poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kandydaci na "fotel" Prezydenta Miasta Łomża

Kolego WAFEL bardzo dobrze powiedziane ja się również pod tym podpisuje jeśli można!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kandydaci na "fotel" Prezydenta Miasta Łomża

kup hokejowe sznurowane bo inne to dziadostwo tak jak na lodowisku nowe i zachwyty już pourywane

Ja stawiałem na Yamę. Nieprzewidywalny klub.

To wybitny "znawca" młodych talentów. Po testach w Jagiellonii , pogonił Rafała Boguskiego. Pewnie skleci nam "młodą" drużynkę. A ma paru takich.

Nie dał skierowania ordynator P. , a płaci Szpital , a de facto my jako podatnicy. Coś tu chyba jednak nie tak.

" odemnie" pisze się ode mnie tak na przyszłość

W prawym górnym rogu jest "napisz DONOS@" inaczej kontakt i często internauci z tego korzystają. Dzięki za te uwagi przy zmianie wersji przydadzą się.
pozdrawiammm

Markm, zmianie wersji? Przecież to jedna linia kodu, a ile pożytku!
Zamień linie:
<input type="checkbox" name="email_reply" value="Y">
na np.:
<input type="checkbox" name="email_reply" value="<?php echo $_POST['email_reply] ? 'Y' : ''?>">

Co do reszty, to 5 minut roboty, no chyba, ze sie nie chce... A nowa wersja forum to jest obiecywana nie wiem od jakiego czasu... Jeśli chcesz mogę Ci pomoc, mój adres jest w profilu, nieodpłatnie oczywiście.

Spedzilem Swieta w milej atmosferze. Spotkalem wielu znajomych.
Lyzka dziegciu byla wiadomosc jaka uslyszalem. Przedstawie ja ponizej i ciekaw jestem Waszych opinii.
Pan X byl przez wiele lat prezesem jednej z organizacji. Rzadzil jak sie okazalo za dlugo bo skonczylo sie to w sadzie.
Pan X narobil przekretow na kilka tysiecy zlotych ( obecnie to juz kilkanascie ). Organ nadzorczy zrobil panu X sprawe karna i pan X przegral. Zobowiazal sie do zwrotu ( tak prawdopodobnie jest w wyroku ) ale czas mija i dlug tylko rosnie. Pan X nie oddal ani jednej zlotowki.
Najbardziej bulwersujace jest to, ze dlug ciazy na organizacji, ktorej pan X prezesowal a nie na nim !.

Smaczku calej sprawie dodaje fakt, ze pan X na tym forum wypisuje bardzo moralizatorskie teksty. Poucza i karci forumowiczow, wiedzac, ze sam ma strasznie za*ne sumienie. To taki sobie twor 2 w 1 jak widac.

Trzymam kciuki za tych co kontynuuja dzialalnosc tej organizacji.
Jesli "bohater" tego posta nie postapi honorowo, byc moze zdecyduje sie na podanie jego imienia i nazwiska. Nieuczciwosc i oblude trzeba tepic !!!

nasz złotousty "CZ" napisał:

cyt:

"Bp Stefanek: wyrok w sprawie badań prentalnych to atak na człowieka
- Zaatakowany został obraz człowieka, sponiewierny obraz sądu, współczuję teraz wszystkim, którzy są chorzy – powiedział w sobotę 29 grudnia wiceprzewodniczący Rady ds Rodziny Episkopatu Polski, bp łomżyński Stanisław Stefanek. W ten sposób skomentował wyrok w głośnie sprawie o odmowę badań prentalnych.

Jak zawsze pytam: czy na pewno nie może już być lepiej na 4lomza??

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Ja jestem za Biskupem Stanisławem

Daxter, ale Ty nie tłumacz nic takiemu peter'owi, bo jeśli gość nie wie, że trzeba w dzisiejszym świecie mieć dystans do siebie to tylko i wyłącznie jego problem. Niech sobie marudzi tu na forum dalej.

A gdzie Orlen ? a gdzie Stadion ? jaka Lipa xD

Powiedział to co myślał i nie owijał w bawełne. Wszyscy w tym kraju komentują wyroki sądów, kiedy się z nimi nie zgadzają. A to że jest to biskup to tym bardziej miał prawo do wypowiedzenia swoich racji i jak mniemam racji kościoła. A taki ironiczny ton typu "prześwietny" tej kretynki co założyła wątek, jest przykładem jak próbuje się kneblować myślących inaczej, mających klarowne i twarde zasady życiowe. Osobiście mnie ta sprawa średnio interesuje, nie zastanawiałem się czy wyrok jest dobry czy nie, ale każdy ma prawo wypowiadać się na ten temat i mówić to co myśli!

moge sie z Toba ustawic swoja BMW318 :)

Do roboty wiochy nas wyprzedzają. Więcej zaparcia. I pamiętajcie - nie zakładajcie swoich miast skazanych na wyginięcie i ZAWSZE wracajcie do
http://miasto-lomza.myminicity.com

Treść jest ukryta

Proszę o podanie najleprzych stron WWW do ściagnięcia okładek do płyt DVD i CD - muzyka i filmy !

Najlepiej za DARMO !!
Pozdrawiam Tomasz

Treść jest ukryta

rzeczywiscie, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2008,9,10,11,12

Na(ta)sza -Towarzyszko (KGB), skoncz bo bzdury piszesz. Biskup powiedzial dokladnie to co mial powiedziec -stanowisko kosciola w sprawie aborcji jest znane i jasne. Spadaj z ta gowniana sowiecka poprawnoscia polityczna.

Jasiu_Serdeczny: religia - to Kościół, a Kościół to wierni- czy tak? A po co tu feudalna struktura "pasterzy"? Oni mają być nieomylni? To "Ubogacająca Bzdura" (dowód- to historia te 'nieomylnosci"). No i dalej: kiedy biskup dał polecenie "caritas", aby pomogli tej rodzinie i jak to zrobili? CZy sądzisz, że kitu nigdy dość?
ps: ja nie "filozofuę" tylko przytaczam surowe fakty, Ty zamiast rzeczowo odpowiadać wciskasz tony kitu bez pokrycia.

ot debil sie znalazl na koniec roku

Tu masz stronę Łomżyńskiego Klubu Karate: http://www.karate.lomza.net.pl
Treningi mają w salce przy Alei Legionów 60A (niedaleko skrzyżowania z Piłsudskiego) w piwnicy tego budynku, gdzie jest sklep z oświetleniem i meblami, naprzeciwko blaszaków. Nie wiem o której mają treningi i ile to kosztuje, ale śmiało po 18 możesz próbować tam zajść. Powinien wtedy ktoś być, kto ci udzieli konkretnych informacji.
Aha, w zeszłym roku dla dzieci w wieku 7-12 lat mieli treningi w Centrum Katolickim, ale czy dalej one się odbywają to nie wiem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org