Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzień z życia prezydenta - na bogato |
By mogli jakoś ogrodzić to bo jak się wywalę ?albo wyjadę na rondo, to cała Łomża będzie się zemnie śmiała :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzień z życia prezydenta - na bogato |
Ty, Sebo19, z całym szacunkiem, ale nawet pisać dobrze nie potrafisz...
|
|
Nie chodzi o to ze zle jest zle ze buduja tylko o to ze te pieniazki mozna było wydac na bardziej potrzebne remonty np. na remont Wojska Polskiego lub wymiane powierzchni asfaltowej na innych ulicach (długo by wymieniac).
|
|
A z Bialego przez Zambrow nic nie jedzie? Wydaje mi sie, ze jest taki autobus. I wtedy tylko myk, do Zambrowa. Ale ce nie znam, musisz zadzwonic do nich.
|
|
wkońcu coś się może zacznie w naszej Kochanej Łomży :) uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Porażka z tym lodowiskiem,byłem widziałem kawałek ziemi nasypane i co tylko tyle? 8 osób możliwe że zmieści się żeby normalnie poślizgać się .Ajjj ale mi przekupstwo ;/ a co to za londowisko? dajcie link .
|
|
Załóż konto w inteligo, wpłacisz bez prowizji w każdym oddziale PKO. Opłaty porównywalne do mbanku, czyli wszytko gratis oprócz przelewów do innych banków. Najważniejsze jest to, że oszczędzasz czas bo nie stoisz w kolejce, a czas to pieniądz :). szpenio - człenio!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W takim razie u komunii tez nie byly? Bo0 zeby przystapic do Komunii Św. potrzebny jest akt chrztu. Bierzmowane tez nie byly, bo rowniez potrzebny jest akt chrztu. I zapewno slubu tez nie wezma bo nie maja aktu chrztu, chyba ze wczesniej sie ochrzcza to beda mogli przyjac pozostale sakramenty Św.
|
|
Drodzy Forumowicze,moze ktos z Was wie gdzie mozna zasiegnac rady u dobrego Radcy Prawnego(Lomza),bardzo prosze o pomoc w poszukiwaniach.Prosze o powazne odpowiedzi.Dziekuje bardzo z gory. Pozdrawiam
|
|
I jak? Wybieracie się na otwarcie tego toru? Można sobie nieźle pośmigać. Jak na Łomżę to full wypas :)
|
|
troszke drogo :) ale napewno wpadne i troche posmigam.
|
|
Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twoj stary........
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |