Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
II tura niech wygra Czerniawski |
o co temu zdziśkowi właściwie chodzi? dwa razy przeczytałem i za hu.a nie wiem... no chyba że zdzisławowi chodzi o to żeby policja zawsze i wszędzie nakrywała przestępców na gorącym uczynku, a patrole po mieście to jest normalna sprawa, jak by siedzieli na komisariacie to by było że siedzą i nic nie robią...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: II tura niech wygra Czerniawski |
Oj biedaczyna Zdzisio dziś pewnie mandat dostał .Bardzo dobrze że są takie patrole
|
|
najlepiej uzyj dmz jesli router ma taka funkcje. po prostu ustaw ip na sztywno i wyznacz dany adres jako demilitarized.
|
|
acha, no tak zapomniałem że jesteś dobrym psychologiem:) to nic że tylko ty tak sądzisz...:))) Ps. po kropkach, wykrzyknikach, znakach zapytania robi się spację, taka jest zasada pisowni w wirtualnej przestrzeni:) nie dziękuj:)
|
|
to ty szukasz blacharza i elektryka a nie mechanika ahaha
|
|
Ja proponuję uciąć mu jaja niechaj nauczkę hultaj ma!!!
|
|
rambo777 te przepisy o ktorych mówisz są dla tych leserów co najmniej robią a chcą się wykazać no i faktycznie padło na ciebie. Takich przepisów jest multum, tylko że one mówią to samo... Czy da się wziąść w łapę czy wlepić mandat czy udowodnić jaki to jestem aktywny i pracowity. ;)
|
|
duza miss: olej ich oni sie nabijaja z nudy. ten palant tez mnie raz podgladal i wiem co przezylas. nic tylko inna miejscowe wybrac
|
|
Wszystko dobrze ale z ta pizza to Ci zdecydowanie nie wyszlo... rudy błazen z druhem
|
|
Bez sensu są te wszystkie wasze pytania typu "gdzie najlepiej" itd. Ludzie, przecież każdy przechodzi tylko raz kurs na prawo jazdy! Wiec jak może polecić komuś gdzie jest najlepiej jak poda mu swoja szkołę bo tylko tam miał kurs i ją uważa za najlepszą? To tak jak ja bym polecał Kamińskiego, bo u niego się uczyłem...no bez przesady. Wszędzie i tak zapłacił 1000 zł, +/- 100zł. Ja uważam, że wszędzie nauczą i to czy zdasz to zależy tylko od ciebie.
|
|
W/g mnie stanie w miejscu,wypalanie benzyny i przyglądanie się dzieciom nie podnosi znacząco bezpieczenstwa. To już lepiej przejechać się po mieście i po jakiś szczególnie niebezpiecznych miejscach a przynajmniej takich gdzie statystycznie często dochodzi do przestępstw. Choć ja się nie znam może lodowisko do takich należy i jest pod obserwacją. Jeśli tak to chyba dobrze że stoją. FIN a ty nie kozacz tak tylko idź na komendę i to powiedz a nie bohater za monitora. Osobiście nie przepadam za policją ale wyzywanie ich to jest lekką przesadą. Może nie są najlepszymi stróżami prawa, na co może się składać wiele czynników od wyszkolenia przez predyspozycje konkretnych osób, kończąc na środkach jakimi dysponują. Jednak praca do najprzyjemniejszych nie należy. Więc może trochę więcej szacunku. A histori w których policjanci chcą się wykazać lub zaspokoić na pierwszym lepszym obywatelu swoje kompleksy jest ogrom, jednak pamiętajmy że nikt nie jest doskonały. Wy w swojej pracy zawsze jesteście idealni, sumienni itd ?? Oczywiście to nie tłumaczy pewnych zachowań ale nie przesadzajmy też z tym krytykowaniem "Panów Władzy". Choć przyznam że szczególnie Ci młodzi którzy chcą się jak najszybciej dorobić belki, za byle co potrafią sie przyczepić i robić z tego Bóg wie jak poważną aferę.
|
|
O..przepraszam,jedzenie pizzy w domu* :)
|
|
Sebi robiłeś prawko u Kaminiaka ? I jak oceniasz tą szkołę?
|
|
No widze, ze amatorow prywatnosci w miejscach publicznych nie brakuje... A co do straszenia dzieci, to ja bym sie tak nie martwil. Wieksze juz pewnie prawdopodobienstwo, ze je przestraszy biegajacy luzem po lesie pies. rudy błazen z druhem
|
|
Jak to mówią "kto nie ma brzucha ten słabo rucha"..... znaczy puka :) Stąd ta pizza dla kolegi. Rozumiem i popieram Jednoczewski rulez
|
|
"ja wierze w proste ruchy, ktore są lepsze niz buchy w jednoczewiaku i Twój dom gfx". Dlatego wywozisz te nieszczęsne dziwuchy do lasów... Strzeżcie sie gwałciciela gfxa. HCWD
|
|
A pozatym jak mówicie że gdyby nie policja to z domu byście sie bali wychodzić, to świadczy tylko o tym że poważne z was kondony... Każdy charakterny chłopak da se radę nawet jak jest niebezpiecznie.. Wnioskuje że takich tu brak...HWDP
|
|
Greg12, tak robiłem u Kaminiaka kurs i jestem zadowolony. Nie dość że dostałem fajnego instruktora (pozdrowienia dla pana Arka ;)) to jeszcze zdałem za pierwszym razem. A jak dobrze zagadacie z Krzyśkiem Kamińskim to (przy standardowej cenie 1050 za kurs) cenę obniży do 990 ;)
|
|
no dobra :D nawet mam wpisane prowadziwe imie w profilu Marcin....:-) ale mylisz mnie chyba z kims ??? ;)
|
|
a jedz w cholerę!!!!!!!!!! na forum bedzie spokojniej. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |