Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WYNIKI DO RADY |
Może i lepiej, ale nie aż tak żeby wycofać kasę.Dalej jestem parę tys.do tyłu...Gdyby chociaż te straty się odrobiły i wyjść za 0!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WYNIKI DO RADY |
Big Brother byl najlepszy w 1-szej edycji.Teraz to szajs,mało kto oglada.Jest wielka nienawisc i rywalizacja i drą te mordy.bleee
|
|
Dzisiaj trudno zamienić jest PSP w przycisk do papieru ;) Obecnie dostępne są narzędzia które gwarantują niemal 100% bezpieczeństwa, no powiedzmy 95-99%. Podaj swoje gg ew. mail to może się dogadamy.
|
|
tylko jest jeden szkopuł w tym wszystkim, łatwo te hasło można odczytać i niewiele to Ci pomoże
|
|
Trzeba mieć nie równo pod sufitem, by na allegro kupować program graficzny i to w cenie wyższej od sklepowej, skoro można pobrać wersję 30 dniową gratis, nie wspominam o ściąganiu pirackiej. Jednak dla większości ludzi z tego forum programy typu Photoshop nawet jak ściągną darmo pirata na niewiele przydadzą się, bo żeby poznać dany program trzeba sporo poczytać, spędzić wiele godzin, sama instrukcja obsługi, terminy, wytną większość zapaleńców do takich programów. Jak ktoś cierpliwie pozna początkowo masę różnych ustawień, możliwości, a takich zostanie 1 na 10, to potem jest to znakomite narzędzie do dowolnej obróbki zdjęć, grafik, itp. Tym co nabrali chęci by poznać np. Photoshopa podam pierwszy dowolny link, do wersji demo, pobierz i zobacz jaki z Ciebie "mistrz" grafiki: http://www.instalki.pl/programy/download/edycja_grafiki/Adobe_Photoshop_CS3.php
|
|
Marcin, spróbuj przez ten adres 172.16.16.210
|
|
Draniu: pies czy suka reproduktor i zwyc. Polski to wartość ok. 15 tys. PLN. Każdy szczeniak kosztuje ok. 2 tys. PLN. Utrzymanie dorosłego psa to ok. 3 tys. PLN (bez wystaw) rocznie. Ile - uważasz - psów powinno być w hodowli? 10? I próbuję nie dać się sprowokować na te Twoje "z papierkiem/bez papierka" ;) Pozdrawiam.
|
|
do siostry natashy100 nie zakładaj nowego tematu żeby się dowiedzieć jak odczytać hasło zapytaj w tym temacie...
|
|
No ja jestem z BMC, jutro zadzwonię do nich i się dopytam, dzięki za pomoc.
|
|
o kolejny zakompleksiony:) o mnie wątki już są, więc proszę szukać w wyszukiwarce i tam się proszę produkować:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |