niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koniec z fałszywą legendą o szpitalu!

Z tym zawodowym do 2009 jeszcze nic nie jest pewne bo jeszcze nie ma ustawy tylko projekt ustawy jest a to roznica

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koniec z fałszywą legendą o szpitalu!

umowy nie mamy a na mieszkaniu średnio mi zależy bo w sumie mam się gdzie podziać

No to dziwie Ci sie, ze wynajales od kogos mieszkanie bez spisania umowy... Przeciez typ moglby przyjsc i z dnia na dzien kazac Ci sie wynosic i nie mialbys zadnego dowodu, ze wplaciles mu jakas kase... W takiej sytuacji to faktycznie moze Cie robic w konia i pewnie nic mu nie zrobisz... Wiec zostaje Ci albo zgodzic sie na takie traktowanie albo poszukac mieszkania u jakiegos uczciwszego wlasciciela. Ewentualnie mozesz mu odplacic tym samym i wyniesc sie bez placenia, moze jeszcze urzadziwszy wczesniej impreze pozegnalna ;) A na przyszlosc lekcja, ze nic nie jest "oczywiste", jesli nie ma tego w umowie... Nie zawsze sie trafia na normalnych.

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

Spoko maleńki
ja nie wylewam smutków , tylko odnosze się rzeczowo do tego co ktos napisał. Dziwnym trafem nikt nie piesze na temat, tylko "bohaterskie": a powiesz mi to w twarz :))))) Jakie to żałosne
spokojna Twoja rozczochrana. no własnie nie zajarzyłes:))))) i pewnie tak jest zawsze, radzę posiąść umiejętność czytania ze zrozumieniem. Posłuchaj pajacyku- lasek to ja w zyciu wyrwałem więcej niz ty masz na głowie włosów.
A bokserów takich jak w Yamie , to widziałem jak srają po nogach gdy zobaczą dzielnicowego:))))
więc lec do tej tancbudy, bo nic w zyciu nie widziałeś cieniasie i ciesz się, że cię kołtunie wpuścili :))))))

(........)

Podrowionka dla kapeli . spoko troche dawne czasy w MDK sie przypominala jak pilnowalo sie 20 kapel wieczorami .......... Jordann

pryzmat...nie wiem czy ten kawal jest starszy niz internet:D

trzeba bedzie sie wybrac:) o ile to prawda:D

ile kosztuje wypozeczenie sukni w Łomzy? i ktory salon polecacie? prosze tez o opinie i ceny z salonu Ewa w Zambowie, z gory dzieki

I co nikt nie rozwikłał zagadki ?? moze autor postu nas oświeci ? ;]

jak już ktoś wspomniał,na strefie mp3 w wirtualnej polsce jest tego chyba najwięcej (nielegali etc)

A nie możesz po prostu zadzwonić do tego salonu?

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Ale na czym polegał ten błąd? Napisałeś się i nic z tego nie wynika. Wiedziałeś ile zarobisz, wiedziałeś jakie są warunki, w czym więc masz problem? Oszukali Ciebie?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Bład polega na tym że zatrudniłem się w fimie gdzie wynagrodzenie nie jest adekwatne do pracy jaką wykonywałem i to nie tylko tyczy się mnie lecz wiekszości osób tam pracujących

markac. sklej dupe frajerze i jak nie umiesz odpowiedzieć na pytanie to wcale sie nie odzywaj.

jezeli cie tu nic nie trzyma to radze jechac do warszawy...dostaniesz na poczatek 18 zl/h jak krecisz zbrojenia... jezeli jestes w tym wprawiony to dostaniesz nawet 23zl/h

rudy błazen z druhem

maruda...nie marudz...zatrudnil si epo to, zeby zarobic...i mec za to pieniadze...chyba po to sie pracuje? a zrobil dobrze piszac...bo inni byc moze przeczytaja i beda wiedziec...czy ewentualnie isc tam pracowac...czy nie..

Odpieprz Konopko. Doradziłem, w czym widzisz problem? Ciężko podnieść słuchawkę? Tobie też trzeba papier toaletowy pod dupę podkładać? Nie fikaj szczylu.

emerytka

"Re: sala na 18
Autor: konopandzia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 22-01-08 11:26

pod most

konopek"

I co frajerze? Pomocny jesteś co? I ty chłopczyku chcesz mnie pouczać? Zakładasz posty o mnie śmieciu?? Niech cię nie zwiedzie moje miłe dla ucha pierdzenie na tym forum. Chcesz jechać po mnie? Pamiętaj, będziesz szukał, to w końcu znajdziesz co chcesz.

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

jakie ceny sa przewidziane?...mamy zamiar isc w kilka osob...

rudy błazen z druhem

hehe dobre.konopka kozaczyk.moze usta zaczely swedziec przy zbyt duzej ilosci lodow ale wiedzialas ze bez wyksztalcenia niiebedzie innej roboty;)

"znajomych poznaje sie w biedzie" - czy Ty w ogóle rozumiesz to powiedzenie? Nie traktuj go dosłownie...

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Chcę przyłączyć dom w Łomży do gazu ziemnego. Podpowiedzcie czy warto ?

najlepsze są witex-a kąpielówki ale chyba w Łomży ich nigdzie nie kupisz no może znajdziesz je w sportowym na bernatowicza są nawet w przystępnej cenie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org