Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie sie podział niewygodny temat smierci kilkudziesięciu tysięcy rosjan. |
podaje adres strony agroplona.w.interia.pl lub nr tel. 888723431. Korzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona.Polecam Ps. konkurencyjne ceny Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie sie podział niewygodny temat smierci kilkudziesięciu tysięcy rosjan. |
P@wcio skąd ty wiesz?? Może to plotka?? Riposta
|
|
Re: gdzie sie podział niewygodny temat smierci kilkudziesięciu tysięcy rosjan. |
Rano natrafiłem na ciekawy artykuł w gazecie. http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080404/AKTUALNOSCI/717319014&SearchID=73314851392129 Piszą tam o juwenaliach w Białymstoku "Impreza rozpocznie się 6 maja i potrwa pięć dni. Organizują ją wspólnie wszystkie białostockie uczelnie. W programie każdy znajdzie coś dla siebie. ... - Koszt juwenaliów to 2 5 0 tysięcy złotych. Około 1 0 0 tysięcy powinniśmy dostać od miasta, do imprezy dołożą się też uczelnie. W najbliższym czasie podpiszemy także umowę z głównym sponsorem majowego święta. Będzie to jedna z kompanii piwowarskich - dodaje koordynator imprezy." Ciekawe ile nasze miasto daje :d? Pewnie jeszcze muszą płacić. Nigdy Łomża nie zrobi imprezy za nawet połowę tej kwoty. Bo i po co promować miasto. Więcej gości to dla miasta większy kłopot. Łomża jest samowystarczalna, nikt nie dochodzi a młodzi odchodzą. Jak tak dalej będzie to łomżyniaków wpiszą na listę zagrożonych gatunków.
|
|
Inicjatywa inicjatywa, ale co zrobić jak ze wszystkim muszą biegać i pytać wszystkich o pozwolenie. Nikt ze studentem nie podpisze umowy sponsorskiej na kilka tysięcy. A skoro juwenalia mają być podpięte pod dni Łomży to wypadało by jakoś sypnąć groszem. Jak tak myślę to gdyby studenci przeszli się po ludziach i od każdego po dwa złote dostali to impreza by była jak się patrzy. To jest błędne koło mało ludzi w mieście mniej hojni sponsorzy - mniej kasy słabsze zespoły - słabsze zespoły mniej ludzi itd... To może to co mają niech przeznacza na piwo dla gości i zrobimy karaoke. To jakby nie było promocja lokalnych talentów :D A o takich juwenaliach to wszystkie gazety by napisały :p
|
|
Jeśli to konkurencja to cienki chwyt. Jeśli to pracownik który dopomina się podwyżki to jeszcze cieńszy. A jeśli to rozczarowany klient to może warto zauważyć że ostatnio trudno mówić w naszym kraju o tym że coś potaniało
|
|
Witam wszystkich! W związku z tym, iż w niedługim czasie planuję zakup kaloryferów do domku jednorodzinnego chciałabym abyście poradzili jakich producentów najlepiej wybrać, jednym słowem co polecacie? dziękuję za informacje
|
|
Kajko zgadzam się z Tobą w 100% i jestem "III" "wariantem"
|
|
Albo jesteś z innego świata albo przespałaś ostatni rok i nie wiesz co się w gospodarce dzieje. Wzrost cen żywności, gazu, prądu, składek ZUS, podatku PIT-4, w przypadku sporego lokalu jakim jest 4 pory roku doliczyć trzeba opłaty za publiczne odtwarzanie muzyki (SPAV, ZAIKS, STOART), wzrost lokalnych podatków a przedewszystkim podatku od nieruchomości itd. Właściwie nie ma elementu który by pozostał na niezmienionym poziomie. Najlepiej żeby lokal był na poziomie, elegancki, kulturalna obsługa, wetylacja z klimą ale ceny to najlepiej takie jakby kazdy sobie w domu coś upierdolił. www.lomzadziady.pl Dziady to nawet mało powiedziane.
|
|
ale figlarka dowaliła do pieca, ale to prawda tylko po co te upie...lił, bez ciśnienia ten lokal swoją marką broni się sam, o ile się zauważy bardzo subtelne różnice między w.w., a innymi lokalami, w których reklamy producentów innych artykułów spożywczych (bez kryptoreklamy) włażą w oczy aż boli. Tylko my ludzie XXI już do tego po prostu przywykliśmy i nie zwracamy na takie "zalety" uwagi. A dla przekory jutro zamówię dużą "cztery pory roku"
|
|
i co?? myslisz ze ktos ci uwierzy w te farmazony p@wcio??
|
|
Też jadam w 4 porach niedawno za 12 były potem 15 a teraz po 17 złoty przesada ale cóż tam pyszna pizza polecam jeszcze Chili pizze
|
|
Po co gadacie takie głupoty NIE ZNALEŹLi jej bo inaczej by mowili w tV o tym a nadal lecą ogłoszenia na tele text o niej ze szukają Tez slyszalam wiele plotek ale to napewno jakies glupoty P@wcio ---tez slyszalam o tym 30 latku ale nie zabardzo chce w to wierzyc NIEDŁUGO SIE WYJAŚNI WSZYSTKO
|
|
Oczywiscie zartowalem
|
|
to taki problem jest z wymiana włacznika że trzeba jechac do ostrołęki?? Ja to bym poszukał fachowca w jakiejs wiekdkszej aglomeracji. Warszawa, poznań, a najprędzej to dobrzy fachowcy znajda sie na śląsku. (wiadomo tam najbardziej rozwinięty przemysł.)
|
|
nawet jak bedzie po 20 zeta to sie jakieś naiwniaki znajda i przyjdą ;) Riposta
|
|
naiwniaki ? Nie stać Cię to nie chodź .
|
|
Rafallo20 super te twoje dowcipy :)))
|
|
Witam wszystkich. Serdecznie zapraszam w sobote 19 kwietnia do klubu ATOM przy ulicy poznańśkiej 121a. Wjazd 8zl. Start o godzinie 20. I teraz najważniejsze. Zysk z biletów przeznaczony bedzię na cel charytatywny, a mianowicie na zakup kosztownej stałej protezy udowej dla ojca naszej koleżanki, który również stał sie naszym przyjacielem. Będzie można wspomagać naszą akcje także przy barze wrzucając pieniążki do puszki, która bedzie tam stała. LICZY SIĘ KAŻDY GROSZ! Na koncercie wystąpią: Ryhu z Kolna Sara, Magda oraz ASW z Łomży i jako gwiazda wieczoru prosto z Inowrocławia, czołówka polskiej koszykówki ulicznej oraz świetny raper ==>MASSEY<== Przybywajcie i zabierzcie ze sobą swoich znajomych. Przecież każdy zasługuje na to żeby wyciągnąć do niego pomocną dłoń.
|
|
Mimo tego, że Podlasie nie ma tradycji prawdziwych Juwenali to w pełni popieram inicjatywę. Oby takich ludzi mających werwę do działania było jak najwięcej.
|
|
Przed rokiem szukałem pudla suczkę i znalazłem dopiero pod Warszawą (Halinów). Zakup okazał się udany. Znalazłem e-mail hodowcy: Andrzej Solarek <kontakt@hodowla-amru.pl>
|
|
P@wcio ja patrzę, że ty się chyba tylko plotkami zajmujesz... Ty jeździsz od rodziny do rodziny, w których wydarzyła się jakaś tragedia i info zbierasz?? O zaginionej Marcie masz super pewne wiadomości, tu matka tych dziewczyn w śpiączce... Ciekawi mnie jakie jest twoje źródło informacji :/ Riposta
|
|
Mama dala Jasiowi ostatnie 50 zlotych na zakupy (do wyplaty bylo jeszcze 2 tygodnie) i mówi Jaskowi: - Jasiek kupisz chleb, margaryne i kawal sera. Reszta kasy trafia na stól. Jasiek poszedl do sklepu ale po drodze spodobal mu sie misiek za cale 50 zlotych. Kupil misia i pedzi do chaty. Matka na to: - Jasiu k...wa co zes zrobil ty baranie, natychmiast idz sprzedaj tego misia. Jasiek bez namyslu poszedl opchnac misia sasiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sasiadka w lózku z jakims facetem. Nagle rozlega sie pukanie do drzwi. Sasiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: Jasiu - Kup pan misia Facet - Spadaj chlopcze Jasiu - Bo bede krzyczal Facet - Masz piecdziesiat zlotych i sie zamknij Jasiu - Oddaj misia Facet - Nie oddam Jasiu - Oddaj bo bede krzyczal Sytuacja powtarza sie parenascie razy, Jasiu zarobil kasy od cholery, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i cala fure szmalu jeszcze przytargal). Matka do Jasia: - Jasiek chyba Bank obrabales, natychmiast do ksiedza idz sie wyspowiadac. Jasiek poszedl do kosciola, podchodzi do konfesjonalu i mówi: - Ja w sprawie Misia, - ********** juz nie mam kasy. Siedzi dwóch kolesiów w kinie, a przed nimi taki wielki, łysy drechol, grube karczycho, złoty kajdan na szyi - z dziewczyną siedzi. Jeden z tych kolesiów do drugiego: - Stary, założę się z tobą o 50 zeta, że nie klepniesz łysego w glace. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi i klepie łysego w glace. Łysy się odwraca, a koleś: - Krzychu, to Ty? A nie... To przepraszam... Łysy: - Żaden Krzychu, ku...a, dotknij mnie jeszcze raz to Ci jeb...e! - i się odwraca. Na to ten pierwszy koleżka do drugiego: - Stary, świetnie to rozegrałeś, ale idę z tobą o 200 zeta, że go drugi raz nie klepniesz. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli sobie ten drugi i pac łysego w glace. Łysy zjeżony się odwraca, a koleś: - Krzychu, no kur...a, 8 lat w podstawówce, ze 3 lata w jednej ławce przesiedzieliśmy, Krzychu, no nie pamiętasz mnie? Łysy: - Kur...a, nie byłem w żadnej podstawówce, zaraz ci tak przyp....dole, że się nie pozbierasz! Zaczyna się podnosić, żeby wylutować kolesiowi, ale dziewczyna łapie go za rękaw i mówi: - No daj spokój, Józek, film jest, a Ty będziesz jakiegoś cieniasa bił, chodź do pierwszego rzędu i ogladajmy... Łysy niezadowolony, ale idzie z dziewczyną do pierwszego rzędu, siadają. Pierwszy koleś znowu do drugiego: - Stary, naprawdę jestem pod wrażeniem, nieźle to wymyśliłeś, ale idę o 1000, że go trzeci raz nie klepniesz. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi. Idą do drugiego rzędu, siadają za łysym i koleś wali łysego w łeb. Łysy się odwraca, na maksa napięty, a koleś: - Krzysiu, to ja tam na górze jakiegoś łysego w glace napier...lam, a Ty tu w pierwszym rzędzie siedzisz! Zadania maturalne dla dresa: 1. Jevgienij posiada AK-47 z magazynkiem na 30 kul. Wystrzeli swoje 13 kul za każdym razem gdy naciska na spust. Ile razy może wystrzelić zanim bedzie musiał zmienić magazynek? 2. Karol posiada 10 gram "czystej kolumbijskiej". Zmieszał ją "dwutlenkiem" w stosunku 4 cześci kokainy do 6 cześci "dwutlenku". Sprzedał 6 gramów mieszaniny Marianowi za sumę 650 zł i 15 gramów Romanowi, po 100 zł za gram. a) kto, Marian czy Roman dał się wydymać? b) Ile gramów mieszaniny zostało Karolowi? c) jaki jest stopień zanieczyszczenia kokainy Karola? 3. Radek jest alfonsem. Ma trzy dziewczynki, które dla niego pracują. Jeśli cena jednego numerku wynosi 110 zł, a dziewczynkom dostaje się z tego 60 zł, to ile razy każda z dziewcząt bedzie musiała się sprzedać, aby Radek mógł oplacić swoje 3 dzienne dawki cracku, cena których wynosi 85 zł za skręta? 4. Irina chce odebrać część ze 100 gramów heroiny, która kupiła w celu otrzymania 20-procentowego zysku. Jakiej masy środka rozrzedzającego musi użyć? 5. Arkadiusz zarabia 2000 zł na każdym skradzionym BMW, 1500 zł jeśli jest to Japończyk i odpowiednio 4000 zł za 4x4. Jeśli już ukradł dwa BMW i trzy 4x4, to ilu Japończyków mu zostaje do ściągnięcia, aby otrzymać dochód w wysokości 30.000 zł? 6. Jachu jest od 6-ciu lat w więzieniu za napad z morderstwem. Uzyskane w czasie napadu środki, tj. 90 000 zł ukrył w mieszkaniu swojej dziewczyny. Każdego miesiąca dziewczyna podciąga 450 zł. Ile pieniędzy zostanie Jachowi po wyjściu z więzienia? Pytanie dodatkowe: ile lat dostanie Jacho, jeśli po powrocie na wolność zabije te suke? 7. Marecki przespał się z 6-cioma dziewczynami z gangu. W chwili obecnej w gangu jest 27 dziewczyn. Jaki procent dziewczyn z gangu przeleciał Marecki? 8. Podczas ostatniej bitwy z bandą Ukraińców, Stachu zużył 76 kul z pistoletu utomatycznego, które dosięgły zaledwie trzech osób: a) jaka jest jego skuteczność? b) czy zasługuje aby pozostał w gangu, jeśli próg maksymalny wyznaczony przez współczynnik Pershinga wynosi 23 kule na ubitego Ukrainca?
|
|
Dres złapał gumę, przechodzi obok drugi i się pyta: - Co robisz? - nic koło wykręcam, Ten wybija szybę i mówi: - to ja radyjko biorę. - Jakie jest najwieksze zmartwienie dresa? - Jadąc autem nie może wystawic obu łokci za okno. Planowano produkcję samochodu tak wąskiego, by to było możliwe... jednak projekt nie przeszedł. Dlaczego? Ponieważ na tylnej szybie nie mieścił się napis PIONEER... Jedzie dziadek maluchem, zgarbiony, ręce mu się trzęsą na kierownicy. Wyprzedziło go BMW, dziadek się wystraszył. BMW zatrzymało się na światłach, dziadek z tego strachu nie dał rady, przywalił w tył beemki. Wysiada z niej dwóch byków: - I co dziadek, przyjebałeś... - Tak (cienkim wystraszonym głosem) - Masz kasę? - Nie - A ubezpieczenie? - Nie - A syna? - Mam - To masz tu komóreczkę, dzwoń po synka to odrobi u mnie, bo ty się do roboty nie nadajesz... Dziadek zadzwonił, podjeżdżają 3 Mercedesy S-klasa, wysiada kilku byków i jeden z nich mówi: - I co tatuś???? Przypierdolił jak cofał?
|
|
Witam. Noszę sie z kupnem maszynki elektrycznej ale do końca nie jestem pewny. CZekam na opinie użytkowników.
|
|
zaraz dodam jeszcze cos od siebie Są zawody kto najdłużej wytrzyma w wodzie. Pierwszy pan wytrzymał 1min i wszyscy ludzie go pytają jak pan to zrobił? A on odpowiedział: - ''Trening, trening i jeszcze raz trening". Następny pan wytrzymał 2min i znowu wszyscy ludzie go pytają jak pan to zrobił? A on odpowiedział: - ''Trening,trening i jeszcze raz trening". Następny pan wytrzymał 3 min i wszyscy ludzie go pytają jak pan to zrobił? A on na to: - Trening..... Następny pan przyszedł, wchodzi do wody, 1min nic, 2min nic, 3min nic, po 4 minucie wychodzi ledwo oddycha więc lekarze szybko podbiegli ale na szczęście nic się nie stało, wszyscy ludzie pytają jak on to zrobił? A on na to: - Gdzieś musiałem gaciami zahaczyć! Po meczu piłkarskim kibic przegranej drużyny podchodzi do sędziego i pyta: - A gdzie pana pies? - Psa? Ja nie mam psa... - Wobec tego bardzo panu współczuję. Ślepy i bez psa! Mecze Polaków na Mistrzostwach Świata dzielimy na trzy grupy: 1) mecz otwarcia 2) mecz o wszystko 3) mecz o honor Bramkarz reprezentacji Kolumbii, Luis Enrique Martinez wchodzi do kuchni, gdzie siedzi jego żona. Żona pyta: - Cześć kochanie. Ile przegraliście z Polakami? - Wygraliśmy 2:1! - Jasne. Może jeszcze mi powiesz, że strzeliłeś bramkę...? to narazie na tyle.
|
|
A zastanawiałeś się nad brzytwą? Riposta
|
|
Uwielbiam pudle.Rzeczywiscie blisko nas nie ma rzadnej porzadnej hodowli pudelkow. Mi nie przeszkada jak pies szczeka na dzwonek do drzwi, na ludzi chodzacych po klatce juz nie moze.Jednak pies to najlepszy odstaszacz i alarm zarazem. Na dworzu zas, zacznijcie sprzatac po pupilach!Chodzi o to, zeby nie stwarzac problemow i zyc sobie spokojnie i odpowiedzialnie z psem obok ludzi nie palajacych do nich sympatia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |