środa, 05 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomyłka TVN ?

Witam, ktora szkola jazdy w Lomzy zapewni najlepszy sprzet i instruktorow, jesli chodzi o motocykl? Czy trudno jest w Lomzy zdac egzamin na ta kategorie? Czy jezeli posiadam kat. B, to czy musze zdawac czesc teoretyczna-uczestniczyc na wyklady na kursie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomyłka TVN ?

Bitspirit :). Sciągając torrenta wcale nie musisz udostępniać go. Może ustawić UPLOAD na zero.

po 1lo nawet jak sie opieprzasz przez cale lata to na studia sie dostaniesz

Jakie znacie dobre filmy które waszym zdaniem warto obejrzec??

Nie chodzi o laptopa tylko o zwykły komputer w domu, a radiówka napisałem bo tam innego rozwiazania nie widze ... hmm...

lol

wezcie wy sie pierdolnijcie wszscy w lep jestem z jej rodziny i jej cialo nie zostalo znalesione!!!!!!!!!!!111 a co by bylo jak by wam z rodzinki tak z robil???????? byscie beczeli *****!!!!!!!!!!!! ma dosc waszych pisanych glupot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GŁUPKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szalony palaczu porób sobie żarty z innych symboli religijnych jak jesteś taki odważny !

wez ***** spierdallaj!!!!!!!!!!!!!

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Czarna to co piszesz na forum nic nie da, a to jak piszesz wywołuje tylko niepotrzebne komentarze. Prawda jest taka, że wielu ludzi umiera codziennie i nie ma nic gorszego niż fałszywe współczucie. Jest jedno, ale. Takie głupie dyskusje nie pomogą bliskim - więc skończcie już temat. Ta historia wywołała niestety mnóstwo beznadziejnych komentarzy, a nie nam cokolwiek oceniać i choć ciężko (sama tego doświadczyłam) to daj sobie spokój z tym co mówią. Ile ludzi tyle języków ile języków tyle komentarzy - szkoda w ogóle fatygi, żeby do kogoś dotrzeć. To żałosne - jaką śmieszną odwagą wykazują się ludzie na forum.

nie czyń drugiemu co tobie niemiłe

he...wlasnei dziwnie to wyglada.kazdy z forumowiczow jest jej rodziną, zalosne.

i do iwona26

tez bym beczal, ale tak nieznam osoby zeby uronic lzy.
napoczatku napisalem ze wszystko jest na stronei glownej i niepotrzebnie robić dziewcyznie sławy

Do cmdspock: na szczescie przekaz informacji jest na tyle ulatwiony i szybki w dzisiejszych czasach, ze nie potrzebuje byc na miejscu, zeby posiadac takie informacje. Jak juz wspomnialam, co potwierdzil T-architekt "Moje biuro bierze 5000 zł za takie dostosowywanie.
A projekt indywidualny to tak po kosztach wykonania to ok. 12 tys. zł", ceny w Lomzy sa anormalne.
Tak sie sklada, ze od kilku dobrych miesiecy sledze informacje w prasie i na necie odnosnie budowy domu i troche juz wiem, ale taki laik, jak ty to zupelnie na ten temat nie powinien sie wypowiadac.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org