poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piorun- doświadczenie, wiedza, drogi etc

Do Ados.
A ja mam w głębokim poważaniu/a także gdzie indziej/tak wykształconych półinteligentów/albo raczej ćwierćinteligentów/.
Ktoś uciekający przed wymaganiami matury, będzie miał takie same podejście również do innych swoich obowiązków.Jest po prostu tchórzem.A Twoje podejście do spraw religii mi wisi i raczej Ty martw się ,abyś nie wpadł pod mój wózek/jeden z lepszych na blachach BL/.

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piorun- doświadczenie, wiedza, drogi etc

konopandzia----- to do ciebie palo jedna jak chcesz to sam se jedz na pole umiem jezdzisc tylko sie zapytalemm kulturalnie gdzie sa dobre warunki a ty tak nie cwaniakuj

Tak najlepiej niech palarnie zrobia :):):)

"Wyrzywać"? A może warzywa? Widzisz różnicę?

Uwaga!!! nabity :)))))

SameOne no mocz ciezka sprawa jesli ty masz przyjaciol ktorzy dadza ci tylko mocz to wole niemiec przyjaciol. cala lomza...frajerstwo hamstwo.kurwy i zlodzieje...i jeszcze sameone lomzynski wiesniak wygrzebania gnoju. na dodatek fika taki szczyl sameone co ma rodowitych starych z jeziorka. tam niema szpitali to musieli cie przetransportowac;];];]

grabos - sory ale mnie krew zalewa jak czytam takie posty!!! jak widze takie dziadostwo to nie wytrzymuje

I okaże się, że te wszystkie kamery to są same atrapy. W Łomży już taki cud był...

w 4 porach maja dobre makarony i salatke z kurczakiem ale co do pizzy to nie wiem
przecietna wielkosc cienka
salami nie jest dobre ani bekon
kelnerki tez czasami popelniaja gafy
ja osobiscie czekalam na ciastko 20 min bo pani zapomniala ale kazdemu sie moze przytrafic
grasso moze byc wiadomo raz wyjdzie tak raz tak
panie ktore tam pracuja moze dopiero sie ucza, dajmy im szanse
angelo tez czasami spala albo dadza niedopieczone
tam panie czasem zajete sa rozmowa, telefonem, paleniem papierosa i tez dobrze
zeby tak sie czlowiek we wszystko zaglebial co je to nic by nie jadl
tak jak w reklamie starej nintendo chyba ktora mowila zeby lepiej nie wychodzic i nie jadac w restauracjach tylko zostac w domu i zajac sie graniem bo kucharz dodawal cos od siebie do kawioru....

mowicie ze pieczywo w lomzy jest ble
pizza ble
kebab ble
to co jesc???

Megafilmowanie i syrenka mogą razem tańczyć twista-jeden długo filmuje nie wiadomo czym,drugi długo oddaje nie wiadomo co-przecież można poprawiać do skutku,a w końcu się poddać.Te dee jay alex,w którym wieku grałeś?Megafilmowanie zachęcam do zarejestrowania się w ...i w końcu proponowanie prawdziwych cen do umiejętności,sprzętów i kosztów uzyskania przychodów.

A czy doszło jakieś nowe lodowisko? Bo już o jednym było kilka tematów... Jak się mylę, przepraszam!

Jarek

Znalezione nie kradzione xD

Ty to jesteś jednak pechowy... Zgubił... a jak znalazł to jeszcze nie działa. Tak to jest jak się bierze ktoś za zakup komputera nie mając o tym zielonego pojęcia. Zamiast oddać go do tego gościa co Ci go wcisnął, Ty piszesz, że i tak w domu będziesz go używał... Padnie Ci prąd i praca poszła...

Ma zowsze Łomża

jeszcze ile będzie tematów o tym lodowisku???

Pozdrawiam.

01-riczard-ja_wiem_to.mp3

refleksyjnie, zapraszam do przesłuchania.

fajna nutka to jest przeróbka cry me a river ale nie mam jej niestety....

to znaczy ze wszystko odbywa sie tylko i wylacznie w ekonomiku????????? nic na rynku????????? i swiatelko do nieba tez????????????????????????
_______________________________--

von chrupka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org