Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdziwa twarz Platformy Obywatelskiej |
przy Okruszku Al.Pilsudkiego 6 przyjmuje wtorek i sroda jakos od 14.30 do 18.00
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdziwa twarz Platformy Obywatelskiej |
Podobnie jeżeli chodzi o inne kierunki... Trzeba zdać egzamin zawodowy.Praktyczny i teoretyczny :)
|
|
Cześć:) Mam pytanie. Czy ma ktos wiadomosci na temat jego zdrowia, po tym jak uległ wypadkowi? W mediach narazie ucichło, a mnie interesuje Jego stan zdrowia, bo jest jednym z moich ulubionych prezenterów. Dzieki za wszelkie info:)
|
|
a czy w tym kauflandzie bezie tylko market czy jakas galeria taka jak w stokrotce?
|
|
gans jak masz dosyć ciekawskich to rzuć się do rzeki baranie krab zadał pytanie a ty akurat nie musiałeś na nie odpowiadać w ten sposób... pozatym jeżeli ktoś tu jest psychopatą to właśnie do jednego piszę... zastanów się nad sobą chłopie... Takos
|
|
SamNiewiemCzegoChce wiem to taka mała literówka zauważ że R jest obok E i nie chcący nacisnąłem zauważyłem ten błąd dopiero po dodaniu tematu.
|
|
Jaki mam to pozostanie tajmnica :P a silnik wzielem od kolesia z nissanklubu :)
|
|
hehe jak tajemnica, to słabo się kamuflujesz ;) GA16DS o oszałamiającej mocy 89 KM :)... gaźnikowiec... oj ciężki będzie ten swap na sr16ve... w ogóle sr16ve jest warty więcej niż cały taki nx100 hehe... powodzenia w swapie :) i pamiętaj o upgradzie hamulców i zawieszenia, co by się na pierwszej latarni nie zawinąć :) Takos
|
|
Najlepiej napisz tutaj wskazówki,wrażenia i rady :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |