czwartek, 06 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
będzie debata Czerniawski-Kołakowski ??

jak miło :))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: będzie debata Czerniawski-Kołakowski ??

nie chodzi tu o to kto lubi, czy nie lubi...tylko gdzie kupic...

no i w tym...wolalbym e36 :)

człowiek lasu

do loko: tak sie składa że ja startowałem tym Tico i jak dla mnie to jest jeden z lepszych autek którymi startowałem poraz kolejny w KJS-ach więc niech cie głowa o moje bezpieczeństwo nie boli bo to wyłacznie moja sprawa.Taki mądry jesteś w gadce jak większość osób na tym forum dużo gadają a gówno wiedzą, zenuak napisał ci zebys sam wziął udział w takim rajdzie odpisaleś mu że za stary jesteś a ja myśle że byś obsrał sie ze strachu i byś nie dał rady a nie tu ze starością wyskakujesz pff...więc nie pisz głupot jak sie nieznasz i nigdy nie brałeś udziału w takiego typu imprezach bo najlepiej jest kogos wyśmiać i skrytykować nic niewiedząc...wystartuj chodź raz w rajdzie, ciekaw jestem czy byś był taki mądry...w co wątpie.To tyle z mojej strony...PzDr

hehe spuldzielcza przy zielonym markiecie hahahhah zal poprostu typa nie ogarniam cię

następny mistrz ortografii:))) przyczepili się do jakiegoś marketu, czy do spółdzielczej. Chłopak nie żyje i to jest meritum wątku, a tu jeden przez drugiego się licytują kto wie lepiej, może i go znaliście bo to był gość w waszym wieku, małolat jeszcze, ale na boga on nie żyje, masz jeden z drugim coś na ten temat do powiedzenia... to powiedz i nie podskakiwać jak niedorozwoje.

loko: to wystartuj na jakimś KJS i pokaż klasę... po co się darmo spinać przez neta?

Witam:) mam problem...

Polega na tym, żę na górze mam ciągle widoczna koperte od sms-ów, która infromuje o nieodebranym sms-ie, ale jest taki problem, że nie mam żadnych nie odebranych sms-ów, tak samo ani skrzynka nie jest przepełniona, ani nic... Wyłaczałem telefon i włączałem jeszcze raz i nic...

Czy wie ktoś może dlaczego tak jest?

dzięki za odp:)
pzdr:)

Treść jest ukryta

jałowa dyskusja.

oni cwaniakowali, w mundurach z lapami do w tedy 17 latka, skoro kasety poniszczyli widocznie mieli cos na sumieniu nie. a pozatym jakim prawem zniszczyli czyjas wlasnosc,

lepiej jest naprawic telefon w komisie,w sympati lub w wortelu,tanio i szybko i dlugo nie trzeba czekac

w schronisku dla psów

Na zjeździe przed WORDem jest elektryk on powinien to naprawić

Beznadziejne zarzuty! Chyba po to jest forum, tyle ludzi tu zagląda i czasem można szybko uzyskać odpowiedź na nurtujące nas pytanie. Kto nie chce, niech w ogóle się nie wypowiada.

Gens w ten piątek idz do cukierni to ten przepalony za darmo ci oddadzą.

gans, rozumiem że słowo "muzg" napisałeś specjalnie z błędem, bo wytyka się tu nie potrzebnie błędy ortograficzne?:)))

Szanowny Janie S , a no właśnie ma . Prezydent miasta może dzięi zapisom ustawy samorzadowej przy pomocy innych organów samorządowych oraz wsparciu z funduszy unijnych i krajowych przeforsować a nawet w pewnych granicach prowadzić i nadzorować taką inwestcję

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org