niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w dniu dzisiejszym przekonałem 200 wyborców by nie głosowali na kołakowskiego

Taa.. tez wlasnie mialem napisac, ze ta historia to "miejska legenda" i krazy od lat i zawsze ktos twierdzi, ze to sie dzialo u niego na komisji ;)
Ja nie wiem jak jest teraz z papierami, za moich czasow to chyba sie zadnych komisji nie przedstawialo o ile pamietam, no chyba ze ktos sie probowal wykrecic stanem zdrowia od wojska.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w dniu dzisiejszym przekonałem 200 wyborców by nie głosowali na kołakowskiego

No przeciez oplata za ogrzewanie to jest rachunek jak kazdy inny. A ze spoldzielnia bierze kase z gory, a pozniej oddaje jak wziela za duzo, to od kogo wziela? Od niego, czy od Ciebie? Przeciez Ty oplacasz czynsz i media. Czy on placi inne Twoje rachunki? Zapytaj go moze, czy jesli rozkrecisz grzejniki na maksa, to on zaplaci nadwyzke. Bo jesli nie, to cos tu nie gra... Koles zwyczajnie wyludza kase, pytanie tylko co zrobisz? Jak Ci nie zalezy na mieszkaniu i masz sie gdzie podziac, to mozesz powiedziec, ze sobie odliczasz kase od czynszu. Jak bedzie afera zawsze mozesz zaproponowac rozwiazanie na drodze sadowej... Umowe zapewne miedzy soba spisaliscie, ciekawe tylko, czy wlasciciel nie zapomnial sie rozliczyc z dochodu przed skarbowka ;) Tyle, ze tak czy inaczej zrobi sie z tego burdel i raczej bedziesz ostatecznie szukal innego lokum, co najwyzej udowodnisz mu racje i moze narobisz problemow. Tylko na ile Tobie to pomoze? Zawsze mozna na poczatku sprobowac spokojnie dojsc do porozumienia, o ile nie trafi sie na pazerna k...e.

Re: w dniu dzisiejszym przekonałem 200 wyborców by nie głosowali na kołakowskiego

mustapha Ty nie masz jaj, dlatego chcesz sie z kuligiem i innymi umawiac na sparingi, a juz w gali to badeje pełne bys miał.
Jest wiele innych dyscyplin w których mógłbyś się zmierzyc cieniasku, ale tylko chciałbys sparing :))))zapewne cwiczysz , to pokaz te jaja z równymi sobie. Nie twierdze , ze kazdy ochroniarz ma walczyc w gali K-1 , ale tylko Ci damscy bokserzy co tak wyskakuja do ludzi i jedynym ich rozwiązaniem jest sparing. chyba warto aby wreszcie się spróbowali.
Im na ringu powiedz w twarz bohaterze od siedmiu boleści.

Figlarka a Ty dalej z uporem nie chcesz zrozumiec co piszę. Albo sa miejsca , albo ich nie ma, wcześniej pisałem , ze jak nie było , to nie ma problemu i nie ma zalu, ale jak ochroniarze są tak "dowcipni ", to tylko pogratulować włascicielowi lokalu :)))))
Uwierz mi , mojej zonie to trzeba zaimponować i to nie podjechana klatą i poziomem podstawówki:)))))) sadząc po Twojej wypowiedzi - Ciebie rajcuja tacy kolesie - wspólczuję. :)

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

pamiętam jak dał ciała w jakimś konkursie, może to było koło fortuny i to w temacie literatura.

nie dyskutuj z kuligiem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Zenia znasz to z autopsji :)))))
Całe szczęście , ze nie musze się zniżac do Waszego poziomu. :)))))
Moja żona , to od kilku lat grasuje po NY i Florydzie, niekiedy mnie zabiera na te figle , więc wiem jak powinny wyglądać. :))))
Dlatego śmieszą mnie, takie naiwne obrończynie swoich macho z Yamy z Łomży :)))))))))
To dla Was świątynia rozrywki, żarliwie bronicie bo jak nie, to wrócicie do Jeziorka . :)))))) Taki awans pójdzie sie je..ć, taka kariera:)))))
Rozumiem i kończę to jałową z Wami dyskusję, bo poziom waszej percepcji ogranicza się do BMW, meśka, dresów , wielkiej klaty i kajdana na szyji:))))))
Papa laski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org