Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PODPISZ PETYCJĘ |
było fajnie ;) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PODPISZ PETYCJĘ |
Czy Ty się 'peter' aby trochę nie czepiasz? Ja pamiętam tę trybunę mniej więcej od początku lat 70-tych ubiegłego wieku i wtedy rzeczywiście nie spełniała ona funkcji, o których 'cz" pisze. Ale nie wiem co było wcześniej, a po coś jednak ją wybudowano i wątpię, żeby tylko po to, aby wysłuchiwac pod nią transmitowanych z W-wy przemówień pierwszomajowych przed wyruszeniem w trasę pochodu... Też pozdrawiam.
|
|
to sobie miejscie te kortowiade a my bedziemy mieli nasze Łomżyńskie Juwenalia nie podoba się to wypi*** nie musicie sie wypowiadac, przychodzić i tego ogladac. Mi sie podobalo, jestem studentka, a niedlugo absolwentka jednej z uczelni i zawsze bede za swoimi.
|
|
idź do zatrudniaka,a poznasz twardą sztukę walki o zasiłek hehe
|
|
Hmmm można by spróbować , ale bardziej interesują mnie uderzenia niż chwyty :]
|
|
A może dzisiaj wieczorkiem na festynie coś będzie? Co roku organizowane festyny "przewyższają oczekiwania" organizatorów to może w tym roku organizatorzy przewyższyli by oczekiwania uczestników... Why not. Ja osobiście chciałbym a by tak było, bo na władze miasta nie ma co liczyć. Wieczorem polecam nawiedzić plac przy CK od ulicy Sybiraków. Z tego co wiem to nie ma nic w planie:/ a trochę za późno jest teraz podpowiadać organizatorom co do relecjii z meczu npna telebimie... Zobaczymy co wymyślą:D
|
|
Ty jesteś oczywiście??
|
|
Każdy z nas lubi coś innego ale takie są realia że dopuki Łomżyniacy nie nauczą się że taka masowa impreza np. Juwenalia jest jednocześnie promocją miasta, uczelni jak i firm sponsorujących, doputy nie będzie tak chojnych sponsorów na organizację imprezy na taka jak np. Kortowiada. UWM mial na to pół miliona my nawet tyle nie mieliśmy i ze wszystkim wiecznie były utrudnienia. Jeżeli nie wiecie jak to się wszystko odbywało to zamknijcie dzioby i przestancie krytykować, bo łatwo jest siedzieć i piepszyć trzy po trzy przed monitorem a samemu nic nigdy nie robić. Troszke czasu, wytrwałości a napewno za kilka lat wkońcu cos wyjdzie. Gdyby nie intencja studentów PWSIiP w tym roku nie było by żadnej imprezy. Mało wiecie dużo więcej gadacie i myślicie że rozumy pozjadaliście.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |