Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenie ws. debaty |
ja pol na pol. dzis rozstalem sie z dziewczyna.ale calkiem spoko:)))takie zycie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenie ws. debaty |
dla zainteresowanych opinie na temat naszego janka. jak zobaczycie nie ma co go traktowac powaznie. http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=130515&t=130515 nie tylko my go kochamy:))))))))))))))))))
|
|
A ja za to pochwalę się (eeech - co mi tam?), że dzisiaj jak dzisiaj, ale za to w sobotę wybieramy się z Żoneczką do Metropolitan Opera w NYC na tą słynną operę ‘Carmen’, Georges’a Bizeta. Mimo tego, że to kilka dni później, to jednak nadal powinno tam być tak trochę ‘Walentynkowo’, chociażby z tego względu, że to już tak tradycyjnie większość niewiast zawsze na ten spektakl ubiera coś na czerwono. Nie wiem tylko, czy kogoś tu, z tej ‘generacji Internetu’, takie coś jeszcze ‘grzeje’ ..:D. wychu ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jan_Serce - lalki nie mam ale slyszalem ze ty i Twoj chlopak wczoraj byliscie w McDOnaldzie na Walentynki ... swietna z was para pedalow.Pasujecie calkiem do siebie
|
|
Jan_Serce - Kiedys Ciebie sam ... na przejsciu DiDi
|
|
OPEC - 503 197 704 uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
|
Ja chętnie nauczylabym sie czysto wloskiego... Znam jedynie w dialektach i jestem ciekawa czy duzo sie roznia od czysto wloskiego ???
|
|
Ludzie... Odpowiednik Walentynek w Polsce to Noc Świętojańska! A wy w Zimę obchodzicie dzień zakochanych Śniętego Walniętego, w którym to dniu jest obchodzony także Dzień Chorego na Padaczkę, przypadek? Może Święto Dziękczynienia też zaczniecie świętować? Nie amerykanizujmy się... bo to żałosne.
|
|
zaczyna sie:) malo wam, ze policja do was chce strzelac?
|
|
mam pytanie czy widział ktoś może co sie wydarzyło na tej ulicy w środę 13 lutego. widziałam jakieś karetki i policję...
|
|
mam pytanie czy widział ktoś może co sie wydarzyło na tej ulicy w środę 13 lutego. widziałam jakieś karetki i policję...
|
|
Z artykułu "Maluchem w tira" Tragiczny finał miał natomiast zdecydowanie mniej groźnie wyglądający wypadek do którego doszło wczoraj po południu w Łomży. Cofająca ciężarówka przed jednym ze sklepów przy ulicy Księcia Janusza potraciła przechodzące dwie starsze kobiety. 74-latka i 82-latka – obie mieszkanki Łomży z - jak podejrzewano - ogólnymi obrażeniami ciała zostały przewiezione do łomżyńskiego szpitala. Tu jednak okazało się, że obrażenia młodszej z kobiet są o wiele poważniejsze. Jak informuje mł. asp. Kamil Tomaszczuk z zespołu prasowego KWP w Białymstoku zmarła ona po kilkudziesięciu minutach. Kierowca samochodu, który potrącił staruszki był trzeźwy.
|
|
to się obudził...
|
|
Pezet musi odwiedzic nasz zaje fajne miasto ;];];];] < łomża >
|
|
osobiscie polecam tom-tomy. inne nawigacje np. w momencie jazdy na rondzie potrafia "klatkowac" i latwo jest pomylic zjazd.w tom-tomach dziala to plynnie. bierz tez pod uwage ilosc map i czy sa szczegolowe.inna sprawa to ile chcesz na to przeznaczyc.pozdrawiam
|
|
to komunistyczny zakład wszystko tam idzie załatwić po układach
|
|
Poprawki zostały wykonane, fachowcy w niedzielę przyszli popracować. Mój post został napisany pod wpływem złych emocji. Pozdrawiam
|
|
a jeśli nie .. to prosze Cie poszukaj numeru telefonu w książce tej osoby i daj znać... albo odeślij... to ogromny kłopot stracić to wszystko... sama sie przekonałam
|
|
Ja polecam sklep na Kazańskiej obok Perespektywy a także na Niemcewicza:D Puszek też nie jest zły
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |