Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Pana Macieja Borysewicza |
NAjzdrowiej dla kobiety dla dziecka jest bez żadnych znieczuleń. To fizjologia, nie jest aż tak strasznie. Poza tym tak jak piszecie w Bstoku jest dobrze jak się nic nie dzieje z dzieckiem, więc nie wiem czy warto. W łomży polecam najpierw szkołę rodzenia, wiele można się dowiedzieć na temat porodu i w ogóle. Najważniejsza jest ŚWIADOMOŚĆ jak, po co i dlaczego. Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Pana Macieja Borysewicza |
W Łomży Play nie ma swoich nadajników, a gdzie już ma to same UMTS'owe. Z tego co mi wiadomo Plus też w Łomży UMTSu jeszcze nie odpalił także o UMTS w PLAY Łomża można narazie pomarzyć. Ktoś oferuje w ogóle w Łomży UMTS?
|
|
Co człowiek to opinia, każda ciąża jest inna, każdy poród równiez i inne doświadczenia nie można tego porównywać. My z żona rodziliśmy 4 lata temu i nic złego nie moge powiedziec na nasz szpital. Dziecko urodziło się po cesarskim cięciu a decyzję podjęto zaraz po badaniach / mały rozmiar miednicy / bez żadnych łapówek, próśb, interwencji. Personel bardzo ciepły i przyjazny. Zona miała problemy z karmieniem, wiec codziennie po kilka razy uczono jak przystawiać ,jak karmić. A juz wspomniany Zaremba - całkowicie sie nie zgadzam. Mam wiele przykładów na jego fachowość i normalne podejscie - w tej chwili równiez prowadzi drugą ciążę mojej żony i nie mam zastrzeżeń - ale co człowiek to inna opinia. Jeśli chodzi o położna to my chodzilismy do szkoły rodzenia na Żeromskiego / przy gabinecie lekarskim Sciany/ do Pani Agnieszki Tchurzewskiej - akurat przy cesarce na nie wiele sie przydała, ale jako facet wiele się dowiedziałem i zdecydowanie bardziej przeżyłem sama ciążę i poród naszego pierwszego dziecka. Riposta
|
|
Wybacz, to było niechcący. : ] z drugiej strony skąd policja miała wiedzieć, że Robert Cieślak i Igor Pikus będą aż tak dobrze przygotowani ? I że stanie sie jak sie stanie ? W sumie do następnych zatrzymań lepiej się przygotowywali. . . Jak czytam posty wyżej to wiele jest w nich rzeczy, które nie zgadzają się z faktami. Ale mniejsza o to . :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |