Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Debata w WSA |
Pan Andrzej nie chce powiedzieć wprost: na pewno upadnie jego sklep na Rynku Zambrowskim. Ceny ma tam kosmiczne, wybór żadny. Dlaczego ludzie dają się manipulować takim pseudo - handlowcom ? Byłem wczoraj na zakupach w Galerii "BIAŁA" w Białymstoku. Ceny są kilkukrotnie niższe niż w sklepie Andrzeja G. a wybór ogromny. Pan Grzymała nie zuważył (nie chce zauważyć), że takie centrum handlowe jak galeria "Biała" zatrudniła kilka tysięcy pracowników !!! Prześledzę uchwały Rady Miasta i opublikuję listę radnych, którzy bronią swoich małych interesów, które godzą w interes 60 tys. łomżyniaków !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Debata w WSA |
Uważajcie bo nadchodzę . KONIEC ŚWIATA
|
|
dzien dobry ok ok wiem niepowinni miec jakis adopcji i wychowywac dzieci , zgadzam sie ztym ale jesli juz sa homoseksulistami nie mozna ich potepiac .niech sobie zyja
|
|
Em., nawet słowa nie napisałem o pedofilii, więc nie wsadzaj mi w usta nie moich słów!!! Co do łuszczycy, to następny światły się znalazł... Dostanie się do organizmu wirusa???? Hahahaha. A może chodzi Ci o HIV? I jak tu z takim dyskutować... Radzę także zasięgnąć fachowej literatury! Sami doktorzy, specjaliści na tym forum. rudy błazen z druhem
|
|
Em.: "Wszystko się uzupełnia, Bóg nie stworzył byle czego.." To też bardzo interesujcie. Jak przydarzy się coś dobrego to zazwyczaj zasługa Boga, a jak coś złego (np. ciężka choroba genetyczna) to zazwyczaj maczał w tym ręce sam Szatan. Podobno Bóg stworzył człowieka na własne podobieństwo, jest nieomylny i wszechmogący, ale zostawmy to... Mam swoje zdanie na ten temat i tak jak geje wymagam tolerancji dla odmienności moich poglądów od innych i nie nazywania mnie homofobem. Ty mnie dyskryminujesz, za to, że ja mam inne zdanie od Ciebie...
|
|
nasza- post Data: 31-12-07 23:14 sylwestrowy wieczór, dziewczyna się bawi:) przerwę zrobiła tylko na biskupa, bo jej się coś przypomniało:)))
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13905 W innej części Polski, młody mężczyzna zginał w piwnicy montując własną petardę... Możecie mi powiedzieć, czy huk i błysk sprawią wam aż taką frajdę? Czy podczas odpalania lontu dostajecie orgazmu na miejscu? Czy Nowy Rok jest dla was tylko okazją do wypicia i chwalenia się tym na drugi dzień na forum? Teksty typu "więcej nie pije", "ale mam kaca" chyba już dawno przestały być w modzie? A może nie...
|
|
Pozdro dla poje****ch gości którzy nie umieli posługiwać się petardami na strzelnicy i raz trafili w ludzi, a potem w 4 auta, popierdoleńcy, bo inaczej nazwać ich nie można.
|
|
Dobra wrocmy do tematu... Jesli ja zobaczylbym na ulicy dwoch geji z dzieckiem to bym ich chyba zajebal :/ Nie mozna pozwolic na adopcje dzieci przez homoseksualne pary!!!! Przeciez to jest paranoja!! Jak to dziecko ma funkcjonowac normalnie jesli bedzie wychowywane przez "dwoch kochajacych sie tatusiow"?! Wyjdzie do piaskownicy, pobawic sie z dziecmi, a jakies inne dziecko powie mu: "Twoi starzy to fajni faceci"... Nie no jesli w Polsce by pozwolili na takie cos to bym sie chyba wyniols z tego kraju:/
|
|
Heh, Holandia ma i dobre strony:)
|
|
Grzymała jest głównym hamulcowym dla normalności w Łomży. Ale nie dziwcie mu się, to jego "być albo nie być". Jeśłi upadną jakieś sklepy to właśnie takie jak ten jego na Placu Niepodległości, jak sklepy ogrodnicze, gdzie ceny są z kosmosu. Nie upadną zaś rodzinne sklepy spożywcze, zwłaszcza te na osiedlach, jedynie zmniejszą się im obroty. Nikt nie będzie biegał po bułki do hipermarketu, bo za dużo fatygi, a i smak najczęściej do d... Tacy jak Grzymała mają wyjście - wykupić (wynająć) boksy w galerii handlowej, tyle, że wtedy nie da się handlować markowym badziewiem, w dodatku sprzedająć to dwa razy drożej. Piszę "badziewiem" bo znanmienne jest to, że w łomżyńskich "firmowych" sklepach sprzedaje się to, co w dawno przestało być nowością, ale ceny są jak za ostatni krzyk mody. Natomiast nowości tu raczej nie uświadczysz, a jeśli, to tylko z "dolnej półki" cenowej.
|
|
Dziękuję bardzo, skontaktuję się z nim. Pozdrawiam
|
|
nie wyznaję- zaczełam ją wyznawać od wczoraj Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
MAJA LUDZIE CHORE DZIECI
|
|
jak nie masz czasu to po co chcesz się zapisywać?
|
|
taaa taaaaa
|
|
|
|
Marek gratuluje reakcji, naprawde niewielu by sie na to odwazylo. gilette przeczytaj od poczatku to zrozumiesz co kiernek mial na mysli bo i chyba Ty masz ten problem. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Markac: Jesli chodzi o pedofilię, faktycznie to był text kuliga. To mój błąd ale kurna nie nazwałam Ciebie w żadnym moim poście homofobem...Twoje poglądy, ok! ale po co wypisywac głupoty, na które są naukowe odpowiedzi obalające Twoje tezy w bardzo prosty sposób? Radzę tylko poczytać troche literatury ludzi, którzy zajmują się tym zjawiskiem od lat. To wszystko...
|
|
A ja twierdzę, że koniec świat będzie 13.01,2008r o godzinie 13.13:) Warte to tyle samo co i twój rok 2012.
|
|
no tak na pewno bedzie koniec swiata widzac co sie dzieje euro w polsce pojdzie w zapomnienie
|
|
bo kukarde by zaraz podpalili a klubowiczom spuścili manto lub zgwałcili.
|
|
kulig - to do ciebie pisze mowisz kaleczniacy jestes taki cwaniak wyskocz na solowke i zobaczymy czy dalej bedziesz taki cwaniaczek w gebie nie wiesz co mowisz palo
|
|
Ot bawi się prowokując całą tą forumową hołotę ;] a wy dajecie się łapać na haczyk
|
|
brazowo - czarny kundelek,sliczne slepia,umie chodzic na smyczy,bardzo grzeczy(suczka)...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |