środa, 05 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spotkania z kandydatami.

Postanowienia te same co rok temu i dwa lata temu i... Tylko zapału brak.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spotkania z kandydatami.

o co Ci chodzi kiernek?

ktośiek

Nie ma tolerancji dla takich odmieńców bo dasz im palec bedą chcieli całą rękę.. dziś będą się oficjalnie prowadzać po ulicach za tydzień będą chcieli małżeństw a za rok upomną się o adopcje... Te zaraza wylegnie na ulice...
Mówcie że są to tacy sami ludzie.. Jak oni są w żaden sposób nie przydatni społeczeństwu.. ze związku homo w zaden sposób nie bedzie potomstwa...

Ja nigdy nie ukrywałem że byłem jestem i będę przeciwnikiem homoseksualistom...

Co chcą niech robią w domowym zaciszu żebym ich tylko nie widział oficjalnie na ulicach i będzie wszystko ok

Jezu to w Łomży było???

a czy ja napisałem że caritas pomógł? powiem więcej nie powinien, bo nie jest od tego, podobnie jak kościół, to jest rola państwa. A powtarzanie tych sloganów że kościól rządzi państwem jest nudny. To że wyraża swe poglądy w które wierzy, to normalne i wielu się z tym utożsamia, ty nie i masz prawo.
Ps. skoro zgadzasz się że kościół nie powinien zastępować państwa to po co domagasz się jednocześnie żeby to robił?
schyl się do miecza...

przecież już od dawna jest u nas kfc... Kuchnia Fundacji Caritas :P

Wszyscy narzekają, a nasza ze swojego sylwka zadowolona, spędziła go przed kompem i jeszcze kwadrans prze północą o biskupie Stefanku pisała na forum. I co? można się jednak bawić fajnie jak się tylko ma fantazję? można:)

P@wcio darmowa giereczka :) www.warrock.net ściągasz 400MB bodajrze bo nie pamietam reszta ci sie już w grze ściagnie przy instalowaniu i to jest bardzo podobne jak battlefield 2 tylko nie ma singleplayer ;) chcesz pogadać o tym to numer gg : 6188482

A co do KFC lol lol lol u mnie w domu lepsze udka są w panierce xD

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

idz spac chlopcze

Ej Nasza a co ty k***a moze wiedziec za czym ogladaja sie chlopacy w lomzy co ty k***a jakis jasnowidz od ch**a waclawa. Moim zdaniem to ty zakochalas sie w jakims chlopaku ktory jest homo i od razu poczulas wstret do nas. I jak uwazasz ze w Łomża nie ma juz prawdziwych mezczyzn tylko sa pedaly to ty powinnas zostac lesbijka.

Pedalstwo to najgorsza rzecz jaka mogla by byc. I jak wczesniej ktos mowil jak zmieniliscie orientacje seksualna to nie pokazujcie tego na ulicach Łomża!!!!!Siedzcie sobie w tych swoich domkach i zapychajcie sie w dupska ale na miescie nie ukazujcie tego!!!

uuuuuu ktoś się zdenerwował, o wibratorku mówisz, pewnie chciała byś mieć takiego? :)

Dr Skrętek- na prawde polecam, a co najwazniejsze wszystko jest za free potrzebna tylko ksiazeczka ubezpieczeniowa przy pierwszej wizycie, gabinet na Makowej 4

TESCO wielopoziomowe!

Grono to dla mnie żenada i już jest w tyle za naszą klasą pod względem ilości uczestników. Grono robi teraz za portal randkowy, taka jest prawda, mam nadzieje że tak się nie stanie z NK.

''Każdy z nich
przez okres pracy u nas dorobił się niezłej grupy wrogów. I może to jest główna przyczyna tego, że w Łomży nie jest łatwo o profesjonalnego i skutecznego ochroniarza. Ochrona typu Panowie ochraniający obiekty handlowe zupełnie by się u nas nie sprawdziła. Doskonale wiemy kto nam zagraża i pod tym kontem staramy się dobierać ochronę.
Pozatym jedyna dobrze zorganizowana i profesjonalna Firma Ochroniarska w Łomży nie zajmuje się ochroną lokali rozrywkowych."

Takie wyjasnienie nie usprawiedliwia zatrudniania czy tez tylko stawiania na bramce ludzi ktorzy maja przeszlosc kryminalna i konflikty z prawem.

Jezeli traktujecie swoj lokal jaka pozadny i na jakims poziomie to raczej zespol ludzi ochraniajacy lokal powinni pomagac a nie zastraszac swoim zachowaniem i wygladem. Zwiedzilem bardzo duza liczbe klubow w polsce i poza jej granicami. Widzialem bardzo duzo sytuacji w ktorych byla interwencja ochrony. Spotkalem sie rowniez z wieloma selekcjonerami ktorzy dobieraja gosci do lokalu.
Niestety z przykroscia musze stwierdzic, ze Wasz lokal wypada jak bardzo slabiutko. Porownal bym to, przy dzisiajszym poziomie klubow, do zabawy w remizie z selekcja po znajmosci i ochrona z zakazana morda spuchnieta od sterydow.
Mysle, ze jestescie ludzmi inteligentnymi i doskonale zdajecie sobie z tego sprawe, tylko olewacie to bo jakos sie kreci, kasa splywa, proste chlopy i dziołchy dobrze sie bawia, czesem przyp. se w morde czasem zawedza komus telefon, ale to przeciez jest wszedzie (wg mnie i wielu innych niestety, nie)

do klubu Wam daleko! Dziwie sie ze kto kolwiek nazywa to miejsce klubem, chyba tylko dlatego bo to teraz jest fresh i jazzy <rotfl>

peace

http://www.youtube.com/watch?v=cBcCMAJaFZQ

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org