poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Analiza wyborcza debaty łomżyńskiej.

wszystkiego co najlepsze, wszystkim! :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Analiza wyborcza debaty łomżyńskiej.

I dzieki takim drobnym kupczykom jak ten Grzymala niewiadomo kiedy doczekamy sie hipermarketu ale mam nadzieje ze sie doczekamy.

Ktosia: "To nie choroba, nie można się zarazić. Homoseksualizm jest wrodzony i nie do zmiany."

A to ciekawe. Łuszczycą też nie można się zarazić, więc to nie choroba? Dziękujemy Pani Doktor za to oświecenie! Z tego co ja wiem, istnieją przypadki wyleczenia z tej choroby (homoseksualizmu). Więc drugi raz przyłapałem Cię na kłamstwie?
Tolerancja? Nie można tolerować odstępstw od normy, bo stanie się to czymś normalnym i zatraci się różnicę między tym co normalne, a tym co nienormalne, bo nie wmówisz mi, że jest to normalne, bo ktoś się z tym rodzi. Z HIV też możesz się urodzić. Nie chodzi o samo to, że jest się chorym, ale o wmawianie nam, że oni są zdrowi, tylko my jesteśmy chorzy, bo uważamy, że oni są chorzy... Paranoja.
Ja nikogo nie dyskryminuję, ale miałem koleżankę lesbijkę i wiem jak ta grupa ludzi myśli i jakie chce mieć prawa. Zapytana o to, skąd weźmie dziecko (bo chce je mieć z partnerką) odpowiedziała, że z probówki).
Nie chciałbym żyć w państwie, gdzie gej panoszy się z drugim gejem pod rękę i adoptowanym dzieckiem pod pachą bawiących się w rodzinkę.
Ale zaraz wyjdzie, że to ja jestem chory. HOMOFOB... Należy mnie leczyć.

yamcaffe71 napisał:
Doskonale wiemy kto nam zagraża i pod tym kontem staramy się dobierać ochronę.

bek00 napisał:

Pierwszy prosty przyklad to zapraszam do lazienek i obejrzenie sobie jaki syf zostawiaja po sobie "kulturalni i inteligetni" goscie. Banalne ale swiadczy to o kulturze niektorych ktorzy tam przychodza. Wiele razy podnoszono krzyk ze komus zginal telefon portfel lub cos innego ale po przejrzeniu kamer okazywalo sie ze towarzystwo ktore przyszlo okradalo sie nawzajem. Widzialem rownierz "inteligencje" tarzajaca sie we wlasnych rzygocinach przepraszam "inteligencje" za wyrazenie. Co do niektorych nie dociera ze np. lazienki damskie sa na gorze a meskie na dole, zalatwija swoje potrzeby fizjologiczne do umywalek!!!

Tylko po co o tym pisać na forum i tym samym odstraszać ewentualnych klientów ??? Takie rzeczy powinny według mnie nie wychodzić poza firmę.

Pozdrawiam

Olkidolki pisze się namiot, ale co ma kominiarz do namiotu.

A ja sobie zdaje sprawe, ze wszedzie jest takie cos jak homoseksualizm, takze i w lomzy (kiedys nawet spotkalem dwoch kolesi idacych za reke, ktorzy chyba za duzo sie wyluzowali i w slimaka uderzyli na ulicy ale to szczegol) i tego nie da sie wytepic... Chyba ze tak jak ktos wczesniej pisal pozabijac wszystkich, ale to nie jest dobre rozwiazanie :) Zdaje sobie sprawe ze jest to cos odmiennego, i mam do WAS GEJOW taka jedna prosbe: nie obnoscie sie z tym, okazujcie sobie milosc w domu albo gdzies daleko od miejsc publicznych. :)

Możliwe. Pewnie był jakiś błąd w wyszukiwarce i nie potrafili naprawić :D
Ciebie forum też "wylogowuje" po dodaniu tematu?

jakie postanowienia po przywitaniu 2008?:D

Grzymała na prezydenta Łomży! Precz z obcym kapitałem! Precz z hipermarketami!

w każdym, pizze to przedszkolak zrobi...

****** a dziekuje a pojdziesz razem ze mna ?;D

Nasza przychylam sie do Twej wypowiedzi
rozumiem , ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania i nalezy je wysluchac . Jednak nie musimy sie z nim zgadzac . Zastanawiam sie czemu nie ma w Łomży takiego klubu z teczowa kokardka;)

no to macie szczescie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org