Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd USA o wypadku lotniczym pod Smoleńskiem |
Witam! Chciałabym dowiedzieć się gdzie jest dobry endokrynolog w Łomży, bo dostałam skierowanie do endokrynologa? Wdzięczna będę także za podpowiedź ile teraz trzeba czasu czekać na wizyte? Zależy mi na czasie, bo chciałabym się dostać przed porodem... Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd USA o wypadku lotniczym pod Smoleńskiem |
ja moge grac 1vs6 z tymi leszczykami z HK i valinniusa ;DDD looooled HEADSHOT
|
|
g
|
|
a ja na przerabiam na pasztecik...
|
|
teo, a czy mógłbyś powiedzieć gdzie ewentualnie wybrać się do endokrynologa? Będę wdzięczna, bo troche ziarnko niepokoju zostało zasiane przez te wyniki :-( Jarek
|
|
kelnerki pizzy nie robią tylko ten niby włoch a tak wogóle to nie żlę poinformowani jesteście co tam sie dzieje. może ktoś tam pracuje?
|
|
dzieciaki... malo tego, ze prawo jazdy kat. A zostanie wprowadzone od 24 lat...to i zostanie wprowadzone prawo jazdy na skuter AL Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
Opublikowano ankietę która ma na celu wybranie , który przebieg drogi będzie korzystniejszy głosujcie nie dajmy może sie raz Śledziom nie wszystko do nich Ankieta http://www.viabaltica.scottwilson.pl/index_pliki/ankieta.html
|
|
na motor mozna robic i w zime... ale kto bedzie o takiej porze roku prawko robil
|
|
hej a to sa koty czy kotki(pytam o plec :))
|
|
Dzięki za informację. Ankieta ankietą, ale właśnie rozpoczynają się konsultacje społeczne w sprawie przebiegu drogi. Warto zainteresować się nieco więcej niż ankietą. Na dalszych stronach jest masa dokumentów, analiz, prognoz, mapek. Bądźmy czujni i zwarci. Via Batlica musi być nasza.
|
|
zgodze sie z przedmowca:) ze to jest nie normalne i jak dla mnie nie realne nawet:) cos z ta stacja jest nie tak .... oszustwo:) pozdrawiam
|
|
ALMA mozesz odezwac isie na moje gg 7145227 pilne
|
|
"Jędrusiowa zagroda" w Piątnicy,w Nowogrodzie,"Zbyszko" i "Retro" w Łomży najlepsza z nich to "Zbyszko" sam miałem tam wesele i było ekstra:)
|
|
w tym roku koncze 18-nascie wiec jeszcze sie zalapie bo z tego co wiem to prawko na motor od 24 lat wchodzi od nastepnego roku czyli od 2009
|
|
Już wypełniłem
|
|
Czy zauważyliście ,że na tych mapach nie ma nazwy Łomży ! Sa za to nazwy miejscowości oddalone od trasy setki kilometrów ! To tak zrobiono, żeby mniej zorientowani nie kierowali się obiektywnymi kryteriami !
|
|
na poznańskiej obok urzędu celnego jest firma reklamowa tam kupowałem plexi
|
|
Mają też w Plandekach Mazurskich, na Piłsudskiego
|
|
człowiekowi nigdy sie nie dogodzi.nie którzy wypowiadający się na forum Łomży nie wiedzą co piszą a takie głupoty piszą, że szok jak komuś nie pasuje niech nie chodzi,a nie dupę obrabia na forum.żeby za darmo dawali to by drzwiami i oknami przychodzili.mi tam smakuje i polecam wszystkim a by się sami przekonali a nie słuchają opinii innych obsługa miła nie jeden chciał by mieć takie fajne barmanki:).bądźcie ludźmi a nie świniami
|
|
każdy ma obowiązek wypełnić tą ankietę na korzyść Łomży KTO JESZCZE TEGO NIE ZROBIŁ, DO ROBOTY !!!!! błagam, starać się pisać bez błędów i LOGICZNE UZASADNIENIA dZIĘKUJE ZA uWaGie
|
|
Mam problem z odpowiedzia na nastepujące pytanie. Która z poniższych liczb nie pasuje do pozostałych? a)396 b)484 c)187 d)440 e)273 i pytanie nr.2 analogiczne do pierwszego tyle że inne liczby a)2754 b)1351 c)4408 d)7759 e)2002 Pytanie pochodzi z testów psychologicznych.Będe wdzięczny za odpowiedz:)
|
|
Wiek? Wiesz że wg prawa strzelać się możesz od 16 lat + pozwolenie od rodziców? Ochrona oczu - wiesz że takie coś się bardzo przydaje? Widzę następny się nagrał chyba w CS-a i chce to przenieść do rzeczywistości... A kto nie wie o co chodzi - www.wmasg.pl - glówny polski portal. Dowiecie się z czym to się je.
|
|
dzień uznany za zakończenie II wojny światowej
|
|
Chciałbym się dowiedzieć, czy może ktoś wie co to za firma TMT i ja się u nich zarabia na produkcji, bo słyszałem, że przjmują ludzi do pracy i nie wiem czy warto ryzykować podjęcie pracy u nich. Z góry dziękuję za informację.
|
|
To TWO mozna oblac??? A po sprawnosciowce to na pewno bede zmachany niezle, ale mysle ze do zrobienia czas :)
|
|
a nie lepiej sprawdzic sume liczb pod kazdym podpunktem wychodzi 16 a w e. 12
|
|
Również odradzam.Wyzysk ludzi i traktowanie ich jak murzynów kilkaset lat temu...
|
|
Skazany - czy będzie dalej mógł być wójtem?
|
|
wiesz co ja robilam hmm dlugo, ale jak sie wezmiesz to w ciagu 2 tyg chyba dasz rade . DO ksiazeczki trzeba isc do sanepidu wziasc probowki tam ci babka wszystko wytlumaczy placisz chyba 70 zł ja kdobrze pamietasz po trzech dniam im przynosisz "kupę" he po tygodniu masz wynik, potem musisz isc do szpitala z wynikiem i pusta ksiazeczka tam placisz 30 zł u lekarza pracy zeby ci dal skierowanie na przeswietlenie klaty robisz, na drugi dzien wyniki i idziesz znow do lekarza pracy ona ci wypisuje ksiazeczke na podstawie przeswietlenia i wynikow na nosicielstwo i tyle
|
|
Dzięki pocieszyliście mnie bo normalnie dziś powieki same mi opadają, a jestem w pracy i jeszcze trochę muszę wytrzymać... Czasem tracę ostrość, ale to pewnie z tej samej przyczyny, pozdrawiam Takos
|
|
Tak, to jest szlak PTTK, chyba międzynarodowy. Ale co to za szlak prawie ciągle po asfalcie ? Ciągnie się od Wizny, do Nowogrodu i jeszcze dalej w obydwie strony. A znacie może jakieś szlaki rowerowe, tyle żeby były po lesie, mogą być po nieutwardzonych gruntach, mogą być długie ? Takie trasy do ostrzejszego jeżdżenia ? Bo nie bardzo jest gdzie jeździć.
|
|
Pani lekarz Niebrzydowska pracuje w przychodni w hotelu dla pielęgniarek na Piłsudskiego jest naprawdę dobra ze skierowaniami do specjalistów nie ma problemu i widać że zależy jej na pacjentach nieważne dużych czy małych ;) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |