środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pilegrzymka posłów ważniejsza niż obrady Sejmu...

Najszybszym autem w mieście jest czarny cienki 0,7l :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pilegrzymka posłów ważniejsza niż obrady Sejmu...

a co to za roznica kto ci podaje ?idziesz sam tego chciales to za przeproszeniem zryj i majtaj co jedynie jadaczka jezeli sie nie podoba to sobie jajka usmaz a temat typu obsluga w degrasoo to ponizej pasa tak samo moglbym rozkminiac o tym ze jedna biedronka ma 3 kropki a inna 8 zastanow sie czy jestes rozwiniety do konca czy juz moze skonczyly ci sie tematy a walczysz o mistrzostwo ktorego nie ma za duzo komputera synu ;)

Takos

konopandziaa

czy mnie sie wydaje...czy wczesniej nie oswiadczylas, ze juz tam jesc nie bedziesz?

porez cierpisz na nietrzymanie moczu? A myślałem, że to olej ci wycieka...

Nie wiem jak łomżyńskie ale białostockie De Grasso jest słabe. Mi osobiście nie smakuje, jest wiele lepszych.

Biskupia propaganda sukcesu

GrubyŁKS to,że Panda" badziewie "to ja powiedziałem.A jeżdżę na gazie bo to firmówka.Sam rozumiesz.Jestem zmuszony jeździć na gazie.Robię codziennie sporo kilometrów i wiem,że jazda na gazie wcale się nie różni od jazdy na benzynie.Mój zwierzak tak samo śmiga na lpg jak i na Pb.

najlepiej skorzystać z konfuiguratora windowsowskiego , który sam stworzy CI ustawienia itp itd ... aa i ważne jest czy to kabel skrosowany...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org