Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Nieatrakcyjna” Łomża |
nie ma to jak internet dialup 0700, jest duzo operatorow, zawsze sie laczy, nie ma lagow, chodzi niezawodnie a dodatkowo mam wejscia na wszystkie strony xxx :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Nieatrakcyjna” Łomża |
Nemo ja Poważnie te hosty jak Ty to nazywasz piszę z neta od Firmy INTERTOR najwidoczniej mają neta z tpsa. W każdy razie net jest zawaliście dobry. I napewno mało kto będzie płacił za internet 90 albo 130zł przynajmniej nie na Łomżyńskie warunki.
|
|
omg rofl ^^ a ten znowu swoje przemyslenia daje na forum ? ile ci placo za to free hosting ?? ale to smierdzi komercjo. Co do internetu zobaczymy jaki on bedzie swietny, jak w siec zostanie wpietych sporo osob, gwarantuje ze bedzie to nieciekawie wygladac. Hmm widze ze nic sie reds nie znasz. pasowalo by ci wyjasnic co nie co ale to jusz moze na forum mojej www: www.clanrk.prv.pl , a co do firmy: moze se wykupic pasmo w tp , tylko pamietaj ze lacze jest wspoldzielone, i nie ma takiej mozliwosc zeby tobie czy innej osobie w tej sieci net plynal od grupy tm net. hmm widac ze nie czaisz o co chodzi , wiec prosze cie nie rub chaly i nie wysylaj wiecej takich glupich txt. ja mam w akademiku lacze 2 X 2mbity i jak kazdy odpali 2x kaze w tle lub inny soft p2p to plakac sie chce, a te lacze jest wspoldzielone na zalediwe 30 kkomp. hmm jesli chcecie to sie zapisujcie, ale jestem pewien ze z tym netem bedzie taka imba jak z netem z dawnej caffe Neo czy ist. hehe wasz wybor ja tam wiem ze w nastepnym roku bede sie probowal wbic do akademika gdzie jest siec akademicka: 1500 kompow: 300Mbit lacze z satelity, to dopiero bedzie zabawa, no i za 20 zeta miiesiecznie, pozdrowienia ze stolicy
|
|
hmm ja normalnie na luzaka poszedlem tzn spodenki od gajerka , koszulka z krutkim rekawem , najlepiej bblekitna bo ta pani co wydaje wize lubi takie chyba kolory ^^, co do kasy na koncie tonie ma co sie chwalic , bo dla nich to smieszne pieniadze, no chybaa ze masz 60. 000 $ to jusz mozesz wziasc wyciag z banku ^^ oprocz tego wes legitymacje studencką , zaproszenie jesli takowe posiadasz no i index, a jedziesz na only in holidays, hmm ja jaestem szczesliwym posiadaczem wizy, a rozmowaz z yto panio to trwala moze z 30 sekund :P ^^ widac dobry bajer sie oplacil :) good lucky wszystkim ubiegajacym sie o vise :P
|
|
n/c wes reds nie pieprz takich glupot, Prawda o maturach Autor: Redds (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 25-05-04 12:30 Jak się ktoś uczy na bierząco to taki materiał ma w najmniejszym paluszku! hmm ciekawe w jaki sposub 5 dostales z niemca, ?? nie powiesz mi chyba ze nie bylo przekretu , tym bardziej ze twoja matula uczy niemca w ekonomie
|
|
DaSto, Ja tez czytajac Twoje wypowiedzi czesto sie zastanawiam czy Ty cieszysz sie taka troche bujna wyobraznia (tzw. 'journalistic liberty'), czy po prostu masz wyjatkowego pecha natykajac sie na tylu wrednych rodakow. Oczywiscie, jak juz poprzednio wspomnialem, lajdakow i oszustow nie brak w zadnym srodowisku, no i takze w naszym polonijnym. Osobiscie, mieszkajac tu juz kupe lat (ponad dwa razy dluzej niz w Polsce), musze stwierdzic, ze moje doswiadczenie jest wrecz odwrotne i takich cwaniakow jakich tu opisujesz spotykam rzadko, no i potrafie ich szybko ominac. Za to znam mnostwo ludzi, tak wsrod tej 'starej' Polonii jak i nowoprzybylych, ktorzy solidnie udzielaja sie w wielu organizacjach i bezinteresownie pomagaja innym. (Jesli bedziesz mial kiedys okazje wstapic do New Jersey, to daj mi znac i chetnie zapoznam Cie z ludzmi z mojego srodowiska). Niestety, musze jednak przyznac, ze masz zupelna racje jesli chodzi o ten nikly procent polonijnych dzialaczy, tak na szczeblach lokalnych, jak i w administracji federalnej. Wyglada na to, ze my mamy jakis narodowy odraz, albo brak aspiracji czy odwagi na te polityczne stanowiska i co z tym idzie w parze - takie 'publiczne pranie'. Czyz to 'spuscizna' czy wyniki doswiadczen z lat PRL? Chociaz nawet kilka lat wstecz mielismy dosc liczna grupe w amerykanskim kongresie, tak w izbie reprezantanow jak i w senacie, np. mozna wspomniec takich ludzi jak Muskie, Brzezinski, Derwinski, Pucinski itd., dzisiaj, niestety, mozemy policzyc ich na palcach jednej reki, a w senacie to tylko widze jedyna reprezetantke Polonii - ta figliaranowa dame ze stanu Maryland, Barbare Mikulski. Pozdrawiam i z gory przepraszam za te moze za dlugie i nudnawe 'rozwazania', wychu ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Tester: produkowaliśmy je od ponad pół roku i zaopatrywaliśmy kilkadziesiąt łomżyńskich sklepów :-D Co do palenia to nie paliliśmy... nazis
|
|
A mowia ze w lomzy bezrobocie a polak zawsze zarobi nawet na glupocie użytkownik usunięty
|
|
Każdy ma prawo do wypowiadania swoich opini i jeżeli ktoś uzna że tpsa jest lepsza to owszem może i tak jest ale niech najpierw sprawdzi ofertę INTERTORU, napewno nikomu to nie zaszkodzi, zwłaszcza gdy jest o wiele tańszy net. bigi2004
|
|
Trukac rozumiem że chcesz się odgryźć na mnie po tym jak dostałeś w nos i poszła CI krew, ale miałem wtedy ubaw jak z krwawiącym nosem pobiegłeś w piaskownicę heheheeh, ale to nie miejsce i czas aby wspominać tamto wydarzenie. Jak chcesz o tym pogadać to mozemy się spotkać i załatwić to jak mężczyźni chyba że znów będe CIę musiał szukać u mamusi w mieszkanku - You are Chicken. cz
|
|
Pragne poinformować że na moich hostach pojawiły się komentarze TUKACA, który w ten sposób próbuje się na mnie odegrać za to że nie dawno dostał ode mnie po mordzie. DLatego prosiłbym traktować jego wypowiedzi na moich hostach z przymróżeniem oka - a rozmowa gg to fikcja którą stworzył z kolegami z akademika, aby ośmieszyć mnie co mu się nie udało.
|
|
Widzisz tylko winny się broni. Gdyby to nie była prawda to byś się aż tak nie tłumaczył buheheheeh widzisz dlaczego wtedy uciekałeś zamiast stanąć normalnie do pojedynku jeden na jednego, przynajmniej byś sie nie pochańbił. Łomżanin
|
|
Nie. Głosuje się na człowieka. o sposobie głosowania do PE i nie wyświechtanym kandydacie z Łomży znajdziecie w poście http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=9718&t=9718 pozdrawiam Babiński Wojciech
|
|
Niestety nie tylko matury ale cała edukacja idzie w złym kierunku. skoro juz w podstawówkach rozice daja łapówki nauczycielom, żeby ich dzieciaczki miały dobre oceny, to oczym tu mowa. szkoła powinna nie tylko uczyc ale i wychowywać, ale konczy sie tylko na POWINNA. nauczyciele udzielaja korepetycji swojim uczniom, przecież to jest paranoja. Kiedyś w podstawówkach były koła zainteresowań dla ambitnych dzieci, oraz zajęcia korekcyjne ( czy cos takiego) dla dzieci którym nie wystarczaja zajęcia i nie było mowy o jakiś korepetycjach. ja nie wiem co to będzie jak moje dziedziaczki beda juz musiały iść do szkoły.
|
|
Gratulacje! Szczere gratulacje Marku. Oby rósł zdrowo i szybko! Przekaż mu życzenia pomyślności, mamie siły i radości ze wspólnego wychowywania potomka! Do zobaczenia! nazis
|
|
Jeśli pracujesz w tej firmnie to oszczędź tutaj sobie wypowiedzi.Nie bede nigdy brał od takich firm net.A jak jeszcze bedziesz przekonywać mnie do szajsu to mimo iż nie jestem żadnym klientem tej firmy wejdę sobie na jej łącza bez żadnego abonamentu i pokaże Ci jak można mieć NET za free. Pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |