Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybierzmy madrze |
a jeszcze jakieś bo tam juz byłem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybierzmy madrze |
Jan serce z tym grzybem chodzi ci O karolinę??? :D:D odp.
|
|
Dnia 19 stycznia (sobota), na lodowisku miejskim odbędzie sie uroczyste rozpoczęcie ferii zimowych . Impreza od godz. 11 do 16. Program imprezy jest zamieszczony w bezpłatnym tygodniku regionalnym PROSTO z Łomży. Życzę miłej zabawy o dobrego wypoczynku.
|
|
Witam drogich forumowiczów, Mam pytanie, gdzie można kupić i zamontować hak holowniczy do osobówki? Możecie polecić jakiś dobry zakład? pozdrawiam, ---stonoga---
|
|
Autor: porez (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 15-01-08 13:53 co do samej szkoły... To faktycznie wykładowcy mają dziwne nastroje, i niestety trzeba się z tym liczyć... A dziekan czy też jak się każą nazywać dyrektor instytutu.... :/ to ma w d... wszystko... łaskawie podpisuje indeksy po sesji... -------------------------------------------------------- Zastrajkujmy ! Proponuje strajk głodowy, potem się ustali ilu będzie głodowało. Bo jak na razie to w naszej szkole obowiązuje powiedzenie żywcem zaczerpnięte z "Chłopaki nie płaczą", "... jeszcze by pomyśleli, że my tu jesteśmy dla nich ... " wypowiedź dyrektora wyższej szkoły muzycznej. Myślę, że tak samo jest i na PWSIiP a przynajmniej na TŻ, nie wiem jak jest na innych kierunkach. A propo TŻ, jak idzie płacenie 900 zł za warunki? Ilu z wam po zagrywce Pani Sienkiewicz będzie miało nowe warunki?
|
|
evelin na al. legionow naprzeciwko bylej "budki" Andaro
|
|
Jestemy wlasnie po wizycie. Po 4 miesiacach ciaglego kaszlu chodzeniu i wzywaniu kilku-kilkunastu juz wizyt ciagle nic, ajkies syropki i ostatnio antybiotyk. Kaszel juz wymeczyl dziecko oraz rodzicow szczegolnie w nocy jest suchy i strasznie dokuczliwy dla 2 letniego dziecka. Dostalismy szereg lekow ponoc ma byc poprawa juz po kilku dniach. Lekarz stwierdzil rowniez refluks - od - nie wiem czy dobrze to okresle- "zlego" zywienia czyli zadnych parowek,sokow,mleka,slodyczy... ale oczywiscie bez paranoi teraz najlepiej. Podsumowujac nie leczony na kaszel ale na zoladek. Tak wiec poczekamy zobaczymy. Ale na pewno umieszcze opinie juz za 5 dni i zobaczymy czy sie poprawi.Oby. Pozdrawiam
|
|
właśnie przeczytałem o likwidacji zakaźnego, "a jednak" słyszę w uszach dźwięk jak w reklamie pewnej sieci komórkowej telefonii.. czyżby likwidacyjna ofensywa?!? nie zdziwię się, jeśli jutro usłyszę, że jego wysokość prezydent wszystkich łomżan choiński k. zlikwidował drzewną.. co jeszcze w naszym pięknym mieście byłaby szansa zlikwidować? a może jakieś propozycje? :) wyręczmy włodarzy, może nasze propozycje przyniosą jednak miastu Łomża korzyści?
|
|
Hej. A mógł by ktoś napisać dokładniej co będzie na tym lodowisku? Bo nie widziałem nigdzie tego plakatu;p
|
|
Ty kocur117 kuczesiowa idiotko zacznij nosic nizsze spodnie to pogadamy hehe gdzie ty zgrabna i z czym do ludzi? To ty nakladasz na ryj strukture i nawet szpachelka nie da rady zdrapac!!! Wcale sie nie dziwie ze cie nie wzieli na te Misski bo morde masz jakby ci ktos patelnia za**ał a zęby jak Ronalldinio hehe Syszalam ze tak sie na chama pchalas ze juz cie przesluchac nie mogli hehe i ze taki lachomat z ciebie jakiego swiat nie widzial buahah Wiec nie osmieszaj ekonoma na cala Łomże!!!
|
|
kazdy poleca to co ma <lol2> OMG.... http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/245173 to jest dobry wybór P.S. nie mam takiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |