Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HIPERMarket - kupujcie |
...o nowym projekcie naszego wspaniałego rządu?? Zamiast zająć się czymś pożytecznym, szukają i tworzą "tematy" zastępcze.... O losie...czemuś nas pokarał taką władzą!!!??!!!??!!! ------------------------------------------------- Jak zwykle pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HIPERMarket - kupujcie |
Wow! To sa jeszcze punki w Łomży? Bo z tego co zauważyłem to sami 15 letni pozerzy wzbudzający litość. Ja mimo tego, że już nie pankuje, jestem większym pankiem niż kilku takich razem wziętych o których pisałem. Jakby co to ja przyjdę ale z łysmymi:))) ..... nadal nie mogę zrozumieć współistnienia obok siebie na "kostce" naszywek takich jak: anarchia, pacyfka, liść zioła (<--- palił taki kiedy?) no i niezawodny Curt Cobain, czasem też kapelka Włochaty.... oczywiście wszyscy w glanach z "falbankami" nabytymi na targu bądź innym bazarze.... a o rumunach albo angielkach slyszał który "pank"? propus* Zostaw skinhead88 w spokoju..on dorasta dopiero... narazie trzeba takim tlumaczyc a dopiero potem zglaszac do prokuratur itp (co niewiele pomoze)
|
|
Re: HIPERMarket - kupujcie |
zawsze i wszedzie mozna po ryju dostac i moze to byc najbezpiecznijsze miejsce w Łomży wystarczy ze sie komus nie spodobasz zle spojrzysz badz usmiechniesz Marek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |