Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomyłka TVN ? |
Witam, ktora szkola jazdy w Lomzy zapewni najlepszy sprzet i instruktorow, jesli chodzi o motocykl? Czy trudno jest w Lomzy zdac egzamin na ta kategorie? Czy jezeli posiadam kat. B, to czy musze zdawac czesc teoretyczna-uczestniczyc na wyklady na kursie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomyłka TVN ? |
Bitspirit :). Sciągając torrenta wcale nie musisz udostępniać go. Może ustawić UPLOAD na zero.
|
|
po 1lo nawet jak sie opieprzasz przez cale lata to na studia sie dostaniesz
|
|
Jakie znacie dobre filmy które waszym zdaniem warto obejrzec??
|
|
Nie chodzi o laptopa tylko o zwykły komputer w domu, a radiówka napisałem bo tam innego rozwiazania nie widze ... hmm...
|
|
lol
|
|
wezcie wy sie pierdolnijcie wszscy w lep jestem z jej rodziny i jej cialo nie zostalo znalesione!!!!!!!!!!!111 a co by bylo jak by wam z rodzinki tak z robil???????? byscie beczeli *****!!!!!!!!!!!! ma dosc waszych pisanych glupot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GŁUPKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
szalony palaczu porób sobie żarty z innych symboli religijnych jak jesteś taki odważny !
|
|
wez ***** spierdallaj!!!!!!!!!!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czarna to co piszesz na forum nic nie da, a to jak piszesz wywołuje tylko niepotrzebne komentarze. Prawda jest taka, że wielu ludzi umiera codziennie i nie ma nic gorszego niż fałszywe współczucie. Jest jedno, ale. Takie głupie dyskusje nie pomogą bliskim - więc skończcie już temat. Ta historia wywołała niestety mnóstwo beznadziejnych komentarzy, a nie nam cokolwiek oceniać i choć ciężko (sama tego doświadczyłam) to daj sobie spokój z tym co mówią. Ile ludzi tyle języków ile języków tyle komentarzy - szkoda w ogóle fatygi, żeby do kogoś dotrzeć. To żałosne - jaką śmieszną odwagą wykazują się ludzie na forum. nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
he...wlasnei dziwnie to wyglada.kazdy z forumowiczow jest jej rodziną, zalosne. i do iwona26 tez bym beczal, ale tak nieznam osoby zeby uronic lzy. napoczatku napisalem ze wszystko jest na stronei glownej i niepotrzebnie robić dziewcyznie sławy
|
|
Do cmdspock: na szczescie przekaz informacji jest na tyle ulatwiony i szybki w dzisiejszych czasach, ze nie potrzebuje byc na miejscu, zeby posiadac takie informacje. Jak juz wspomnialam, co potwierdzil T-architekt "Moje biuro bierze 5000 zł za takie dostosowywanie. A projekt indywidualny to tak po kosztach wykonania to ok. 12 tys. zł", ceny w Lomzy sa anormalne. Tak sie sklada, ze od kilku dobrych miesiecy sledze informacje w prasie i na necie odnosnie budowy domu i troche juz wiem, ale taki laik, jak ty to zupelnie na ten temat nie powinien sie wypowiadac. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |