wtorek, 15 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WYBORY-NIE GŁOSUJMY NA BIZNESMENÓW

SamNiewiemCzegoChce wlasnie powiedz nam jak wygląda "prawdziwa" gra w CS??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WYBORY-NIE GŁOSUJMY NA BIZNESMENÓW

Chyba byly juz takie rozkminy ale piatnica sie nie zgodzi bo dla nich to mniej korzysci a wiecej strat. To jest chyba najbogatsza gmina a tak to cala kasaby byladla lomzy io gowna by w piatnicy bylo. Chociaz dobrze by bylo

najczęściej to PAL (704x568)
raczej 720x576 PAL od zawsze
jasność obiektywu jest bardzo ważna, ale w amatorskich kamerach nie spodziewaj się cudów i reklamy 1luks( tylko na podczerwień) ale na zewnątrz radzą sobie dobrze.
I żadne USB to nadaje się tylko do fotek___ z kamery miniDV tylko i wyłącznie kontroler fire-wire i jakość dobra cyfrowa w pełnej rozdzielczości, a później montaż itd.

"Chodzi o rozdzielczość, choć najczęściej to PAL (704x568) i rodzaj kompresji. Zwykle na taśmach zapisywany jest obraz bez kompresji. Natomiast na płycie DVD i na kartach zapisywany jest obraz skompresowany do MPEG-4"

do be_znika
PAL to 720*576 (format tV)
zapis minDV, DVCam, DVCPRO DVCPRO50 czy nawet HDV czy wyzsza rozdzielczosc to zapis kompresyjny. MPEG-4 jest bardzo dobrym formatem tylko nie produkcyjnym a bardziej emisyjmym (platforma n!).
Bezkomprsyjny zapis w warunkach amatorskich nie ma racji bytu (koszty, potworna ilosc danych, etc)

HAHahHAHHAAHAHAHAH jak zwykle zamulil;] A kto czuje sie wsiochem?? bo ja nie fakt ze u nas czasem trudno cos zdobyc gdzies zjesc ale wszystko odbywa sie stopniowo no i nasz region nie jest za bogaty i wszystko kase zabiera nie powiem jakie"miasto".

To już wszystko wiesz. I co wybrałeś? Napisz.

z-2013
Z czego wnosisz, że tylko Fire Wire, skoro ten standard to 400Mb/s a USB 2.0 to 480 Mb/s? Dla potrzeb kamery, w przypadku obrazu niekompresowanego, wystarczy 25 Mb/s, przy zgrywaniu w czasie rzeczywistym.
krzysiek - a co powiesz o standardzie Digital8, stosowanym w kamerach Sony? To standard bez kompresji, a jest stosowany w amatorskich kamerach.

Uuuuu a to co wczoraj dnia nie było?? Toc wczoraj było można spokojnie kupić .. zale zapłon. A n co Ci ten tort??

Ma zowsze Łomża

nie są. może rzeczywiście co niektórzy nie. jestem nawet w stanie się zgodzić że 90% zachowuje się normalnie na meczach. Ale pozostałe 10% robi szkody większe niż Szwedzi w Polsce w XV wieku

Ja się zgadzam z Naszą. Piątnica bije Łomżę pod wieloma względami.

heheh jaki glupi temat. A nie mozna sie przejsc po sklepach komputerowych i porownac ceny? Nie znam cen na pamiec, ale ja posiadam klawiature firmy A4tech i juz dlugi czas mi sluzy, oczywiscie ma juz swoj wiek - nie pamietam modelu juz pewnie takich nie produkuja, prosta zwykla klawiatura do komputera bez zadnych bajerow z kablem, ale kazdy ma swoj gust, swoje wymagania i upodobania

wlasnie wybory miss to fajna sprawa i juz pewna tradycja w ekonomie tylko szkoda ze z roku na rok to wydarzenie traci na swojej wartosci...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org