wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybierzmy madrze

a jeszcze jakieś bo tam juz byłem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybierzmy madrze

Jan serce z tym grzybem chodzi ci O karolinę???
:D:D odp.

Dnia 19 stycznia (sobota), na lodowisku miejskim odbędzie sie uroczyste rozpoczęcie ferii zimowych . Impreza od godz. 11 do 16. Program imprezy jest zamieszczony w bezpłatnym tygodniku regionalnym PROSTO z Łomży. Życzę miłej zabawy o dobrego wypoczynku.

Witam drogich forumowiczów,
Mam pytanie, gdzie można kupić i zamontować hak holowniczy do osobówki?
Możecie polecić jakiś dobry zakład?
pozdrawiam,
---stonoga---

Autor: porez (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 15-01-08 13:53

co do samej szkoły...
To faktycznie wykładowcy mają dziwne nastroje, i niestety trzeba się z tym liczyć...
A dziekan czy też jak się każą nazywać dyrektor instytutu.... :/ to ma w d... wszystko... łaskawie podpisuje indeksy po sesji...

--------------------------------------------------------

Zastrajkujmy !

Proponuje strajk głodowy, potem się ustali ilu będzie głodowało.

Bo jak na razie to w naszej szkole obowiązuje powiedzenie żywcem zaczerpnięte z "Chłopaki nie płaczą", "... jeszcze by pomyśleli, że my tu jesteśmy dla nich ... " wypowiedź dyrektora wyższej szkoły muzycznej.

Myślę, że tak samo jest i na PWSIiP a przynajmniej na TŻ, nie wiem jak jest na innych kierunkach.

A propo TŻ, jak idzie płacenie 900 zł za warunki? Ilu z wam po zagrywce Pani Sienkiewicz będzie miało nowe warunki?

evelin na al. legionow naprzeciwko bylej "budki" Andaro

Jestemy wlasnie po wizycie. Po 4 miesiacach ciaglego kaszlu chodzeniu i wzywaniu kilku-kilkunastu juz wizyt ciagle nic, ajkies syropki i ostatnio antybiotyk. Kaszel juz wymeczyl dziecko oraz rodzicow szczegolnie w nocy jest suchy i strasznie dokuczliwy dla 2 letniego dziecka. Dostalismy szereg lekow ponoc ma byc poprawa juz po kilku dniach. Lekarz stwierdzil rowniez refluks - od - nie wiem czy dobrze to okresle- "zlego" zywienia czyli zadnych parowek,sokow,mleka,slodyczy... ale oczywiscie bez paranoi teraz najlepiej.
Podsumowujac nie leczony na kaszel ale na zoladek.
Tak wiec poczekamy zobaczymy. Ale na pewno umieszcze opinie juz za 5 dni i zobaczymy czy sie poprawi.Oby.
Pozdrawiam

właśnie przeczytałem o likwidacji zakaźnego, "a jednak" słyszę w uszach dźwięk jak w reklamie pewnej sieci komórkowej telefonii..
czyżby likwidacyjna ofensywa?!?
nie zdziwię się, jeśli jutro usłyszę, że jego wysokość prezydent wszystkich łomżan choiński k. zlikwidował drzewną..

co jeszcze w naszym pięknym mieście byłaby szansa zlikwidować? a może jakieś propozycje? :) wyręczmy włodarzy, może nasze propozycje przyniosą jednak miastu Łomża korzyści?

Hej. A mógł by ktoś napisać dokładniej co będzie na tym lodowisku? Bo nie widziałem nigdzie tego plakatu;p

Ty kocur117 kuczesiowa idiotko zacznij nosic nizsze spodnie to pogadamy hehe gdzie ty zgrabna i z czym do ludzi? To ty nakladasz na ryj strukture i nawet szpachelka nie da rady zdrapac!!! Wcale sie nie dziwie ze cie nie wzieli na te Misski bo morde masz jakby ci ktos patelnia za**ał a zęby jak Ronalldinio hehe Syszalam ze tak sie na chama pchalas ze juz cie przesluchac nie mogli hehe i ze taki lachomat z ciebie jakiego swiat nie widzial buahah Wiec nie osmieszaj ekonoma na cala Łomże!!!

kazdy poleca to co ma <lol2> OMG.... http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/245173 to jest dobry wybór

P.S. nie mam takiej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org