czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polityk

Boże jak ja kocham takie egzystencjalne rozmowy o sraniu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polityk

Treść jest ukryta

"I Ty śmiesz pisać o poziomie". Wyobraź sobie, że śmiem. Przepraszam, czy ktoś Cię prosił o polemikę. Niewiarygodne jak Ty się troszczysz o ludzkie tyłki. Ja podobno załatwiam się na trawniku, a Luiz piesek od tyłu może zrobić krzywdę. Ależ Ty masz dobre serduszko. Wzruszające. Kto tu czytać ze zrozumieniem nie potrafi. Nad interpretujesz drogi Panie.
Anieliczka
Faktycznie egzystencjalne "rozmowy o sraniu" są "pasjonujące". Ale ja nie rozkminiam tego gdzie się pieski załatwiają, bo jak do tej pory nikt nie wymyślił specjalnie wydzielonych miejsc do wyprowadzania psa - wiem, że płacę za to, że jest w moim prywatnym mieszkaniu 100 zł więc po co ta dyskusja.
Pozdrawiam :)

potaramy się, żeby było o wiele lepiej :)

Witam

Szukam mechanika posiadającego doświadczenie w naprawach silników HDi

Z góry dziękuje za odpowiedz.

Zapomniałem dodać: jakieś takie nowsze. :)

rudy błazen z druhem

Przepis na oburzenie:

wszyscy ktorzy sa 'oburzeni' podwyzka: policzcie sobie od ilu lat istnieje pierwsza restauracja 4pory i przypomnijcie sobie jak bardzo WSZYSTKO, od paliwa po pietruche, poszlo w gore.

Do tego teraz dodajcie fakt ze jest to przez ten caly okres DRUGA, jak pamietam, DOPIERO DRUGA podwyzka u nich.

Zamieszajcie to teraz z faktem standardu w porach roku i posypcie to co wyjdzie faktem ze sieciowki sa conajmniej tak drogie.

Na koniec, na popitke, proponuje porownaniem z cenami w innych miastach nawet nie w Wawie.
Wcale nie ono bezasadne, uwazacie ze zwykly czlowiek nawet w Warszawie zarabia wiecej? Taa...pelno chodzi takich ktorzy zarabiaja podobnie co w Łomży a do tego wydaja pieniadze na stanie w korkach i splate kredytow na chorendalnie drogie mieszkania.

Zamiast uprawiac pustoslowie ze porownanie obu miast jest bez sensu lepiej pojezdzijcie i porozmawiajcie z ludzmi ktorzy tam mieszkaja.

Podwyzka wielki skandal, JUZ WIDZE JAK OBURZENI NIE PODNOSILI BY CEN PRZEZ 6 LAT MAJAC RESTAURACJE PRZY TAKIM WZROSCIE CEN WSZYSTKIEGO, JUZ TO WIDZE :P

na szczescie wszyscy maja wolny wybor EOT.

Piec to jest np. kaflowy , Ty zapewne poszukujesz kotła.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org