Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ekonomiści: rząd przeciąga strunę. Grecja przy tym, co nas czeka, to oaza spokoj |
wlasnie loko pokaz nam kilka sztuczek.... skoro miales doczynienia z rajdami to teraz nei rozumiem czemu sie smiales z tico. zapomniales ze miales doczynienia? pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ekonomiści: rząd przeciąga strunę. Grecja przy tym, co nas czeka, to oaza spokoj |
Moze najpierw niech naprawi istniejacą ulicę Mała Kraska gdzie jest błota po pas i nie sposob przejechać ani przejść. Tym zasłużyłby się lepiej miastu. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: Ekonomiści: rząd przeciąga strunę. Grecja przy tym, co nas czeka, to oaza spokoj |
Albo się strasznie nudzisz i piszesz takie bzdury albo brak Ci elementarnej wiedzy o naszym powiecie, wyobraź sobie że to jest szansa dla Twojej wioski a nie zagrożenie ! nie nie przyjadą buldożery i nie zrównają wszystkich zagród z glebą . Spokojnie możesz spać ale pomyśl zamiast liczyć barany czy nie warto by było rozwinąć Łomży i przy okazji okolic ??
|
|
znam leprze...
|
|
Abstracts, Z tego co napisałeś są to same szanse dla Łomży, a co będą miały z tego "wioski" które podciągnie sie pod miasto? Stracą status gminy wiejskiej, a co za tym idzie szanse na fundusze z unii dla wsi, działki budowlane i tak mogą być, jeśli zajmą sie tym sami ludzie, można tak jeszcze kilka przykładów wymieniać. Chodzi o to, aby to Łomża stała się "dużym - licznym" miastem, a po to aby przyciągnąć większe sklepy, firmy itp., ponieważ budują tam gdzie liczba mieszkańców przekracza ..... ilość osób. Jest kilka rozwiązań aby wilk był syty i owca cała, ale ja o tym nie muszę pisać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |