Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gratulacje panie Lechu Antoni K. |
Zatankuj za Zciszem w Piątnicy, to bedziesz mial na pewno ekstra spalanie. Regulacje gazu beda zbyteczne bo nic nie pomogą. Tam nawet 1.6 pali 20L na 100 km. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gratulacje panie Lechu Antoni K. |
to masz dziecinnie prosta sprawe wsadzasz kogos do samochodu niech ta osoba wejdzie silnikiem na 3000 obrotow i pod zadnym pozorem nie rusza nogi z gazu a ty w tym czasie idziesz pod maske a tam na przewodzie ktory doprowadza gaz do mixera (ktory jest zamontowany na gazniku) jest zawor ktory reguluje dopływ gazu i krecisz nim delikatnie w prawa strone a w momecie kiedy obroty zaczna spadac cofasz sie o niecale pół obrotu i noga z gazu To tyle co mozesz zrobic sam nie majac analizatora spalin. Ale to i tak duzo kiedys wiekszosc gazorów ustawiala w ten sposub samochody ;] Pozdrawiam!
|
|
9 zł. paczka x 30 dni=270zł/mies. 270zł/mies.x12 mies.=3240 zł. - wczasy 2 tygodniowe Egipt+Izrael all inkl. 3240*20lat = 64800 zł. - bardzo przyzwoity samochód. Miłego palenia życzę , ale pamiętajcie.... , o zdrówku też.
|
|
|
a te pokrętło regulacji czułości membrany? rudy błazen z druhem
|
|
Co tu się dzieje z naszym miastem. Czy te ludzie pogłupieli z tym stowarzyszeniem? Koniec z tą nagonką!!!
|
|
A jak po studniówce w budowlance?
|
|
są spółki rentowne notowane poniżej wartości księgowej, jak pisze kolega wyżej w drugiej połowie roku będzie więcej spokoju ale odbicie dużo wcześniej, jeśli chcesz sprzedać to wykorzystaj takie odbicie bo teraz możesz zaliczyć sprzedaż w okolicach dołka, wazne jest to że giełdy dyskontują przyszłość i teraz odczuwamy skutki recesji, którą będzie albo nie, potem będzie wyczekiwanie na zapowiedzi poprawy. Akcje są lepsze niż fundusze bo już teraz mozna trafić perełki w dobrych cenach, dodać do tego dużo cierpliwości i można za jakis czas liczyć zyski DiDi
|
|
Śmierdzą ? hmm... bardziej pachną czekoladą xD ale to te ruskie a Viceroy jak Polskie ;) niczym się nie różnią może większą paczko :) a co do pall mall są ale to zależy od dnia i godziny ;) kilka razy widziałem .
|
|
tzn?
|
|
na rynku jeszcze maja te ruskie,ale niedlugo bedziemy sie od nich swiecic.Bo niektore to szajsy duszace
|
|
JESTEŚ cienki bolek. Mam takie same zdanie o tycg dwóch panach i obydwa są do dupy
|
|
Dla goscia druga krzywda 2. wojt zyje w innych czasach
|
|
Dla goscia trzecia krzywda 3. wojt dziala w pojedynke a samorzad ma w d... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Kolego wez sie przejdz po sklepach jubilerskich i zobacz gdzie sa podobne, myslisz ze ktos zna na pamiec wszystkie produkty sprzedawane w jubilerach? Mi sie akurat w oczy nie rzucily zadne takie kolczyki
|
|
http://www.allegro.pl/item297379031_adobe_photoshop_cs_3_box_pl_eng_win_mac_box_fvat.html jezeli ktos chce kupic !!!!
|
|
Mam pytanie jak zrobić żeby gadu gadu było na hasło, żeby moja siostra nie mogła czytać moich wiadomosci
|
|
moje gg to 120460, prace koncze o 20 czekam na kontakt : D
|
|
czemu jak ktos chce zobaczyc program to moze i byc demo a jak zainteresuje go to i pelna wersje moze..."kupic" :)
|
|
markac powtarzasz sie, co robi sie już nudne
|
|
*** Łączenie z 172.16.16.210... *** Połączenie odrzucone przez serwer tez nic z tego :-/ Thx
|
|
Nie bądź taki smart.
|
|
Tyku popieram :P decyzja nie należała do Was a była miss jak i ta teraźniejsza napewno prezentują o wiele wiecej niz niektore tutaj osoby... pozatym uważam, że to naprawde ładne dziewczyny :)
|
|
w urzedzie skarbowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _______________________________-
|
|
marcin czasami tak w introlanie tak jest o ile wszystko masz ustawione odpowiednio i zalezy z jakiego osiedla jestes niewiem jak teraz ale kiedys piekna itd nie miala dostepu do sieci osiedlowej
|
|
W Wecie było najfajniej.
|
|
Kiedys kupywali w OPTIMI P.C. na Wyszyńskiego obok danego Lidear a obcnej Biedronki
|
|
Przybywajcie ludziki całymi rodzinami. Pogoda napewno dopisze a nawet jak nie to i tak bedzie super. Naprawde super widowisko. Kazdy moze sie sprawdzic. Prawdziwego fana motoryzacji nie moze zabraknac :)
|
|
Jan Serce powietrze mówisz...Chyba bys sie troche zdziwil.Zeby byla kolej Łomża-Wwa byłaby to najlepsza inwestycja na teraz...Ale tory nie były wymieniane od 1922 chyba czy jakichs lat 20 i nie ma opcji zeby na tym cos uruchomic dało rade jakies sensne połaczenie.Hehehe pks do Wawy tez powietrze woza nie?Ehh pozdro dla niekumatych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |