środa, 05 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oświadczenie ws. debaty

ja pol na pol. dzis rozstalem sie z dziewczyna.ale calkiem spoko:)))takie zycie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oświadczenie ws. debaty

dla zainteresowanych opinie na temat naszego janka. jak zobaczycie nie ma co go traktowac powaznie.
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=130515&t=130515

nie tylko my go kochamy:))))))))))))))))))

A ja za to pochwalę się (eeech - co mi tam?), że dzisiaj jak dzisiaj, ale za to w sobotę wybieramy się z Żoneczką do Metropolitan Opera w NYC na tą słynną operę ‘Carmen’, Georges’a Bizeta.
Mimo tego, że to kilka dni później, to jednak nadal powinno tam być tak trochę ‘Walentynkowo’, chociażby z tego względu, że to już tak tradycyjnie większość niewiast zawsze na ten spektakl ubiera coś na czerwono.

Nie wiem tylko, czy kogoś tu, z tej ‘generacji Internetu’, takie coś jeszcze ‘grzeje’ ..:D.
wychu

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Jan_Serce - lalki nie mam ale slyszalem ze ty i Twoj chlopak wczoraj byliscie w McDOnaldzie na Walentynki ... swietna z was para pedalow.Pasujecie calkiem do siebie

Jan_Serce - Kiedys Ciebie sam ... na przejsciu

DiDi

OPEC - 503 197 704

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Ja wziąłem swoją połówkę, sąsiad też wziął swoją połówkę do tego zagrychę i coś do popicia. I opróżnialiśmy te połówki, najpierw jedną później drugą... Także każdy spędził walentynki ze swoją połówką ;)

Alfons obywatelski jakiej on Puci jest ?

Ja chętnie nauczylabym sie czysto wloskiego... Znam jedynie w dialektach i jestem ciekawa czy duzo sie roznia od czysto wloskiego ???

Ludzie... Odpowiednik Walentynek w Polsce to Noc Świętojańska! A wy w Zimę obchodzicie dzień zakochanych Śniętego Walniętego, w którym to dniu jest obchodzony także Dzień Chorego na Padaczkę, przypadek? Może Święto Dziękczynienia też zaczniecie świętować? Nie amerykanizujmy się... bo to żałosne.

zaczyna sie:)

malo wam, ze policja do was chce strzelac?

mam pytanie czy widział ktoś może co sie wydarzyło na tej ulicy w środę 13 lutego. widziałam jakieś karetki i policję...

mam pytanie czy widział ktoś może co sie wydarzyło na tej ulicy w środę 13 lutego. widziałam jakieś karetki i policję...

Z artykułu "Maluchem w tira" Tragiczny finał miał natomiast zdecydowanie mniej groźnie wyglądający wypadek do którego doszło wczoraj po południu w Łomży. Cofająca ciężarówka przed jednym ze sklepów przy ulicy Księcia Janusza potraciła przechodzące dwie starsze kobiety. 74-latka i 82-latka – obie mieszkanki Łomży z - jak podejrzewano - ogólnymi obrażeniami ciała zostały przewiezione do łomżyńskiego szpitala. Tu jednak okazało się, że obrażenia młodszej z kobiet są o wiele poważniejsze. Jak informuje mł. asp. Kamil Tomaszczuk z zespołu prasowego KWP w Białymstoku zmarła ona po kilkudziesięciu minutach.
Kierowca samochodu, który potrącił staruszki był trzeźwy.

to się obudził...

Pezet musi odwiedzic nasz zaje fajne miasto ;];];];]
< łomża >

osobiscie polecam tom-tomy. inne nawigacje np. w momencie jazdy na rondzie potrafia "klatkowac" i latwo jest pomylic zjazd.w tom-tomach dziala to plynnie. bierz tez pod uwage ilosc map i czy sa szczegolowe.inna sprawa to ile chcesz na to przeznaczyc.pozdrawiam

to komunistyczny zakład wszystko tam idzie załatwić po układach

Poprawki zostały wykonane, fachowcy w niedzielę przyszli popracować. Mój post został napisany pod wpływem złych emocji.
Pozdrawiam

a jeśli nie .. to prosze Cie poszukaj numeru telefonu w książce tej osoby i daj znać... albo odeślij... to ogromny kłopot stracić to wszystko... sama sie przekonałam

Ja polecam sklep na Kazańskiej obok Perespektywy a także na Niemcewicza:D
Puszek też nie jest zły

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org