niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gratulacje panie Lechu Antoni K.

Zatankuj za Zciszem w Piątnicy, to bedziesz mial na pewno ekstra spalanie. Regulacje gazu beda zbyteczne bo nic nie pomogą. Tam nawet 1.6 pali 20L na 100 km.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gratulacje panie Lechu Antoni K.

to masz dziecinnie prosta sprawe wsadzasz kogos do samochodu niech ta osoba wejdzie silnikiem na 3000 obrotow i pod zadnym pozorem nie rusza nogi z gazu a ty w tym czasie idziesz pod maske a tam na przewodzie ktory doprowadza gaz do mixera (ktory jest zamontowany na gazniku) jest zawor ktory reguluje dopływ gazu i krecisz nim delikatnie w prawa strone a w momecie kiedy obroty zaczna spadac cofasz sie o niecale pół obrotu i noga z gazu

To tyle co mozesz zrobic sam nie majac analizatora spalin.
Ale to i tak duzo kiedys wiekszosc gazorów ustawiala w ten sposub samochody ;]

Pozdrawiam!

9 zł. paczka x 30 dni=270zł/mies.
270zł/mies.x12 mies.=3240 zł. - wczasy 2 tygodniowe Egipt+Izrael all inkl.
3240*20lat = 64800 zł. - bardzo przyzwoity samochód.
Miłego palenia życzę , ale pamiętajcie.... , o zdrówku też.

a ja słyszałam ,że kierowca z tej kolizji po prostu spieprzył po zderzeniu a do Łomży przyjechał na gościnne występy z Kolna

a te pokrętło regulacji czułości membrany?

rudy błazen z druhem

Co tu się dzieje z naszym miastem. Czy te ludzie pogłupieli z tym stowarzyszeniem? Koniec z tą nagonką!!!

A jak po studniówce w budowlance?

są spółki rentowne notowane poniżej wartości księgowej, jak pisze kolega wyżej w drugiej połowie roku będzie więcej spokoju ale odbicie dużo wcześniej, jeśli chcesz sprzedać to wykorzystaj takie odbicie bo teraz możesz zaliczyć sprzedaż w okolicach dołka, wazne jest to że giełdy dyskontują przyszłość i teraz odczuwamy skutki recesji, którą będzie albo nie, potem będzie wyczekiwanie na zapowiedzi poprawy. Akcje są lepsze niż fundusze bo już teraz mozna trafić perełki w dobrych cenach, dodać do tego dużo cierpliwości i można za jakis czas liczyć zyski

DiDi

Śmierdzą ? hmm... bardziej pachną czekoladą xD ale to te ruskie a Viceroy jak Polskie ;) niczym się nie różnią może większą paczko :) a co do pall mall są ale to zależy od dnia i godziny ;) kilka razy widziałem .

tzn?

na rynku jeszcze maja te ruskie,ale niedlugo bedziemy sie od nich swiecic.Bo niektore to szajsy duszace

JESTEŚ cienki bolek. Mam takie same zdanie o tycg dwóch panach i obydwa są do dupy

Dla goscia druga krzywda
2. wojt zyje w innych czasach

Dla goscia trzecia krzywda
3. wojt dziala w pojedynke a samorzad ma w d...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Kolego wez sie przejdz po sklepach jubilerskich i zobacz gdzie sa podobne, myslisz ze ktos zna na pamiec wszystkie produkty sprzedawane w jubilerach? Mi sie akurat w oczy nie rzucily zadne takie kolczyki

http://www.allegro.pl/item297379031_adobe_photoshop_cs_3_box_pl_eng_win_mac_box_fvat.html

jezeli ktos chce kupic

!!!!

Mam pytanie jak zrobić żeby gadu gadu było na hasło, żeby moja siostra nie mogła czytać moich wiadomosci

moje gg to 120460, prace koncze o 20 czekam na kontakt : D

czemu jak ktos chce zobaczyc program to moze i byc demo a jak zainteresuje go to i pelna wersje moze..."kupic" :)

markac powtarzasz sie, co robi sie już nudne

*** Łączenie z 172.16.16.210...
*** Połączenie odrzucone przez serwer

tez nic z tego :-/

Thx

Nie bądź taki smart.

Tyku popieram :P decyzja nie należała do Was a była miss jak i ta teraźniejsza napewno prezentują o wiele wiecej niz niektore tutaj osoby... pozatym uważam, że to naprawde ładne dziewczyny :)

w urzedzie skarbowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_______________________________-

marcin czasami tak w introlanie tak jest o ile wszystko masz ustawione odpowiednio i zalezy z jakiego osiedla jestes niewiem jak teraz ale kiedys piekna itd nie miala dostepu do sieci osiedlowej

W Wecie było najfajniej.

Kiedys kupywali w OPTIMI P.C. na Wyszyńskiego obok danego Lidear a obcnej Biedronki

Przybywajcie ludziki całymi rodzinami. Pogoda napewno dopisze a nawet jak nie to i tak bedzie super. Naprawde super widowisko. Kazdy moze sie sprawdzic. Prawdziwego fana motoryzacji nie moze zabraknac :)

Jan Serce powietrze mówisz...Chyba bys sie troche zdziwil.Zeby byla kolej Łomża-Wwa byłaby to najlepsza inwestycja na teraz...Ale tory nie były wymieniane od 1922 chyba czy jakichs lat 20 i nie ma opcji zeby na tym cos uruchomic dało rade jakies sensne połaczenie.Hehehe pks do Wawy tez powietrze woza nie?Ehh pozdro dla niekumatych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org