oznaczonych literko ''L'' ;-)
|
|
Najszybszych ale w drugą stronę. :)
|
|
Raczej to pierwsze hehe. A stateczek to w którym miejscu teraz cumuje ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
hej wie ktos moze gdzie w jakich cenach i w jakich godzinach mozna w Łomży wypożyczyć kajaki zeby poplywac sobie po narwii?
|
|
Ale skarpa pięknie zrobiona za to trzeba pochwalic. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
w moim poprzednim poscie wkradl sie blad, powinno byc "scigala sie", zreszta kumaci ludzie po calej formie zdania powinni sie o tym domyslic
|
|
Pod tym numerem dowiesz sie dokladniej ja to dokladnie nie wiem jak w tym roku z tym jest 602570797 Jak cos to polecam splywy
|
|
jak mowiles ze dolot kupywales na necie hehe jakie masz te pasy ? chcesz sprzedac ? jak nie umiesz ogarnac 90 KM, to 900 Ci nie pomoze ;D
|
|
Chyba gdyby była to plama krwi to by ją usunięto?
|
|
A ja życzę sobie żeby takich debili jak zientarski było jak najmniej na warszawskich ulicach Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Do Andrzej W. Cześć jeśli miałbyś czas odezwij się na gg 7984991 i może podzieliłbyś się z wrażeniami po MS, może zapamiętałeś jakieś konkretne pytanka. Będę bardzo wdzięczna. Ja jeszcze nie złożyłam papierów.Dopiero składam w połowie lipca. W chwili obecnej nie ma mnie w Polsce. Ale intetnsywnie czytam spostrzeżenia wszystkich ochotników. Pozdrawiam Wszystkich :)
|
|
|
hmmm ja jakoś nie zauważyłam żeby twój post ktoś usunął, bo dzisiaj można go nadal przeczytać na forum. czyli jednak nie odebrano ci wolności słowa, nie bój się... a co treści postu, cóż, nie mi to oceniać bo mnie tam nie było. ewentualnie trzeba było zareagować jakoś. ot taka moja mała dygresja.
|
|
serduszko - oczywiście, na forum nawet z Brzezińskim możesz pogadać napisz skargie nie ukrywając sie pod nickiem
|
|
Co do cenzury to właśnie wulgaryzmy są publikowane na okrągło ale jak dotyczy bardzo poważnych spraw to w bardzo szybkim tempie posty znikają .Powtórzę sprawę która miała miejsce wczoraj na starym rynku . Chodzi mianowicie o zorganizowanie dla przedszkolaków dnia dziecka. Występy dzieci były naprawdę fantastyczne ,dzieciaczki bardzo dużo serduszek włożyły w przygotowanie swoich występów i ogromne brawa dla nich.Zbulwersowała mnie jednak sprawa która dotyczy pań opiekujących się grupą dzieci ubranych w odblaskowe kamizelki. Ta grupa dzieci przez napewno ponad trzy godziny przebywała na słońcu w prawie ponad 30 stopniowym upale, ze zmęczenia dzieci popocone siedziały na gołym betonie bez przysłowiowej kropli wody,pani opiekunka na oczach dzieci raczyła się wodą z butelki sama, kiedy zwróciłam jej uwagę zrobiła cielęce oczyi warknęła ,że to nie moja sprawa/wybitny pedagog która zapewne pierwsza strajkowała domagając się podwyżki/ Inne opiekunki zaraz po występach potrafiły zadbać o dzieci zabierając je z uporczywego upału.Te które zostały robiły sztuczny tłum czekając na występ zamówionych aktorów z Warszawy, którzy z przyjazdem opóżniali się bardzo , a dzieci jak siedziały na gołym betonie tak nikt nie zwrócił na nie uwagi i nie podał kropli wody. Działo to się wszystko pod oknani panów prezydentów i co na to pan Choiński specjalista od oświaty?Byli i sponsorzy taki ładny żółty busik z logo firmy. Pani która pisze teksty dla dzieci z tej okazji trzepała sobie kasę pod parasolem za ksiązeczki. Piszę to do pani dyrektor i do władz oświatowych jak mogą postępować bezkarnie opiekunki sprawujące odpowiedzialną misję . Co na to rodzice czy wiedzą za co płacą ciężko zarobione pieniądze za pobyt dzieci w przedszkolu?Jeszcze raz powtarzam ,że nie piszę tych słów na pusto mam na to dowody .Ciekawi mnie bardzo czemu ten temat tak szybko znika kogo tak zabolało .Co z tego wynika ,czego sie boją organizatorzy i pani dyrektor tego przedszkola. Z pewnością nie tylko ja czekam na wyjaśnienie tej sprawy .
|
|
Przed godzina 17 wysłałam ponownie wyjaśnienie dokładnie o co chodzi, ale niestety do tej pory nic sie nie ukazało ,ciekawa sprawa co ty sie dzieje kto tak miesza?A zainteresowanych jak zdążą odsyłam do archiwum
|
|
I jak dziewczyny po ślubowaniu w KMP w Łomży. Jak minął pierwszy dzien w pracy ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Admin usowa nie te posty co trzeba...a tez bym chetnie o tym fakcie poczytala
|
|
Treść jest ukryta
|
|
saneone i z czego takie ciacho k u r w a ?? a gdyby ciebie mama takimurodzila ?? fajnie by ci bylo ??nie daj Boze zeby cie taka kara nie spotkala. z czego jak z czego ale z ludzkiego uposledzenia smiac sie nie mozna. pokazales klase !!!!
|
|
nemo ma racje! czemu czepiacie sie biednego miasta ktore ledwo co daje rade oplacic prezydenta za jego niesamowite osiagniecia? bo to dzieki niemu moge spacerowac po tych obiecanych bulwarach nad narwia
|
|
To dziewczyny w KMP Łomża robią?? :D No opowiadajcie,opowiadajcie skoro tak... ;)
|
|
na łąkowej są niezłe balety.
|
|
"bad_day"- dzieki za info:) Nie. Nie jest to żaden pudelek, przypominam to forum strony 4lomza:) Wole zapytać się o takie tematy, niż 24 godziny na dobe wyzywać się.. i chwalić się kto ma najlepszy samochód w Łomży:) nar
|
|
Wójt Śniadowa to dno i wodorosty!Kazałbym go rózgą ćwiczyć!Aż dziwne,że takiego głąba ludzie wybrali na wójta!To co on wyprawia to ludzkie pojęcie przechodzi.On cały czas działa na szkodę gminy.Już dawno powinien wylecieć na pysk z ciepłej posadki!
|
|
Western Digital- jakbyś nie wiedział to ferrari nie było jego.
|
|
PLAMET, METIPLAST, PLASTIMET
|
|
XX chcesz czekać tak długo?
|
|
A nie przypadkiem Jedwabne stacja "Bliska"?
|
|
szamac: tu gdzie ja mieszkam wychodzi po 1,7 za litr zwyklej benzynki. spora roznica :| Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
seweryn krajewski-najpiekniejsza
|
|
jego nie jego, rękę do tego przyłożył. Samo nie jechało No niby lepiej niż sie chwalic samochodami kto ma lepszy, a w tle marudzić że mu za drogo go utrzymywać po za droga benzyna przed zmowę handlowców którzy traktują swych pracowników jak śmieci, a Ci z kolei ciagle marudzą jak to dobrej pracy znaleźć nie mogą bo im ruszyć dupy się nie chce i siedzą w domu klepiąc w klawiaturę by napisać kilka słów obraźliwych na czyjść temat bo koś powiedział że młodzież to tylko bić się umie i grać w CS a do książek nie zajrzą przez co walą ortografy a inni na forach wytykają im że przez takich to forum schodzi na psy. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Moze i zle robia. Ale szczerze to juz sie czytac nie da. Wszyscy to by chcieli aby wszystko bylo po 20 groszy. Chlopak myslal ze klient wstawiony to nie wie o co chodzi;d RZymianka spoko bar jest. A jak Ci tam niedobrze o kup se człwoeiku flache i napój w Biedronce usiąź w fotelu i pij taniej wyjdzie a jak nie dasz rady to po mnie dzwon. I bedziemy sami sobie drinki robili i tyle;d
|
|
maja buzki maja raczki to sami sobie powinni wyjasnic :)
|
|
Figlarka bardzo dobrze że cię stać. Ja prawde mówiąc przynajmiej 2 razy w tygodniu jestem w 4 porach. Nie mniej twoje uprzedenie do miejsca śwadczy o zaściankowej mentalności. Fura, skóra złoty łańcuch, a w skarpecie dzura. Lokal nie jest najwyższych lotów ale ja tu nie napisałem o tym żeby iść z rodziną na obiad, tylko żeby wpaść zjeść pizze z kumplami. Oficjalnie kończę ten temat i już się w nim nie udzielam!
|
|
hmmmm a tamci mają znajomości:/ i nic nie mogą wskurać a więc prosze was Łomżyniaków o pomoc
|
|
kredytów nabrali na budowę a chętnych do kupna nie ma.To się chłopy przejechali ha ha ha A bank nie popuści he he he
|
|
Chce podkreslic wymyslone zróznicowanie cen tak jak HokusPokus wspomniał wyzej albo robienie ludzi w ..... jednym słowem,uwazam ze tak nie powinno byc ze ceny chlopaczek wymysla z głowy!
|
|
Fajnie ze poruszacie takie sprawy, tylko szkoda ze robicie sztuczny tlok na forum i w kołko pisze 2 a w "porywach" 3 osoby zmieniające tylko loginy i udające ze ciągle ktos nowy włacza się do dyskusji. Nawet "warszawiacy" lub inni "miastowi" się wypowiadaja. no no no Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Proponuje wyłożyc 200 tys. zł, otworzyć własny lokal, serwować najlepsze jedzenie, zapraszać gwiazdy muzyki, wystrój w najlepszym wydaniu i wszystko za jedynie 9,99 zł od osoby. Ludzie, wyłożyli na to sporo kasy to i musza na tym zarabiać, żeby odrobić a potem zbierać tylko zysk. Jeżeli coś kosztuje 50 zł to najwidoczniej musi tyle kosztować bo wszystko nie może być po 9,99 zł... sorry może być, ale jedynie w Lidl-u i Kaufllandzie:) pzdr:) Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
Na lokalnym rynku mamy tylko kilka firm oferujących gaz miejscowym stacjom. Są to Benzol , Barter oraz Gaspol. Jak zauważyłem na własnym aucie w przeciągu ostatniego roku jakość gazu znacznie spadła. Auto spala więcej, jezdzi wolniej dla sprzedawcy to się kalkukuje. Ostatnio zatankowałem w białymstoku gaz z od nowego dostawcy na rynku - Petrol Invest. Okazało się iż moje auto po prostu latało. Dodatkowo średnia cena na tych stacjach była o 10 gr niższa.
|
|
I na torze kartingowym ma być. dzieci będą się ścigać w gokardami.
|
|
Drzwi szklane przesuwne są stosowane w budownictwie mieszkaniowym i użyteczności publicznej. Służą do rozdzielania pomieszczeń charaktryzująych się zbliżoną tmperaturą i poziomem wilgotności.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |