czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Państwo milicyjne vs. piewcy "praw człowieka" - spór ponad głowami obywateli?

za milo tam nie jest, zarowno w ukladach miedzy osadzonymi jak i w spawie klawiszy, niektorzy z nich nie powinni wykonywac tego zawodu...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Państwo milicyjne vs. piewcy "praw człowieka" - spór ponad głowami obywateli?

to jest petka a nie zaklad karny

Re: Państwo milicyjne vs. piewcy "praw człowieka" - spór ponad głowami obywateli?

lepiej zapobiegac, czyli przed piciem w ciagu dnia duzo witamin w postaci tabsow jak i takze owocow. a przed samym snem wypicze 2 szklanki wody niegazowanej

najlepsza na kaca woda z gumaca

Tampss przy dworcu tam sklada sie zamówienia ten taki stary budynek obok przystanku
Complex Druk to jest ul 1 Maja chyba przy sklepie epoka schodzi sie schodkami w dół

a nie wiem czy czapkarz nie ma takich koszulek tj.Ul.Krótka obok cyganów sklep z pamiątkami regionalnymi

Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem
a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!

Treść jest ukryta

suuper post :D

A moze by przy okazji typami sie powymieniac? ja na dzis- Wisla Plock, Znicz, Slask, Villareal, Atl Madryt, Juve, Fiore, Arsenal, Fulham, Everton. Pewniaki ;))

A JA WAM POWIEM JEDNO.WYPRÓBOWAŁEM JUŻ CHYBA WSZYSTKICH "FACHOWCÓW OD KLIMY" W ŁOMŻY I TO CO MÓWICIE ODNOŚNIE GOŚCIA W PEKAESIE TO NIEPOROZUMIENIE, WYDAJE MI SIĘ ŻE SĄ TO UWAGI ZŁOŚLIWEJ KONKURENCJI, GDYŻ KOLeś ma tylE ROBOTY, ŻE Bez umówIENia przez TEL NIe MA SZANS. SERWISUJĘ I NAPRAWIAM KLIMY U TEGO GOŚCIA SAMOCHÓDY OD 5 LAT I JESTEM ZADowoLONY. KOLEŚ MA WIEDZĘ I ROBI ZA ODPOWIEDNIĄ KASE I DAJE GWARANCJE NA SWOJE USŁUGI.

done it Boss ....

A o której wyruszasz?

Z menu górnego:
wstaw -> odwołanie -> przypis dolny

pojawi się okienko "Przypis dolny i przypis końcowy"

z listy "Numerowanie" wybierz "Rozpocznij nową stronę" zamiast "Ciągłe", oczywiście wtedy gdy wstawiasz pierwszy przypis w nowym rozdziale.
Klikasz "wstaw" na dole i gotowe.
wersja: Microsoft Office Word 2003

Pozdrawiam.

DZIEKI WIELKIE ZA INFO.

TYLKO ŻE JA MAM 2000 :P BO NIE BĘDĘ MÓWIC GŁOSNO, KTO BYŁ TAKI MĄDRY I TO ZAINSTALOWAŁ. W TEJ WRSJI NIESTETY TO NIE WYCHODZI. :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org