Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biuro eurodeputowanego w Łomży! |
...ja proponuję zrobic imprezę w niedzielę wyborczą :D w połowie czerwca... :D cz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biuro eurodeputowanego w Łomży! |
:) jak zwykle pisza ludzie pracujacy lub byli pracownicy , no ale kazdy ma prawo :)) a swoja drogą to jak juz przy radiu Bab jestesmy to tej lokalności w tym BABie to cos niewiele, jak piszą o Kolnie , Zambrowie i jeszcze jakis tam miasteczkach.( info na 4lomza) Widac nie potrafia zrobic lokalnego radia i szukaja tematow dalej. A mogło być fajne Lomżyńskie radyjko, właśnie Pan Waldemar tematy lokalne poruszal , a teraz to sieczka ( przynajmniej jakis czas temu bo dawno nie sluchalem odkad Pana Waldemara niema)
|
|
brawo goostav, właśnie o to chodzi w tym temacie, żeby pokazywać innym jakie robią błędy. nie uważasz, że to lekko prymitywne? dzięki Ci za te cenne wskazówki, chyba jutro zrezygnuję z pracy, bo nie wyobrażam sobie jak ja z takimi brakami w edukacji... to straszne. chyba się załamałam...
|
|
no to do soboty do 19 ja i Kosmitka bedziemy :D MrS moze jakis kontakt do Ciebie nie wiem gg albo cos w tym stylu :D tu masz domnie GG 5108027 jastrzab@poprostu.net a jak bys sie zastawial jak wygladam to tu masz foto :D http://jastrzabek.fotka.pl/
|
|
:) XtraVert się nie odzywa? Z tym związkiem emocjonalnym, to pewnie chodziło mu o to jak się wspieracie w niektórych wątkach. Bardzo pieknie to widać. Za ewidentny przykład dałbym tu wątek dotyczący pizzerii. :) A podpisy pod zdjęciami http://jastrzabek.fotka.pl/ mówią same za siebie - tak jak pisał xtravert. Na 3cim zdjątku to Kosmitka? - bardzo ładna kobietka! Gratulacje (Wam obojgu)!
|
|
Mądrości :) Tylko człowiek głupi niczemu sie nie dziwi. Tak na marginesie, z tego spolszczonego amerykańskiego można by już zrobić słownik :) Mój ojciec, który też tam już trochę siedzi, mówi, że był nafeedować birdy, a jak dzwoni z pracy to stwierdza że mają dziś ef bi (czyli fu***en boss) :D
|
|
Nikt nie powinien być anonimowy, ale też nie wszyscy powinni miec do takich danych dostęp - z tym się zgadzam. Jednakże przekonany jestem o powiedzeniu: jeśli chcesz spieprzyć najlepszą rzecz- to daj ją (p)osłom do obróbki. Tego się boję! Wszyscy- tylko nie te popaprańce!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |