Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PYTANIA DO KANDYDATÓW NA PREZYDENTA: |
zły_człowiek nie napisałem żeby poszła do prokuratury się zapytać, dopytać etc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PYTANIA DO KANDYDATÓW NA PREZYDENTA: |
Pomocy!!! Jak to przejść??
|
|
No właśnie , obraz mam już namalowany ,blejtramy też mam, tylko trzeba go naciągnąć, i włozyć w ramy ozdobne.niby proste a tyle z tym problemów, żeby nie zepsuć,.Tomek jesli kolega pojecie to się odezwij. Może coś z tego wyjdzie
|
|
Zawiadomienie Społecznego Komitetu Fundacji Pomnika Jana Serce Z nieukrywaną przykrością jesteśmy zmuszeni przerwać naszą dotychczasową działaność. Powód - Krystynę z gazowni dopadła grypa. Wszystkie dotychczasowe fundusze zebrane na statutowy cel zostaną rozdysponowane pomiędzy członków zarządu głównego Społecznego Komitetu Fundacji Pomnika Jana Serce. z poważaniem Zarząd Główny SKFPJS
|
|
proponuje,zebys sobie jeb*al bananem :P cos wiele tych podpisow nie zbierzesz.... hahaha
|
|
dziwnie to opisali... ja to rozumiem w ten sposob,ze cos jest z blachy zrobione(znaki,reklamy itd itp) i przez wiatr sie poodczepialo,poluzowalo... poprawcie mnie jesli sie myle i zle to pojmuje...
|
|
tak imprezka zamknięta
|
|
Abstracts: Napisałeś, że 'jest to szansa dla wioski'. A żadnego przykładu tejże szansy nie wymieniłeś. Mógłbyś może podać kilka plusów? Pozdrawiam.
|
|
oooooo to mam dla Ciebie ciepłe skarpetki! na pewno się przydadzą!
|
|
kurde, znałam goscia z tego co slyszalam. ale nie wiem do konca czy to prawda ze to on. szkoda, ze nie wiedzialam wczesniej. poszłabym na pogrzeb..
|
|
Akurat Lomza, OStroleka, Bialystok to zdecydowanie paintball militarny-lesny, Nie wiele osob nawet ma markery do speeda. Repliki moze i nie sa identyczne, przedewszystkim maja ladownice u gory (chociaz na to tez sa inne rozwiazania), ale to nie to jest najwzniejsze - przerabiaja je entuzjasci militariow, robia to recznie i maja z tego wiele radochy. I to o to chodzi, a nie o to zebys z kilometra widzial czy to replika czy nie. Fakt faktem ze jak ktos chce nadac swojemu markerowi militarny wyglada to moze to zrobic. Wedlug mnei akurat doznania jakie daje paint stwarza wiekszy realizm (moc uderzenia kulki, farba, sam dzwiek lecacych kulek, halas marekerow). Moze i w ASG wygladacie jak prawdziwi zolnierze i macie identyczne kopie broni ale chyba nie daje tej otoczki co paint - nawet nie wiem czy to mozna nazwac strzelaniem, jakby sie komary ganialy Tak mi sie wydaje. A gram w paintball od dobrych 3 lat, ASG tylko sie przygladalem jak grali chlopaki i nie wciagnelo mnie. Ale co kto lubi. Stwierdzenie co jest lepsze jest glupie i bez sensu, przypomina durna dyskusje co jest lepsze paintball lesny czy speedball - trwa to od lat i nie wiele wniosla
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |