poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
i w kolejnym temaci drgawka pozytywna

Jestem Jan Serce, teraz ty się przedstaw tumanie, a nazwę tego klubiku piszę z małej litery z premedytacją. Nazywasz mnie nieudacznikiem? nieudacznikiem trzeba być żeby temu klubikowi kibicować:)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: i w kolejnym temaci drgawka pozytywna

Dzięki Gazelko za ‘oświecenie’ mnie i to w tak elokwentnym stylu (a widzisz jaki jam laik w tych sprawach?). Bo przyznam, że już obawiałem się, że to mogła być jakaś kobieca aluzja do czegoś z dziedziny ... buduarow(?) ...:))).

Zazdroszczę Ci po trosze tych grzybków, bo te kilka słoiczków prosnianek(?) i zielonek, które udało mi się ukraść z lokalnego lasu to już dawno di...i wzięli ..:D.
U nas też pogoda wprost wiosenna, tzn. aż do dziś, bo właśnie teraz będziemy przez kilka dni w strefie mrozu. Ale to żaden dziwoląg – takie zwykle u nas te całe zimy – coś jak marzec w kraju. A po drugie wykombinowałem se już taką ucieczkę od tego zimowego marazmu – po prostu wkrótce zmykam na kilkanaście dni do wnuka do ‘ciepłych krajow’.

Pozdrawiam także cieplutko,
wychu

stary dzwon na radio taxi jakies i po temacie :)

No akurat ta co wygrala ,,to jest spoko dziewczyna ,bo wiem ze jest spokojna itd.ale reszta...............Tamte nie zasluzyly

a Złotówa jeszcze zyje? ;D

jan ustaw sie z ML i podyskutuj jezeli jestes taki kozak !! a wtedy sie okaze jaki z ciebie kozaczek ...
znajac zycie za *uja sie nie spotkasz bo jesteś WYDYGANY - a moze zaprzeczysz ?

rudy błazen z druhem

18.30

cos sie dzieje z moja drukarka, zamiast fioletowego drukuje na zielono i odwronie czyscilam glowice w pojemnikach drukujacych i nadal jest tak samo nie wiem co jest z nia pomorzcie prosze

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org