Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polityk |
Boże jak ja kocham takie egzystencjalne rozmowy o sraniu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polityk |
Treść jest ukryta
|
|
"I Ty śmiesz pisać o poziomie". Wyobraź sobie, że śmiem. Przepraszam, czy ktoś Cię prosił o polemikę. Niewiarygodne jak Ty się troszczysz o ludzkie tyłki. Ja podobno załatwiam się na trawniku, a Luiz piesek od tyłu może zrobić krzywdę. Ależ Ty masz dobre serduszko. Wzruszające. Kto tu czytać ze zrozumieniem nie potrafi. Nad interpretujesz drogi Panie. Anieliczka Faktycznie egzystencjalne "rozmowy o sraniu" są "pasjonujące". Ale ja nie rozkminiam tego gdzie się pieski załatwiają, bo jak do tej pory nikt nie wymyślił specjalnie wydzielonych miejsc do wyprowadzania psa - wiem, że płacę za to, że jest w moim prywatnym mieszkaniu 100 zł więc po co ta dyskusja. Pozdrawiam :)
|
|
potaramy się, żeby było o wiele lepiej :)
|
|
Witam Szukam mechanika posiadającego doświadczenie w naprawach silników HDi Z góry dziękuje za odpowiedz.
|
|
Zapomniałem dodać: jakieś takie nowsze. :) rudy błazen z druhem
|
|
Przepis na oburzenie: wszyscy ktorzy sa 'oburzeni' podwyzka: policzcie sobie od ilu lat istnieje pierwsza restauracja 4pory i przypomnijcie sobie jak bardzo WSZYSTKO, od paliwa po pietruche, poszlo w gore. Do tego teraz dodajcie fakt ze jest to przez ten caly okres DRUGA, jak pamietam, DOPIERO DRUGA podwyzka u nich. Zamieszajcie to teraz z faktem standardu w porach roku i posypcie to co wyjdzie faktem ze sieciowki sa conajmniej tak drogie. Na koniec, na popitke, proponuje porownaniem z cenami w innych miastach nawet nie w Wawie. Wcale nie ono bezasadne, uwazacie ze zwykly czlowiek nawet w Warszawie zarabia wiecej? Taa...pelno chodzi takich ktorzy zarabiaja podobnie co w Łomży a do tego wydaja pieniadze na stanie w korkach i splate kredytow na chorendalnie drogie mieszkania. Zamiast uprawiac pustoslowie ze porownanie obu miast jest bez sensu lepiej pojezdzijcie i porozmawiajcie z ludzmi ktorzy tam mieszkaja. Podwyzka wielki skandal, JUZ WIDZE JAK OBURZENI NIE PODNOSILI BY CEN PRZEZ 6 LAT MAJAC RESTAURACJE PRZY TAKIM WZROSCIE CEN WSZYSTKIEGO, JUZ TO WIDZE :P na szczescie wszyscy maja wolny wybor EOT.
|
|
Piec to jest np. kaflowy , Ty zapewne poszukujesz kotła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |