Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WYBORY-NIE GŁOSUJMY NA BIZNESMENÓW |
SamNiewiemCzegoChce wlasnie powiedz nam jak wygląda "prawdziwa" gra w CS??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WYBORY-NIE GŁOSUJMY NA BIZNESMENÓW |
Chyba byly juz takie rozkminy ale piatnica sie nie zgodzi bo dla nich to mniej korzysci a wiecej strat. To jest chyba najbogatsza gmina a tak to cala kasaby byladla lomzy io gowna by w piatnicy bylo. Chociaz dobrze by bylo
|
|
najczęściej to PAL (704x568) raczej 720x576 PAL od zawsze jasność obiektywu jest bardzo ważna, ale w amatorskich kamerach nie spodziewaj się cudów i reklamy 1luks( tylko na podczerwień) ale na zewnątrz radzą sobie dobrze. I żadne USB to nadaje się tylko do fotek___ z kamery miniDV tylko i wyłącznie kontroler fire-wire i jakość dobra cyfrowa w pełnej rozdzielczości, a później montaż itd.
|
|
"Chodzi o rozdzielczość, choć najczęściej to PAL (704x568) i rodzaj kompresji. Zwykle na taśmach zapisywany jest obraz bez kompresji. Natomiast na płycie DVD i na kartach zapisywany jest obraz skompresowany do MPEG-4" do be_znika PAL to 720*576 (format tV) zapis minDV, DVCam, DVCPRO DVCPRO50 czy nawet HDV czy wyzsza rozdzielczosc to zapis kompresyjny. MPEG-4 jest bardzo dobrym formatem tylko nie produkcyjnym a bardziej emisyjmym (platforma n!). Bezkomprsyjny zapis w warunkach amatorskich nie ma racji bytu (koszty, potworna ilosc danych, etc)
|
|
HAHahHAHHAAHAHAHAH jak zwykle zamulil;] A kto czuje sie wsiochem?? bo ja nie fakt ze u nas czasem trudno cos zdobyc gdzies zjesc ale wszystko odbywa sie stopniowo no i nasz region nie jest za bogaty i wszystko kase zabiera nie powiem jakie"miasto".
|
|
To już wszystko wiesz. I co wybrałeś? Napisz.
|
|
z-2013 Z czego wnosisz, że tylko Fire Wire, skoro ten standard to 400Mb/s a USB 2.0 to 480 Mb/s? Dla potrzeb kamery, w przypadku obrazu niekompresowanego, wystarczy 25 Mb/s, przy zgrywaniu w czasie rzeczywistym. krzysiek - a co powiesz o standardzie Digital8, stosowanym w kamerach Sony? To standard bez kompresji, a jest stosowany w amatorskich kamerach.
|
|
Uuuuu a to co wczoraj dnia nie było?? Toc wczoraj było można spokojnie kupić .. zale zapłon. A n co Ci ten tort?? Ma zowsze Łomża
|
|
nie są. może rzeczywiście co niektórzy nie. jestem nawet w stanie się zgodzić że 90% zachowuje się normalnie na meczach. Ale pozostałe 10% robi szkody większe niż Szwedzi w Polsce w XV wieku
|
|
Ja się zgadzam z Naszą. Piątnica bije Łomżę pod wieloma względami.
|
|
heheh jaki glupi temat. A nie mozna sie przejsc po sklepach komputerowych i porownac ceny? Nie znam cen na pamiec, ale ja posiadam klawiature firmy A4tech i juz dlugi czas mi sluzy, oczywiscie ma juz swoj wiek - nie pamietam modelu juz pewnie takich nie produkuja, prosta zwykla klawiatura do komputera bez zadnych bajerow z kablem, ale kazdy ma swoj gust, swoje wymagania i upodobania
|
|
wlasnie wybory miss to fajna sprawa i juz pewna tradycja w ekonomie tylko szkoda ze z roku na rok to wydarzenie traci na swojej wartosci...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |