niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WOŚP

Mam pytanie jaki program polecacie do zrobienia z formatu np avi na amv???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WOŚP

http://rapidshare.de/files/15208531/100A...s.rar.html

mozna zamienic pliku .avi na .amv, szukaj konwerterów plików

;))))

Co sądzicie na temat Juwenaliów w Łomży? Czy Łomża ma być gorsza od innych miejscowości posiadających wyższe uczelnie? Piszcie jakich wykonawców chcielibyście posłuchać na tej imprezce :) Pozdro for all

Do martin8421

Bo widzisz pajacu, bardziej mnie interesują tematy ogólnospołeczne niż czyjeś prywatne, a Ty jak sam napisałeś wolisz zajmować się cudzymi, prywatnymi sprawami.

Ps. A tak w ogóle to słyszałem, że ktoś z Twojej rodziny jak przeczytał założony wątek to się pochlastał :-)

Koncert niezrealizowanych życzeń, ale ok poproszę o Strachy na lachy :)

Ale wiesz, najlepiej przyjść i zapytać.

p@wcio...ty chyba...nie jestes powazny... jest zalozmy 20 zalog...pierwsza konczy...jeszcze na drugi stop...konczy drugi stop jedzie na 3... miedzy zalogami zawsze jest pare minut przerwy... pierwszy rok w tej szkole jestes...? kurde... trzeba sie przejsc na stare smieci

nic bym nie dał darmozjadom!

idz do kosciola to ksiadz da ci cennik eheheh

peja brudass attack !!!

a myslisz ze jak znalazlam ten temat ktory mu wyslalam?

oby nie zespoły takiego typu jak były rok temu!! precz ze złomowiskiem i tym podobnym zespołom.

nie wiem czy to sciema ale slyszalam ze bedzie toples, eat clubbers i jakis kabaret - a czy to na powaznie to nie wiem, ale takie sluchy mnie doszly

ostatnio zdechł mi pies i jesli ma ktos psa i by chciał sie go pozbyc to z chcicia go bym wzioł. jak cos to pisac tu na forum albo na moje gg 314939.

koks pewnie kebaba albo chinczyka chce otworzyc i zbiera towar ;) czekaj czekaj gdzies widzialem padlo jakies przy drodze.... chyba jak sie na ostroleke jedzie :P

Na Polowej w tym samym budynku co vabi. 150 zł z maska algową. Polecam

dzięki wszystkim za info

Ja mam pieska na oddanie.

Wczoraj byłem na masażu i jest gites. Super relaks czuje się jak bym przespał całą noc. Sam dźwięk tych misek tak uspokaja a jeszcze to ich wibrowanie na ciele jak mróweczki. Acha... jest tanio.

martin8421 dobrze że ktoś porusza takie sprawy jak rafic25. Właśnie dyskusja na takie tematy jest ważna, a nie podniecanie się plotkami z czyjegoś prywatnego życia.

A da się po tym schudnąć?

Kompromitacja poprostu same gnioty ale nietylko w okruszku ale i wszędzie!Ja mam swoje sprawdzone sklepiki spożywcze gdzie właściciele dbajo o jakość i odpowiadajo za nią! smacznego:P

ja mam wesele za rok i troche i chetnie tez otrzymam namiry na Pana Kalinowskiego ! z góry dziękuje!

W okruszku naprzeciwko szpitala jest obsługa prawie jak w sklepach SPOŁEM. Łaske robi jedna z drugą że coś odpowie...

luizfernandez :) zgadzam sie...ale nie zawsze:)

rafic25...ty chyba masz problem w czytaniu i zapamietaniu tego co sam pisales...
"A może skoro masz taki fajny patent to wykorzystaj go i zacznij zarabiać!"

JA WIEM CO MAM ROBIC...I NIKOGO TO NIE POWINNO INTERESOWAC.

skoro to taki fajny patent...to zakasaj rekawy...i biznes sie bedzie krecil... zatrudnij kogos np z Chin i bedziesz dyrygowal im, co maja robic, a czego nie

a co to za piesek mały on czy duzy??

SE K310i Papiery itd.

bartes... 20 zl

Zawał serca miał i zmarł, a matka w śpiądce leży.

to nie Polak, to chyba zydowskie pochodzenie!!!

co do pustyni disco polo macie racje

to straszne, jak dużo osób na podlasiu zachwyca się disco polo lub Jozinem z Bazin, żal.pl
i to ogarnia nawet młodzież . . .

Tylko wyjazd z podlasia może nam pomóc, który może niedługo będzie u mnie realny

Pozdro

Lady Pank???
chyba nie jesteście świadomi ile takie zespoły biorą kasy za występ...
25 koła to absolutne minimum do tego dochodzą koszty zakwaterowania dla każdego oddzielny pokój i całe utrzymanie... wóda itp.
myślę, że w Łomży niestety póki co nie będzie takich zespołów bo po prostu nie ma sponsorów...
a jak znajdą parę firm, co im dadzą po 500/1000 zł to będzie max... tak jak w zeszłym roku...
więc niestety nie liczcie na cuda, bo ich zwyczajnie nie będzie...
Życzę powodzenia ludziom, którzy to organizują i nie załamujcie się !!!

A ja lada chwila bedę miała kociaki do oddania. Szukam już chętnych na nie :o)

Zobaczymy jakimi plotkami wy sie zajmiecie na najbizszym forum. co wy ciekawego napiszecie... ***CWANIACZKI***

ADOS A TEN PRZYPADEK TO SPOTKAL CIEBIE I TWOJA RODZINE?? WIESZ TO Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA ?? DOBRZE WIEDZIEC !!!!!!!! BUHAHA BUHAHA BUHAHA BUHAHA BUHAHA BUHAHA.

*********************CWANIACZKI****************************

:: die Zeitgeist ::

Stefan , ten kawał ci się nie udał :(

- Dlaczego krasnoludek cieszy się idąc przez trawe?
- Bo trawa łaskocze go po jajkach

W każdą niedzielę, wychodząc z kościoła, mężczyzna dawał żebrakowi 10 zł i tak to trwało kilka miesięcy. W październiku dał mu 5 zł.
Zdziwiony żebrak pyta:
- Dlaczego tylko 5 zł, zawsze było 10 zł?
- No wiesz, posłałem syna na studia.
- To dlaczego na mój koszt?

"- Przeczytałeś trylogię Sienkiewicza?
- To trzeba było przeczytać?
- Tak, na dzisiaj.
- Kur***, a ja przepisałem..."

"Na ławce siedzi młody lekarz i młoda dziewczyna. Dziewczyna mówi:
- Jak mnie boli nos.
Lekarz ja pocałował przestało.
Dziewczyna znowu:
- Jak mnie boli ucho
Lekarz pocałował przestało
Obok nich siedzi menel i mówi:
- A hemoroidy to też pan tak leczysz??"

Brawo! Martin nauczyl sie uzywac CTRL+C - CTRL+V :P

o ile pamietam juz pare razy temat o tatuazach byl zakladany. nausz sie korzystac z wyszukiwarki

Zły człowieku, ale to Ty się upierasz że strażnicy mają dalej być strażnikami. My im nie wyznaczamy co mają robić, tylko stwierdzamy że akurat to co robią im nie wychodzi. NIE WIDAĆ EFEKTÓW ICH ,,PRACY".

Zły człowieku, ale to Ty się upierasz że strażnicy mają dalej być strażnikami. My im nie wyznaczamy co mają robić, tylko stwierdzamy że akurat to co robią im nie wychodzi. NIE WIDAĆ EFEKTÓW ICH ,,PRACY".

von chrupka

Martin jak ten przypadek może dotyczyć mnie? Przecież napisałem, że słyszałem tak o Twojej rodzinie, ew. na mieście krążą takie plotki... swoją wypowiedź opieram na takich samych źródłach jak Ty... Teraz pomyśl frajerze jak czują się Ci o których Ty pier,dolisz różne głupoty skoro sam tak sie zbulwersowałeś...

I po co ten caps? Zastraszyc kogos chciales? Pomijajac juz ten niewymuszony smiech... "BUHA BUHA" :D

matka nie lezy w zadnej śpiączce a ojciec nie powiesił sie- owszem dostał zawału jako osoba mająca problemy z sercem kiedy sie dowiedział ale juz wyszedł ze szpitala jak juz musisz wiedziec to ma po co zyc, bo został mu jeszcze 13letni syn na wychowaniu-chociaz powiem szczerze, ze nie wiem co ciebie to interesuje skoro nie jestes z rodziny ani ze znajomych (inaczej byś wiedział)..ciekawe interesujesz sie tak ta sprawa, bo nie masz wlasnych zmartwien..? a moze byles chociaz na pogrzebie badz wystawieniu cial..[*][*][*]

Treść jest ukryta

najlepsze jest w Krasce , miła obsługa i nie gorsze pieczywo , dla mnie Kraska miażdży Okruszek

średni ten piesek .

jak pisalam pewne informacje z grona studenckiego juwenalia beda 6 czerwca a sponsorem jest hotel gromada, a kto wystapi to wiem tyle coi pisalam wyzej

... jakies, zalezy od tego jaka sprawa itd. idz do kancelarii i sie dowiedz

19-04-08' /Sobota

ej człowieku wes spadaj do chłopaków z obory tam se wyjedz ze stodoły tym ciągnikiem.

gostek, rodzice na studia wysylaja?? krowy i swinie sie sprzeda to bedzie za co sie bawic :D

ogolnie zapraszam na strone www.myspace.com/atomclub tam jest cale info pzdr

Qrwaaa lolku głupi nie ja tą plotke puściłem tylko ją słyszałem że z tym typem. Tylko te wasze zjebane muzgownice nic nie kapują.

chcesz to zawioze cie dwukolka

na Długiej polecam u Wasilewskiego

mandrzejczuk bardzo dobry pomysł do slubu jechać bryczką oryginalne :S

dziadek,kabaryna,grejdus

rudy błazen z druhem

ALe czemu latają tak nisko i o takiej porze?

Też jestem ciekawy. Coraz częściej słychać je nad naszym pięknym miastem :)

Są jeszcze w Łomży ludzie, którzy próbują coś zmienić. Nie możemy równać się z miastami, które organizują takie imprezy od wielu lat, ale kiedyś trzeba zacząć. Jeżeli będziemy tylko krytykować innych i nic nie robić to nic się w tym i tak ponurym mieście nie zmieni. A co do sponsorów to przydałoby się kilku konkretnych. Nie rozumiem ludzi, którzy wydają konkretne pieniądze na reklamę podczas gdy mogliby to samo osiągnąć poprzez dofinansowanie takiej imprezy. Wstyd!!! Widać w innych miastach przedsiębiorcy lepiej znają się na rzeczy. Juwenalia to wielkie wyzwanie, ale tylko tchórz by się go nie podjął.

Ja dziś widziałem po południu pare ale latały one bardzo wysoko od ziemi (ledwo je było widać) a tu nagle nad moim balkonem pare pieter wyzej swiatełka jakieś:P

Dziwne....

koniczyna

Bryczką wozi do ślubu:

Zbigniew Plona 888 723 431

masakra frajerku kreciuku pedale je eeeebany !!!!

fin a ty jestes jednym z tych wiesmaków a drógi to twoja stara

martin jakis tam:

mam do ciebie pytanie a propo twojego tematu... NAWET JESLI... TO **** CIE TO OBCHODZI?!

przepraszam za wulgaryzm ale nie moge juz patrzec jak z ludzkiej tragedii robi sie tania sensacje...

Ja już mam MS za sobą i częściej wybrerałam odpowiedzi tak lub nie. Pozdrawiam KS Warszawa

Rozumiem FIN, że wspiąłeś się na swoje intelektualne wyżyny.

Przynajmniej nie przyznawałbyś się, że jesteś z Bawełny bo robisz krzywdę sąsiadom.

Najbardziej z tego cieszy ze lomzynscy kupcy ukrecili sami na siebie bat sprzeciwiajac sie przeciwko galeri i supermarkietowi teraz maja dyskont za dyskontem(lidl,kufland,biedronki,stokrotka) ktore mozna stawiac bez zadnych sprzeciwow a wlasnie te sklepy najwiecej odbieraja im klientow. Widac to jak zamykaja sklepik za sklepikem na osiedlu poludnie.

Stefan 01 siedz cicho zawszę młode pary jada samochodem ( limuzyna ) to zawsze co innego bryczka.A jak Ci się nie podoba to sie nie udzielaj :PPPP

no...ja nie kupuje...bo mi tam pizza nie smakuje:)

Info te wie tylko dana grupa policjantów,lekarzy oraz rodzina która jak na razie nie życzy sobie aby te info się rozbiegło.

heheh napislaem za je .. sta i gwiazdki wstawili;)

co za porąbani ludzie ... nikt nic nie wie na jej temat a tu się wypowiada taki jeden z drugim że jest tu, to tam .. wezcie wy sie ku*** pier**lnijcie w te puste łby a nie piszecie takie farmazony.Z czyjegoś nieszczęścia wielka sensacja ..

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

a gdzie ten Lidl będzie, bo jestem troche niepoinformowany.

Już szajs jeden zamkneli (Lider Price) to drugi otwierają . . .
Znów będę miał nadzieje, że może to biedronka przejmie albo się to zawali

Ja osobiście bojkotuje ten sklep, ale tak z ciekawości to na jakiej on ulicy będzie ?

angel88 nie czytaj jak ci nie pasuje

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

No ta, "bezpodstawne podwyzki"... To czemu nie napisac o bezpodstawnych podwyzkach w sklepach spozywczych ogolnie? Zobacz, ze lokale zmieniaja cennik raz na jakis czas. Maja zaczac robic tak jak spozywczaki? Co tydzien produkty drozeja o 20gr np? Ostatnia podwyzka byla u nich pewnie z rok temu albo lepiej, o ile siegam pamiecia. Niektorzy chyba naprawde spali caly rok. Chyba z powietrza tej pizzy nie robia.
Tez bym wolal, zeby ceny spadaly, ale co zrobic. Ja tam sie nie dziwie, ze podniesli, nikt nie prowadzi interesu, zeby do niego dokladac.

A może ktoś wie ile kosztuje w Di Angelo powiedzm Duża z szynką i pieczarkami ????

Pamiętajcie, że 20 kwietnia (niedziela) po raz czwarty idziemy na rajd pieszy na trasie Łomża-Drozdowo-Łomża. Kto nigdy nie był z nami powinien spróbować zmierzyć się z 18 kilometrową trasą(całość) . Warto!!! Nie tylko dla zdrowia i dobrze spędzonego dnia ,ale w szczególności dlatego , że jest to forma hołdu dla Jana Pawła II. Przewodnikiem duchowym będzie kapucyn o.Bartosz Poznański. Ojciec przybliży nam IV encyklikę JPII. Oprócz tego wiele atrakcji!!!!! OGNISKO ( zabierz kiełbasę dla siebie i być może dla kogoś kto zapomni). zawody sport.(np strzelanie z wiatrówki), przejażdżki harcerskim sam. teren., zabawy dla dzieci, możliwość wstępu do muzeum ( nowa wystawa), część art. w wyk. wspólnoty z Ostrołęki, świadectwa . Nasz pobyt w Drozdowie rozpoczniemy mszą świętą o godz. 10.00. Planujemy wyjście o godz. ok. 15.30. w Łomży powinniśmy być ok. 17-18. Pamiętaj o tym , że możesz zaprosić tych, z którymi warto wyruszyć w drogę. A MOŻE ZAPROPONUJESZ wspólną niedzielę komuś, kto porusza się na wózku. inf. szczegółowe pod nr tel. 508 750 963. Zbiórka o 7.30 na muszli. Do zobaczenia

"Trzecim typem grzejników jest ogrzewanie podłogowe najbardziej skuteczne oraz tanie w eksploatacji. W inwestycji jest droższe o jakieś 30% . Ale komfort cieplny jest nieporównanie lepszy od ogrzewania grzejnikami płytowymi" co do komfort cieplnego to nie do końca się zgodze, owszem człowiek odczuwa większy komfort cieplny gdy temeratura przy stopach jest wyższa niż przy głowie ale w nocy to się zaburza... minusy to ze drozej o jakies 30%, wspomniales, do kosztów należało by jeszcze dodać materiał jaki chcemy położyć na podłogi, o puszystychdywanach trzeba zapomnić, najlepsze byłyby płytki podłogowe a tu już lecimy w koszta, panele podłogowe też sa możliwością, ale już drogie i nie tak dobrze przepuszczają ciepło jak płytki podłogowe, gres itp, pomyślmy o awarii- nawet nie chcę sobie tego wyobrazić, takim ogrzewaniem cięzko jest streować-mam na myśli to że trochę czasu zjamuje zanim podłoga sie "przegżeje" i ciepło poczujemy my, bardizje plusem niz minusem jest akt ze dom musi byc dobrze ocieplony, ale to i przy ogrzewaniu klasycznym zaoszczedzimy na materialne grzejnym; plusy- tu sie mozna rozpisac: Oszczędność energii- nie potrzebujemy az tyle materrialu grzejnego by wsyzstko ogrzac, temeratura wody w piecu bedize na poziomie 40/45 stopni gdzie przy kaloryferowym potrzebujemy okolo 60, jest roznica, Większa wilgotność, Estetyka wnętrz- nie potrzebujesz dodatkowego "mebla" w postaci zeberek w pomieszczeniu. Jedynym minusem wzgledem estetyki jest to ze wczesniej powinnismy zaplanowac gdzie beda staly wieksze meble- po co je ogrzewac od dolu, np: lozko-bardoz nie zdrowe, szafa komoda, sofy
Jesli ktos wacha sie miedzy kaloryferami a podlogowka- PODLOGOWKAAAAAAAAAAA mimo wszelkiego "ale"

zrozum ze tu nie chodzi juz o gatunek muzyczny a o pomoc

tramwaj?

hamuj się koleś nie wszyscy łomżyniacy mieszkają w bloku i mój pies bedzie srał i szczał na moim prywatnym trawniku do woli a ja jak bede chciał to bede po tym chodzić GLEBA

P@wcio a ty patrze że zawsze co ktoś nowy temat otworzy to sie udzielasz i to w ogóle nie potrzebnie ;] z tego co piszesz i jak piszesz wynika ze jesteś jakimś gówniarzem , który nie zna zycia .Zamknijcie ten temat i tyle , bo wątpie czy miło jest czytać komuś z rodziny dziewczyny te głupoty które wy tu wypisujecie kłocicie sie nie wiem po co ,jakby to coś pomogło.A ty to już takie farmazony wypisujesz jakbys niewiadomo co wiedział na ten temat.Jeśli dziewczyna się odnajdzie to na pewno będzie o tym głośno wiec nie ma co tu wypisywac "bajeczek" tyle z mojej strony zegnam ;]

jestem całkowicie ZA...właśnie przez takich typów jak P@wcio rozsiewane są beznadziejne plotki, które ranią ludzi...niedługo całą tą rodzinę pośle do piachu...weź znajdź sobie inne zajęcie dziecko, niż roztrząsanie takich tragedii, bo przykro nawet się czyta takie przypuszczenia wyssane z palca...nie udzielaj się jak nie wiesz na pewno lub "coś" gdzieś usłyszałeś od kogoś równie mądrego...:-/

Stefan01 poważnie to maszynkę z 5 ostrzami kup sobie

narazie cisza:) bynajmniej ja nic nie zasłychnołem:P

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org