Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mietek daj robotę!!! |
remis i 17 miejsce w tabeli ale ŁKS to fuksiarze, i tak się utrzymał, bo fuzja Śląska i Groclinu jest przesądzona
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mietek daj robotę!!! |
A mnie sie tam podoba, a co najważniejsze żadna nie narzekała.. ;) Później już nie mówimy zazwyczaj o pizzy, ale skoro nie mówimy, to nie była najgorsza.. Pozdrawiam... :))
|
|
Troche trzeba zmienic temat tzn.chodzi mi o ogladanie euro 2008.W tvp trzeba placic abonament miesieczny a nie mozna ogladac euro 2008 tylko w prywatnej stacji.Publiczna telewizja to same zlodzieje,zeby nie bylo ich stac na wykup meczy i trasmisje,a co ciekawe Tomasz lis przechodzac z polsatu do tvp zarabia 70 tys.na miesiac.BAJO
|
|
żadnego ip tu chyba zmieniać nie trzeba tylko musisz wprowadzić adres MAC z jednego kompa do drugiego ale z ist od razu to wykryją
|
|
To juz nie wazne, czy kupisz u dealera czy w caffe shop'ie wazne ze nie bedzie karane posiadanie np.: do 3g przy sobie, tak jak bylo kiedys(moge sie mylic ale to chyba bylo 3g) pzdr. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
www.kasztelanwiski.pl
|
|
Ej DEBILE ale z was zwał totalny !!!! ''Benia'' masz rację ten sos niby pomidorowy to koncentrat z dodatkiem ketchapu i odrobiną wody destylowanej hehe ''Zly_czlowieczku'' do Ciebie kieruje teraz te slowa sklej psiutę i stań na baczność bo dwa razy Suko powtarzał nie bedę.Jesli chodzi o jedzenie to już tam nie jjem ''Papkarol'' smierdzący kasztanie jesli nie zdązyłeś zauważyć dla mnie to nie jest żadna konkurencja bo ja zadnej pizzeri nie prowadze to po pierwsze a po drugie jestes za tępy żeby to wszystko pojąć z kim piszesz zasrańcu i co jjesz ''WhiteskY'' a ty sie nie wpierdalaj bo Cie z ziemią zrównam milcz Gangrenie
|
|
Szukam tego produktu http://www.artigraf.pl/product_info.php?cPath=118&products_id=2580 Czy ktos wie czy dostane cos takiego w Lomzy i gdzie?
|
|
ErgoProxy nie lepiej kupić nowy?:) nie są aż takie drogie:) może warto zainwestować w coś nowego:) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
chociazby nawet dlatego ze jest najlepsza szkola z woj podlaskiego bo tylko w wecie jest ten profil "weterynaria";] Chyba nie zrozumiałaś o co mi chodzi -.- Się nie dziwie czemu weta jest najlepsza w tym kierunku, skoro jako jedyna ma taki profil... w takim razie może być nawet 1 w kraju, moze nawet Ojropie -.- Zresztą i tak źle poprzestawiałaś te wyrazy... i tak tworzą nielogiczną papkę;) hehe ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Raczej nie ma i oby nie było!!! Dość nagrywających wśród polityków
|
|
gratulacje schudnięcia :D
|
|
tyku no i bardzo dobrze jak nie zozumiesz tego to twoj problem i mnie nie krytykuj bo sobie tego nie zycze;]
|
|
a pewnie nie było łatwo hehe:P
|
|
a Ty pewnie się próbowałeś tym swoim marnym sprzętem:D?:P heheh ale na poważnie to ta Vectra ma niezłego kopa, więc tak jak kolega odradza scigania sie z nia hehe:) koniczyna
|
|
dobromil , jebalem twoja stara !!! w dupala ;DDDD
|
|
Skoro już zboczyliście z tematu, to proponuje rozwinąć temat pracy dla informatyków. Które firmy w Łomży oferują najciekawszą prace? Szukając w google łatwo zauważyć Novum. Jednak myśle, że jest troche więcej, skoro 2 szkoły produkują w Łomży informatyków. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
prawda jest taka, że jeśli ktoś chce być realną konkurencją dla 4lomza, musi mieć lepszą treść od tego portalu. Być może przez kilka lat codziennie dodawać artykuły, bez specjalnego zysku. reportaże, zdjęcia... teoretycznie możliwe, ale kto jest gotów wykładać na to przez kilka lat gotówkę, bez specjalnej gwarancji przyszłego zwrotu. Liczenie, że od razu znajdą się chętni tworzyć artykuły imo jest błędne. Trzeba najpierw wnieść dużo od siebie, aby ludzie docenili i chcieli dodać coś samemu. Inaczej to wygloda jakby się szukało mużyna, który będzie pracował na właściciela serwisu.
|
|
O ale strona zrobiona do dupy. Brak doświadczenia tego kto ją napisał. Całkowity brak zrozumienia potrzeb osoby szukającej informacji.
|
|
Fajkt koleś z janowa jest specyficzny.
|
|
Miało być FAKT:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja wam powiem ze po wczorajszym dniu nie pójdę więcej tam nic zjeść... Przychodzę sobie ok. 22 zamawiam pizze 52 dużą płacę 21.50 czekam na nią, po 15 min podchodzi pani z obsługi wręcza mi pizze ja ją odbieram i idę do domu ją zjeść. Wszystko było by dobrze, żeby nie to że gdy otworzyłem pudełko okazało się że mam zupełnie inną pizze... po pierwsze zamiast ananasów, brzoskwiń i szynki na placu widziałem salami, paprykę, w dodatku była to mała pizza... patrze na kartę i odnajduję tę którą dostałem okazało się że jest to mała pizza i kosztuje 18.70... śmiechem żartem wkurzyłem się troszke i nie miałem ochoty wracać do tej porąbanej pizzerii żeby odmienić ją na inną..padał deszcz i chyba jak bym tam wpadł to bym tej panience kilka słów do rozumu powiedział...
|
|
Hehe nie znam jeszcze takiego przypadku,zeby maturzysta nie powiedział ani słowa ze swojej prezentacji ;) Wejdz na strone www.cke-edu.pl i zobacz tam jak są punktowane poszczegolne zadania na maturze ustnej
|
|
a kto mi powie czemu w lomzy po 35 ?? a nie po 30 ?? juz by z siebie dziadow nie robili i po 30 m:P
|
|
Witam wszystkich moich starych klientow pizzerii Big Red Tomato i infrmuję iz niedługo otwieram pizzeriię w Łomży pozdrawiam jacek.d
|
|
To już chyba łatwiej ścianę przenieść ;) www.dlamaluszka24.pl
|
|
Szukam dobrego glazurnika, czy możecie kogoś polecić.
|
|
też poszukuję,nawet od jutra
|
|
Zna ktos z was moze stronke na ktorej mozna bedzie zobaczyc mecze polakow?.. np dzis z macedonia i jutro z albania?... no i oczywiscie ME (brak Polskiej TV.. taki powod)
|
|
rmffm zainstalowalem, zalogowalem ale chce wlaczyc jakis kanal zeby sprawdzic czy chodzi ale nic sie nie dzieje?! co jest?!
|
|
kacapy,nie dotrzymują słowa,nie wywiązują się z obowiązków, a potem problemy,płacz....,powtarzam płaaacz i laaament.
|
|
Wiecie co? Jesteście powaleni. Nasz naród ciężko pracował żeby urodził się ten stereotyp. Tyle samochodów co ukradli Polacy to nie ukradł żaden inny naród. No może Ruscy. Po co bić pianę skoro 20 lat kradliśmy fury z Niemiec. Lepiej pomyśleć jak to zmienić niż udawać niewinnych. Mamy kolejne 20 lat:) na zmianę wizerunku Polaka.
|
|
Nasze miasto to standart. Wszystcy biadolą a na wyborach nikogo nie ma. Ja bym zmienił mieszkańców. Prawod do jęczenia mają osoby które biorą udział w życiu politycznym miasta.
|
|
kradliśmy fury z Niemiec Może ty koleżko kradłeś bo ja nie. Więc mów, z łaski swojej, za siebie.
|
|
To zalezy co utor ma na mysli, bo zasadniczo horrory dzielimy na 2 kategorie. Pierwsza to sa tzw "normalne" horrory, a druga kategoria to tzw "krwawe" tam gdzie pelno krwi i kupa miesa, np hostel, pila itd. Mi osobiscie nie podobaja sie te krwiste bo fabula jest kiepska tylko tyle ze tryska krew i rzuca sie mieso. A dobrego horroru z fajna fabula dawno dawno nie ogladalem
|
|
Rozumiem ze masz 1.6 i chcesz wsadzić teraz 2.0 CZY TAK? Oprocz skrzyni, silnika i elektryki powinieneś pomysleć jeszcze o hamulcach.
|
|
Kilka dni temu zauważyłam na pobliskim przystanku MPK małego , czarnego pieska w " białych skarpetkach " Początkowo sądziłam , że to jakiś wierny kumpel , który odprowadza swego pana do pracy a potem czeka na jego powrót .Wczoraj z koleżanką zaobserwowałam , że psiak goni każdy jasny samochód i z rozmowy z ekspedientkami z pobliskiego sklepu dowiedziałam się , że psiak został wyrzucony tuż przed długim weekendem z samochodu !!!!! Mordę bym bydlakowi obiła !!!Dziś wracając z ojcem ze szpitala serce mi dęba stanęło jak widziałam psiaka szukającego swego pana ..Zadzwoniłam do schroniska --ależ procedury !Urząd Miejski - zgłoszenie albo samemu dowieżć psiaka do schroniska .Bojąc się o jego życie namówiłam swoją młodą przyjaciółkę Izę aby zawiozła mnie i biedaka . Cała akcja - pożyczyłam smycz u sąsiada , obrożkę zabrałam Milusi , w kieszenie nabrałam żarcia --Przed akcją chciałam go sama doprowadzić na naszą działkę , wciągnęłam w to 4 chłopców --niestety ,,smutne oczy patrzyły na mnie jakby chciały powiedzieć " muszę tu czekać na pana "' Jasna cholera ! Niech tego gada szlag trafi !!!Okazało się , ze niepotrzebna smycz , obrożka tak --psiak przytulił się do mnie , dał się wziąć na ręce ...Boże , żeby nie dwa nasze koty nikomu bym go nie oddała ,,,czyściutki , bez insektów , tylko bardzo zakurzony ..Pojechałyśmy do schroniska -5 km i ...pocałowałyśmy klamkę a przecież dzwoniłam !!! Rozesłałam wici po znajomych szukając mu nowego domu ale każdy ma już psa albo kota --Psiak teraz leży na działce pod fotelem , na kołderce Milki a jutro sąsiad znów zawiezie nas do schroniska ...Autentycznie boli mnie serce ! Psina , nieduża ,widać , ze uwielbia jazdę samochodem , taka przytulajka ..A jego pan zapene , łachudra jedna . uczestniczył w procesji i może kanalia przyęła komunię sw ........A ja mam dwa koty
|
|
1. Transmisja obrad Sejmu RP. 2. Relacja z obrad Rady Miasta Łomża. 3. ................, itp. Filmy te mają, tę zaletę, że zamiennie mogą robić za komedie. rudy błazen z druhem
|
|
dobrze. nie będzie tyle marudzenia. Przynajmniej jak będą w 3 lidze gdzies na szczycie tabeli (o ile będą) to bedzie więcej powodów do radości niż na dnie drugiej. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Ludze co wy chaty będa tanieć a wy sie za zakupy bierzecie. Oglądajcie CNBC Biznes na TVN 24. Ostatnio publikowane raporty wskazują że deweloperzy sprzedają o dwie trzecie mniej mieszkań niż w zeszłym roku. Poczekajcie jeszcze to ceny spadną. Przecież oni też budują na kredyty z banku. Nie bedziecie kupować to ceny zaczną lecieć. Bank nie bedzie czekał aż deweloper sprzeda mieszkania. Zacznie się wyprzedaż niowych mieszkań. Tyle że trzeba jeszcze poczekać. Dla zinteresowanych budową domu. Prefbet w Śniadowie ma pełne magazyny. Nie bardzio mają komu sprzedać pustaki. Znakiem tego jest stagnacja na rynku i ceny idą w dół. Zalecam wstrzymanie. Nie dajcie się nabrać. Ceny mieszkań są z kosmosu i tylko my możemy je sprowadzić na ziemię.
|
|
Inferno jest super. Tylko trzy piwa trzeba wypić do niej;)
|
|
Kazdy lepszy to nawet nie wie jak ten samochod wyglada :/ takze watpie zeby zrbil SWAPA.
|
|
"Ludze co wy chaty będa tanieć a wy sie za zakupy bierzecie. Oglądajcie CNBC Biznes na TVN 24. Ostatnio publikowane raporty wskazują że deweloperzy sprzedają o dwie trzecie mniej mieszkań niż w zeszłym roku. Poczekajcie jeszcze to ceny spadną." W większych miastach spadną na pewno, ale w Łomży ceny już mocno spadły. Pamiętam jeszcze nie tak dawno ogłoszenia z mieszkaniami w wielkiej płycie po 4-5tys zł za m2. Teraz się tylko zastanawiam gdzie są te wszystkie sooby z forum zachęcające do ich kupna, bo będzie tylko drożej.
|
|
Ja mojej 5 letniej córce leczyłam zęby u Pani dr Dobrowolskiej na Pięknej, ale ta dentystka nie przyjmuje na kase chorych tylko prywatnie. Mimo to do niej chodziłam bo jak dotąd tylko jej corka dała zaleczyc, a miala az 4 zeby do zaleczenia i byly to duze ubytki. Pozdrawiam
|
|
"Challenger" "Mam 1.6 i chce wsadzic inne 1.6. Jest ktos wogole w Lomzy kto sie tego podejmie?" To co chcesz zrobiś to nie SWAP to zwykła przekładka!!! Każdy mechanik to zrobi, moja rada to poszukaj sobie tylko najtańszego bo do przekladana silników nie trzeba mieć specjalnych umiejętności To co chcesz zrobić to nie SWAP to zwykła przekładka. SWAP jest to zmiana silnika na większy (pojemność) mocniejszy.
|
|
DxxxD to też jest swap, po prostu głuuupi swap :D tak się przyjęło w terminologii motoryzacyjnej i nie tylko, że wymiana czegoś na coś to swap nad sensowniejszą tego stwierdzenia można pisać strony mój cyt. podałem za wilkipedią swap to swap ;)
|
|
Widze że Ty nemo to masz tyle pojęcia o polskiej piłce ile ja o balecie mongolskim,ile Polaków się tym interesuje? to wyobraź sobie że co weekend tysiące młodych ludzi jeździ po całym kraju za swoimi klubami,bo to jest ich całym życiem tak jak dla mnie ŁKS jest całym życiem, moją pasją,jest jedyną w Łomży atrakcją która pozwala zapomniec o tej szarej rzeczywistości która nas otacza ze wszystkich stron, ale co Ty mozesz o tym wiedzieć ? wiesz co to znaczy miłość do klubu ? wierność barwom? to właśnie na stadionach młodzi uczą sie lokalnego patriotyzmu, szkoła ich tego nie nauczy, telewizja też. Nie chce mi się wchodzić w jakos polemike z Tobą bo oczywiście i tak wiesz według siebie najlepiej i żadne argumenty tutaj nie pomogą, tylko jedna prośba: nie pisz tutaj o rzeczach o których nie masz zielonego pojęcia,a Twoje wyrażanie wrogości wobec ŁKSu pisząc jego nazwe z małej litery powoduje u mnie śmiech, więc bardzo dziękuje że dzięki Tobie mam od rana dobry chumor :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |