Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najnowszy sondaz Kołakowski (kandydat Polaków) - 65% |
i gdzie sa te filmy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najnowszy sondaz Kołakowski (kandydat Polaków) - 65% |
Witam Zwracam sie do ludzi znających dobrze komputer. Kilka razy Windows mi sie zrestartował się samoistnie ( gram ,pisze itp - jak każdy wie ) i się ładuje i nie do końca sie chce się załadowac !! ps Jak się załaduje to momentu logo to ponownie sie uruchamia się .Co robic Pomocy
|
|
Heh Koleś Ty pisz wyraźniej bo nie wiem czy ktos coś z tego rozumie. Z Kononowiczem SIĘ kumplujesz SIĘ?
|
|
a kto powiedzial ze jestem mezczyzna? hmm ciekawe
|
|
Moim niefachowym zdaniem moze to byc wina zasilacza...sprawdz na jakims innym najpiej nowym(o wiekszej mocy niz ten ktory masz obecnie).
|
|
adamraf72 jesli rozpatrujesz najnizsza oferte to nie wiem, moze i jest taniej, ale kto ma taka oferte jak oni, jesli chodzi o szybsze lacza? Za 60zl transfery na poziomie 300-800 kB/s. Ja tez nie widze konkurencji ;) Co do symetrycznosci lacza, to w MM przeciez i tak masz asymetryczne, wiec co za roznica? Ja pamietam, ze w IST cos pisali o symetrycznych laczach wczesniej, ale teraz sadzac po wynikach to nie wiem jak jest w koncu. Tak czy inaczej nie narzekam na transfery w zadnym kierunku :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ten pierwszy jest niezly. typ musial byc tak pijany ze wstecznego nie mogl wrzucic
|
|
Sebo19 z tego opisu tak na prawde nic nie wynika, to moze byc masa roznych rzeczy. Wiec albo popros o pomoc kogos kto sie zna i ma mozliwosci to sprawdzic (nie przez net) albo lec do serwisu jakiegos.
|
|
Do Niunia w jakich godzinach mogę to zrobić obok okruszka?
|
|
u karola na dlugiej-widzialem paru psow sioe strzyglo ;)
|
|
Jeżeli nie jest to tajemnica, to ile masz lat?:) bo to zależy..
|
|
Pytanie analogiczne do: "Pomocy, komputer mi sie zepsul, co sie moglo stac?"
|
|
Witam wszystkich forumowiczów! Planuje zakup nowego monitora lcd i mam pewien dylemat: Czy lepiej kupic 19" w formacie 4:3 czy np 22" panorama. Czy monitory panoramiczne sa wygodne w uzytkowaniu np jeśli chodzi o gry i o odpowiedni format obrazu. Z góry dzieki za pomoc :)
|
|
heh.lepiej dopytać się tu wykorzystując trochę swojego czasu niż iść do sklepu i zabulić 50 dych za samo sprawdzenie sprzętu specjalnymi programami ( no, umiejętność odgadnięcia usterki też jest w cenie) :P
|
|
A zapomnialem dopisac najwazniejszego chyba ;) Jesli wybor ma byc miedzy tymi 2 opcjami - 19" 4:3, a 22" panorama, to 22" i tak ma w pionie wiecej pikseli niz 19" wiec chyba nie ma sie co zastanawiac, ja bym wzial 22.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hehehe.ludzie po 50 stce maja lepszy gust.a zaraz powiesz ze otm sie niedyskutuje wiec zapytam .a jak ty reprezentujesz swoje miasto?....pseudo ? a co do plyty.idz i kup ...jezeli juz znajduje sie na bazarze u ruskich pod ladą : D : D :D do kolezanki wyzej
|
|
Przed tym jak założyłas taki temat to bylo pomyslec czy TY W OGOLE MYSLISZ! pa ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |