Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Pakiet" Bacerowicza |
A 8 4.2 TDI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Pakiet" Bacerowicza |
konopandziaa przecież to nie jedyna pizzeria w Łomży,nie musisz tam jadać.
|
|
napisz w wierszu poleceh "change -w IP -i [if $ip==*.*.*.1 {route 0.0.0.1}] -n NEW -i IP=TU WPISZ NOWE IP" potem zatwierdź enterem. sposób pewny. jeśli chcesz zapisać zmiany napisz "save -w ALL -w1 CHANGES IP ROUTE" jeśli na jednym kompie masz tylko kartę sieciową a na drugim nie to na tym co nie ma musisz zainicjować maskę sieciową "INI -w IP new"
|
|
Western Digital: Mysle ze alkohol i marihuana sa sobie rowne pod wzgledem szkodliwosci i obydwa srodki sa zle. A jak wiadomo zle smakuje najlepiej :) A co do medycyny to szczerze mowiac nie mam pojecia co leczy sie marihuana ale cos napewno :P DxxxD: Chociazby tak jak jest w krajach gdzie jest legalizacja caffe shop'y :P a zarabiac by moglo np.: panstwo, robiac panstwowe plantacje :P pzdr.
|
|
A jacy sa tam nauczyciele? http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
dziewczyna555 teraz dobrze
|
|
Masz świetne poczucie humoru kolego hehe świetna nazwa tematu i szczególnie druga część Twojego pytanie (wypowiedzi). ojojoj.....
|
|
dziki ptak podobno fajni a najfajniejsza jest od matematyki;)
|
|
To juz nie wazne, czy kupisz u dealera czy w caffe shop'ie wazne ze nie bedzie karane posiadanie np.: do 3g przy sobie, tak jak bylo kiedys(moge sie mylic ale to chyba bylo 3g) pzdr.
|
|
Nie oczekiwałam niewiadomo czego po tej pizzerii, nie w Łomży ;) Tylko pani obsługująca dała wyraźnie po sobie poznać, że nie zna nawet menu dostepnego tam i nie wiedziała co ma zrobić jak powiedziałam, że chcę pizze z konkretnymi 3 dodatkami, a nie z pięcioma jak jest w pozycji 72 czy ile tam :P W innych pizzeriach takie "problemy" sie nie pojawiały. A ten sos fuj ;p tyle ode mnie na ten temat. Kto nie spróbuje, ten się nie przekona.
|
|
Jak juz sie dowiesz gdzie rozdaja te zderzaki to daj znac tez bym jakis wzioł do swojego
|
|
Moim zdaniem WETA to szkoła jak każda inna, a logiczne jest, że w technikum jest niższy poziom niż w liceum, bo są jeszcze przedmioty zawodowe:)Pozdro
|
|
Ostatnio schudłam i dolna część mojego kostiumu kąpielowego jest za duża W zeszłym roku go kupiłam i chciałabym jeszcze w nim troche pochodzić... Czy można jakoś zmniejszyć te bikini??? Help!!! czy w zakładach krawieckich robią takie przeróbki? Pozdrawiam
|
|
musisz sie przesc i dowiedziec polecam krawca na Sz. zambrowskiej
|
|
bascet: ciesz się, że Ty śmigasz furą za ponad 100 kafli z 2008 roku... pogratulować tylko...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |