piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ferie z IPN” w Łomży czyli pranie mózgów.

Gdyby chodzilo o moje dziecko chcialbym dozywocia, jak kazdy z nas. Staram sie jedynie spojrzec na to w sposob bardziej obiektywny.

"przejechał po Nim jeszcze raz ,uciekł i nie udzielił pomocy" Bylas kiedys sprawca, uczestnikiem wypadku? Wnioskuje, ze nie. W takim momencie wylacza sie zdrowe myslenie i rzadzi nami strach. Zapewne uslysze zarzuty ze staram sie go bronic, otoz w zadnym wypadku tego nie robie i nie bede. Zgadzam sie z moim poprzednikiem optymista63, kraj chrzescijanski moze okazujmy to codziennie a nie tylko w chwilach wznioslych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ferie z IPN” w Łomży czyli pranie mózgów.

śmiech te nasze prawo, zabił i tyle, był naćpany czy nawalony, to nie wsiada się za fajerę, a jeśli tak postąpił to równie dobrze mógł spowodować inny wypadek, dla mnie zero usprawiedliwienia, ja bym mu dał 25lat albo dożywocie bez wahania, niech zgnije

Signature will be available soon. Please wait ;)

na to wyglada ze u nas w Łomzy nie ma pozadnych firm i pracodawcow u ktorych mozna bylo by pracowac uczciwie na godnych warunkach...nic dziwnego ze ciagle daja ogloszenia i zawsze znajda chetnych a pozniej nastepnych...wiedza ze sa jedynymi w Łomzy i robia co chca przydala by sie jakas konkurencja (ktos z zew.) dla nich ale nie w postaci kolejnych sklepow typu Lidl, Biedronka,Stokrotka itp wystarczy jeden pozadny hipermarket...tak naprawde nie zmieni sie nic

Treść jest ukryta

Wszyscy biznesmeni, przedsiębiorcy,posłowie,politycy nie urwali się z księżyca,
to są ludzie z pośród nas. Dziewięćdziesiąt procent z nas zachowała by sie podobnie jakby dorwała sie do wysokiego stanowiska i poczuła dużą kasę w kieszeni.Zgnoić tego biedniejszego bo co mogą mi zrobić , okradać bo chciwośc nie zna granic, jeszcze jak sie wychowywało w biedzie i na zadupiu to pokazać za wszelką cenę co ja mogę. W ciągu dwóch, trzech lat dojść do dużego majątku mogą tylko geniusze ,reszta to typowi złodzieje, którzy okradają nas podwójnie jako podatników bo oszukują skarb państwa i jako robotników, którzy muszą im robić za darmo. Tacy nowobogaccy powstali w Polsce i Rosji na przekrętach gospodarczych i własnościowych reszta swiata dorabia sie pokoleniami.

a moze jest jakis cpn ktory szczegolnie polecacie:)?
pozdrawiam

zalezy jakiej firmy ja mam canona i moj oddalam do serwisu a ten do warszawy gdyz w lomzy naprawia sony i jakies tam inne firmy kolo hali jest serwis rtv spytaj tam

wynik się nie zmienił. dopisujemy do konta ŁKS - u bardzo cenne 3 pkt.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org