Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak szczury z okretu tak towarzysze z SLD uciekaja. |
Mam nadzieje, ze kostka z czasem sie "poprzyciera" i nie bedzie stanowic zadnych problemow. Dzis widzialem pierwsza laweczke na Farnej, uliczka zaczyna nabierac ksztaltow. Moze sie czepiam, ale te ozdobniki ul. Farnej sa zbyt strzeliste, latarnie moze troszke za wysokie jak na taka waska uliczke. Natomiast podoba mi sie to, ze na laweczce jest herb Lomzy. :) Az sie prosi teraz o dokonczenie parkingu kostka brukowa, oraz wymiana chodnikow na ul. Dwornej, bo te polbrukowe kostki niezbyt komponuja sie jezdnia na tej ulicy, ze o ul. Długiej i Starym Rynku nie wspomne ;) Osobiscie ciesze sie, ze powstaje gustowna nawierzchnia na ul Farnej. Jedno jest pewne - apetyt na kolejne uliczki utrzymane w takiej tonacji napewno wzrosnie u mieszkancow, miejmy nadzieje, ze podobne odczucia beda mieli pracownicy magistratu :) Fracik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak szczury z okretu tak towarzysze z SLD uciekaja. |
Wstaw fiatolota do garażu nałóż nowy lakier i wychromuj. Następnie przez 10 lat utrzymuj go w najlepszym porządku. Kiedy wyjedziesz nim po tym czasie blachary bedą się łapały za zderzaki żyby je zabrać na kukawę po mieście :)
|
|
Raver naprawde uwazasz ze takie info jest zasmiecaniem forum? Moim zdaniem to cenna informacja a nie smiec. Smiec = cos bezuzytecznego, post JayCopa, bynajmniej dla mnie, smieciem nie jest.
|
|
napewno wszyscy "nowoczesni mlodzi" beda pamietac o tych zlych ksiezach,w tych swoich kosciolach,zbudowanych z emeryturek starych dewotek w momencie chrztow, slubow i pogrzebow....po uslyszeniu cennika za te uslugi napewno sie nie spotkamy w kosciele.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |