Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
te same bezbarwne twarze pchają się do koryta!!! |
Jak znasz tak dobrze kulture Litwy i jesteś wogóle taki mądry to byś wiedział takie rzeczy.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: te same bezbarwne twarze pchają się do koryta!!! |
W Suwałkach to mogą być tłumy , ale z Litwy bądź Białorusi. Ja już myślałem , że powstanie jakieś centrum kulturalne , sportowe , coś czego naprawdę można zazdrościć , ale sklepów? Spokojnie , jak już ktoś tak bardzo pragnie dużych sklepów , to i u nas niedługo będą. Śmiech mnie ogarnia np. jak w Ostrołęce są tacy co zazdroszczą nam Mc Donalda.
|
|
unimil skąd to chłopczyku wiesz jak wygląda ochrona w remizach - bywasz, a może dali ci kartę stałego klienta. Tacy faceci jak ty to zakały tego miasta. Swoje kompleksy próbują przelać na odnoszących sukces ludzi. Nie mając do czego się przeczepić zaczyna ci przeszkadzać sklepowa, fryzjerka. Skąd w tobie ta wrogość. To, że matka pracowała w GS-ie a ojciec był magazynierem to nie powód do aż takiej pogardy. A może twoja niunia nie ma powodzenia u facetów bo kołtun nie ma wyglądu i wbija ci do głowy jakie to fryzjerki i sklepowe są pe. Jeśli babka ma prawdziwego faceta z jajami to praca jako fryzjerka to dla niej możliwość spotkania i poznania ludzi bo większość z nich nie musiałaby pracować. A jeżeli ma takiego dzyndzla jak ty, to każda praca to dla niej charówa. Pajac jesteś i condon vel unimil
|
|
Ja pitolę, Tomek. Już wiem jak to jest spać 11 godzin. Dopiero wstałem ;D
|
|
ja dzisiaj zapłaciłem drobnymi za paliwko he kilkadziesiat zl w bilonie :) wszystko wporzo ale juz nie uslyszalem "dowidzenia zapraszamy ponownie " hehe
|
|
Gilette, Ty to jesteś jednak niereformowalny. "Wogóle", "Wogle", co to W OGÓLE za słowo?
|
|
ale ostry jesteś:) ale za swoją fizjonomie wiń rodziców a nie łomżyniaków:))) tak mi dowaliłeś że chusteczek już mi zabrakło do wysmarkiwania nosa:)))
|
|
no, 1 piosenka i wiekszosc ludzi oglupiala :|
|
|
scaning, a jak to ująłeś wnikliwość jest tolerowana w Piotrkowie Trybunalskim albo w Szamotułach czy też w Chełmży? Bo zauważyłeś to na podlasiu, zapewne we wszystkich wymienionych miastach mieszkałeś, a jak jest w innych miejscach w Polsce?
|
|
ja za największy sukces na forum uważam fakt ,że gdy pisze Jaś - gówno odzywa się Jan -Serce znaczy to ,że właściwie się on identyfikuje z przypisanym mu przymiotnikiem.
|
|
a jak myslicie co jest robione ze zwrotami ze sklepow to pieczywo przecierz wraca z powrotem do piekarni a na krasce duzo tego jest co dziennie;nikt tym sie nie interesuje ani sanepid ani pih bo co tam podczas kontroli sa wazniejsze sprawy bulki sa przerabiane na bulke tarta a chleb jest krojony suszony mielony moczony i w postaci papki dodawany do ciasta;smacznego i co niech mi kytos napisze ze to jest nieprawda
|
|
nie liczyłbym na uczciwośc znalazcy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
taaa a potem sie okaze ze zadnego "FEEL" w Łomży nie bedzie bo nie ma na to funduszy...
|
|
Witam:) Chciałbym serdecznie zaprosić na rewanżowy mecz ligi kadetów pomiędzy zespołami UKS "Łomżyczka" 10 Łomża, a UKS "Dziewiątka" Łomża. Spotkanie odbędzie się dn. 8 stycznia 2008 roku na sali SP 10(basen) o godz. 17:) Serdecznie zapraszam na derby:) Pierwszy mecz zakończył się wygraną UKS "Łomżyczka" 10 63:62 Zapowiada się emocjonująca walka:) Zapraszam:) pzdr:)
|
|
buehehe ciekawa dyskusja...
|
|
Nie Twój interes. Wypad z prywatnego chata, bo dostaniesz bana!
|
|
To ja podpowiem drugi osrodek gdzie rowniez mozesz zrobic kurs na wozki widlowe. Jest to osrodek szkolenia kierowcow na legionow, naprzeciwko farmalu, taki zielony budynek. Jaka cena to ci nie powiem bo sam nie wiem, bys musial podejsc i zapytac
|
|
|
realia tu sa inne
|
|
Ja po ostatnich zakupach w tym sklepie nie mam najlepszego zdania, w związku z tym zastanawiam się, nad opiniami innych klientów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |