Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilegrzymka posłów ważniejsza niż obrady Sejmu... |
Najszybszym autem w mieście jest czarny cienki 0,7l :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilegrzymka posłów ważniejsza niż obrady Sejmu... |
a co to za roznica kto ci podaje ?idziesz sam tego chciales to za przeproszeniem zryj i majtaj co jedynie jadaczka jezeli sie nie podoba to sobie jajka usmaz a temat typu obsluga w degrasoo to ponizej pasa tak samo moglbym rozkminiac o tym ze jedna biedronka ma 3 kropki a inna 8 zastanow sie czy jestes rozwiniety do konca czy juz moze skonczyly ci sie tematy a walczysz o mistrzostwo ktorego nie ma za duzo komputera synu ;) Takos
|
|
konopandziaa czy mnie sie wydaje...czy wczesniej nie oswiadczylas, ze juz tam jesc nie bedziesz?
|
|
porez cierpisz na nietrzymanie moczu? A myślałem, że to olej ci wycieka...
|
|
Nie wiem jak łomżyńskie ale białostockie De Grasso jest słabe. Mi osobiście nie smakuje, jest wiele lepszych.
|
|
Biskupia propaganda sukcesu |
GrubyŁKS to,że Panda" badziewie "to ja powiedziałem.A jeżdżę na gazie bo to firmówka.Sam rozumiesz.Jestem zmuszony jeździć na gazie.Robię codziennie sporo kilometrów i wiem,że jazda na gazie wcale się nie różni od jazdy na benzynie.Mój zwierzak tak samo śmiga na lpg jak i na Pb.
|
|
najlepiej skorzystać z konfuiguratora windowsowskiego , który sam stworzy CI ustawienia itp itd ... aa i ważne jest czy to kabel skrosowany...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |