Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i w kolejnym temaci drgawka pozytywna |
Jestem Jan Serce, teraz ty się przedstaw tumanie, a nazwę tego klubiku piszę z małej litery z premedytacją. Nazywasz mnie nieudacznikiem? nieudacznikiem trzeba być żeby temu klubikowi kibicować:)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i w kolejnym temaci drgawka pozytywna |
Dzięki Gazelko za ‘oświecenie’ mnie i to w tak elokwentnym stylu (a widzisz jaki jam laik w tych sprawach?). Bo przyznam, że już obawiałem się, że to mogła być jakaś kobieca aluzja do czegoś z dziedziny ... buduarow(?) ...:))). Zazdroszczę Ci po trosze tych grzybków, bo te kilka słoiczków prosnianek(?) i zielonek, które udało mi się ukraść z lokalnego lasu to już dawno di...i wzięli ..:D. U nas też pogoda wprost wiosenna, tzn. aż do dziś, bo właśnie teraz będziemy przez kilka dni w strefie mrozu. Ale to żaden dziwoląg – takie zwykle u nas te całe zimy – coś jak marzec w kraju. A po drugie wykombinowałem se już taką ucieczkę od tego zimowego marazmu – po prostu wkrótce zmykam na kilkanaście dni do wnuka do ‘ciepłych krajow’. Pozdrawiam także cieplutko, wychu
|
|
stary dzwon na radio taxi jakies i po temacie :)
|
|
No akurat ta co wygrala ,,to jest spoko dziewczyna ,bo wiem ze jest spokojna itd.ale reszta...............Tamte nie zasluzyly
|
|
a Złotówa jeszcze zyje? ;D
|
|
jan ustaw sie z ML i podyskutuj jezeli jestes taki kozak !! a wtedy sie okaze jaki z ciebie kozaczek ... znajac zycie za *uja sie nie spotkasz bo jesteś WYDYGANY - a moze zaprzeczysz ? rudy błazen z druhem
|
|
|
cos sie dzieje z moja drukarka, zamiast fioletowego drukuje na zielono i odwronie czyscilam glowice w pojemnikach drukujacych i nadal jest tak samo nie wiem co jest z nia pomorzcie prosze rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |