niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Schetyna tchórz", "prezydencie dotrzymuj obietnic"

weterynarz na małachowskiego w piwnicy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Schetyna tchórz", "prezydencie dotrzymuj obietnic"

Witam. W sobotę kupiłem monitorek 22 cale panorama hyundai na matrycy LG i jestem bardzo z niego zadowolony kontrast 5000:1 obraz czysty, wyrazny .Polecam tylko i wyłącznie taki panel Cena 849 pln.

nie kupujesz tego na rok, obecnie już i w najbliższym czasie standardem będzie panorama więc co tu się zastanawiać.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Gratuluję płyty, choć jeszcze nie słyszałem, ale nie omieszkam.

PS Na wielką scenę z Łomż to się raczej nikt nie wybije, ale Darek K. w paru miejscach zaistniał. Pozdr Darek ;)

Treść jest ukryta

Dzieki za wszystkie opinie i te miłe i te troszkę mniej. Bardzo dziekuję feende za przychylność i pozdrawiam. Czekam na dalsze komentarze :)

Nie widzę w tym nic śmiesznego, takie listy robi się zawsze, poza tym nie mam się czego wstydzić ani bać, by pozostawać anonimowym.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Z chęcią bym się gdzieś dalej wybrała i zostawię córeczkę z babcią. Ale mogę na jakieś 3-4 godzinki bo potem będzie chciała jeść, a karmię ja piersią. Więc nici z wypad do Białego lub Wa-wy.

cyfra+

zadzwon na hot line podaj nr karty i oni Cie juz tam poprowadza

markac podnieciles sie juz ?? zwaliles sobie konika?? chcesz zeby cie przyjeli na admina tego forum ??

To juz chyba kwestia umowy i uczciwosci. Uwazam, ze pieniadze naleza sie Tobie, a nie wlascicielowi, chyba ze w przypadku nadplaty, tez on to ureguluje, a nie wezmie od Ciebie.
Przeciez to jest zwykly rachunek, tyle ze spoldzielnia go rozlicza w taki, a nie inny sposob. Wiec jesli oplacanie rachunkow nalezy do Ciebie, to i te pieniadze powinnas dostac. Jesli rachunki placi wlasciciel, a Ty tylko wplacasz co miesiac umowiona kwote, to nadplata powinna isc dla niego.
Tak by bylo uczciwie, niestety w praktyce masz pewnie niewiele do powiedzenia w tej kwestii...

miki33 - przeczytaj sobie ustawę do się dowiesz, że w budynkach wielorodzinny jest obowiązek powieszenia jednej zbiorczej skrzynki w ogólnodostepnym miejscu.

Art. 37. ustawy
"1. Właściciel lub współwłaściciele:
1) nieruchomości, której częścią składową jest budynek;
(..)
- są obowiązani umieścić oddawczą skrzynkę pocztową.
2. Obowiązek, o którym mowa w ust. 1, jest realizowany:
(..)
2) w budynkach wielorodzinnych, w których wyodrębnione są co najmniej 3
lokale
- przez umieszczenie w ogólnie dostępnej części nieruchomości zestawu oddawczych skrzynek pocztowych w liczbie odpowiadającej liczbie
samodzielnych lokali mieszkalnych
oraz lokali o innym przeznaczeniu, jeżeli
posiadają osobny adres.'

...i tyle...

W dostosowaniu do przepisów UE nie chodzi o to by skrzynka miała jakiś konkretny kształt, tylko by do skrzynki mieli dostęp wszyscy operatorzy, a nie tylko Poczta polska jak jest teraz...

...ja jednak nadal nie znalazłem podstawy prawnej, według której spółdzielnia mogłaby kupować coś dla mieszkańców przedstawiając im jednocześnie faktury....

...zaraz zaczną chodzić po mieszkaniach i tam gdzie są urządzenia nie spełniające norm będą urządzać przetargi i kupować co im się żywnie podoba , a ludziom będą przedstawiać faktury... panu wymienią kuchenkę gazową, panu pralkę, a pani wymienią instalację elektryczną - a potem przedstawią fakturę do zapłaty i powiedzą, że ustawa i polskie normy ich do tego zmusiły....

na rynku..haha

jestes ktos w stanie polecić mi dobrego lekarza laryngologa w łomży??

przepraszam poprawiam sie doczytalam ze nie polecam salonu moze dlatego tak napisalam bo jak ciagle o tym mysle i jak mowie o tym mam zal ze tak to wyszlo
a kazdy chodzi tam i wypozycza to co mu sie podoba i przedewszystkim placi za to nie ma nic za darmo wiec mamy prawo wymagac ze sukienka ma wygladac tak jak wyglada a nie panie robia i szyja przerobki bo im tak wtgodnie
w tym salonoe sa ladne sukienki

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

dlatego prosiłem o opinię na temat tej firmy, bo mam propozycję pracy. dzieki za podpowiedz już tam nie pójdę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org