wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
4 listopada otwieram szampana

głupi temat, nie wiadomo o co chodzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 4 listopada otwieram szampana

czesc wszytkim. niedawno kupilem zonie karnet na spa pod choinke. mysle ze ucieszy sie z takiego prezentu. sądze ze warto zadbac o urode swojej ukochanej:).

mam nadzieję, że wasze problemy z trenowaniem to historia i wszystko jest jak trzeba.gracieu siebie i mam nadzieje że pokażecie sie z jak najlepszej strony Łomżyńskim kibicom. Z tego co widac w tabeli nie sa to wirtuozi koszykówki ale trzeba uwazac bo chwila zlekceważenia i różnie może byc,pozdrawiam chłopaki i życzę powodzenia ,trzymam kciuki.
pałam nadzieją że jeszcze kiedyś zagram w Łomży w wyższej niż 3liga.Ale to zależy od Was:)

Damian K.S.Piaseczno

Czy ktoś wyjawi cenę karnetu?

Zurciu, mam pomysł, wjedź w Ks. Janusza z lewgo pasa, podstaw się komuś i będziesz miał jasność.

Ostatnio spotkałem się z krytyką że ośmieliłem się zwrócić uwagę na ludzkie lenistwo i głupotę zawarte w części zakładanych tematów. Wiec tak sobie myślę że skoro - jak ktoś napisał – forum jest od tego by na nim pisać, to czego chcieć od Jana? On tylko przecież pisze. Czasem dla prowokacji, czasem z nudów, bywa zapewne że i po swoich głębszych przemyśleniach więc …
Sporadycznie to fakt ale czasem Mu przyznaję rację w pewnych kwestiach, choć o wiele częściej śmieszy minie oburzenie większości z Was, na posty Jana.
Osobiście doszedłem do wniosku że należy posty Jana traktować z przymrużeniem oka.
A że czasem bywają może nawet trochę chamskie, no wybaczcie ale kultury tu na próżno szukać. Skoro nikomu nie przeszkadzają 10-tki tych samych tematów, które często są idiotyczne, to co się czepiać Jasia.
Pamiętajmy też o wolności słowa i prawie do własnych poglądów nawet głupich.
I najlepiej zacząć albo omijać posty Jana_Serce jeśli kogoś rażą lub dać sobie na wstrzymanie i popatrzeć na nie pod nieco innym kontem.

kiernek:
"Nowi właściciele choć wylicytowali kwotę 500 tys zł. to zapłacić będą musieli o blisko połowę mniej. Jako, ze większość terenu jest zabytkiem otrzymają 50% bonifikatę. "

a na mój gust lepiej by brzmiało w ten sposób:
"Choć nowi właściciele wylicytowali teren za 500 tys zł. będą musieli zapłacić blisko o połowę mniej. Otrzymają 50% bonifikatę, ponieważ większość terenu jest zabytkiem."

A według mnie powinno być:
"Choć nowi właściciele wylicytowali teren za 500 tys zł. będą mogli zapłacić blisko o połowę mniej. Otrzymają 50% bonifikatę, ponieważ większość terenu jest zabytkiem."
1. mogli - bo zastosowano wobec nich ulgę
2. a że muszą, to jest już oczywiste

Pozdrawiam.

A moim zdaniem "Choć nowi właściciele wylicytowali teren za 500 tys zł. zapłacą blisko o połowę mniej. Otrzymają 50% bonifikatę, ponieważ większość terenu jest zabytkiem."

Ok. Wszystko gra . tylko niech ktos napisze , czy ta banda co stoi przy drzwiach ma licencję i jest zatrudniona.
Ze swojego doswiadczenia doradzam jeden cios ze strony tych pajacy i sprawa sadowa- zobaczycie jak sie sfajdają w majtki.
Widziałem takich ochroniarzy -bohaterów juz wiele razy. Zawsze robią w majtki, tylko juz tak w zaciszu :))))))))
A swoją drogą , to niezłe numerki- banda na drzwiach pewnie ma lepiej niż własciciel, kurna 200 za wjazd.
A może banda rządzi, a figurant podpisuje tylko rachunki ???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org