Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zdrada, Zdrada, Zdrada |
Ja słyszałem że wcale tak bajecznie nie jest jest jakaś tam liczba ustawiona miesięcznie tych smsów ;) i do heyah tylko ;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zdrada, Zdrada, Zdrada |
podziemne nie zda egzaminu bo zaraz pełno małolatów będzie tam piło i obszczywało ściany :P a na wiadukcie to trochę obciach
|
|
Nie prawda,trzeba kupić starter z heyah,do 31 grudnia 2007 doładować konto za 50 zł i aktywować 1000000 smsów,ja to mam,mam konto ważne do kwietnia 2008,a smsy muszę wykorzystac do stycznia 2009 i o nic się nie martwie
|
|
Autor: bazyl14 (---.lomza.mm.pl) Data: 18-12-07 23:34 OK jesteś cienias panie G. Tego tez nie powiedzialem. Wiesz dla swietego spokoju 190 cm wzrostu 85kg. A teraz to juz nazywaj mnie jak chcesz;p
|
|
Zbieram ludzi którzy chętnie powiędzą mu co o nim myślą. Prosze wpisywac swoje opinie. Ja osobiscie jako czlowieka jak najbardziej go szanuje ale jako forumowicza to bez komentarza.
|
|
POP na 1133
|
|
DZIĘKI.
|
|
kamillo: nie wiem czy coś mam ale poziom kultury 90% ludzi pozawodówkach (i w nich) pozostawia wiele do życzenia.... i nie chodzi tu o wykształcenie (bo znam ludzi naprawdę "umiejących" robić to czego się nauczyli)
|
|
mlodzi mechanicy z ambicjami sa...ale problem jest taki, ze nie dopuszcza sie ich do pracy...np w warszawie to przewaznie sa mlodzi...chyba, ze sam koles naprawia to kolege po fachu wezmie...znam z doswiadczenia
|
|
Brawo panie Janie, tyle osób wkręciłeś i zdenerwowałeś, aż im piana z ust cieknie :)
|
|
czasem zaciągam, żeby mechanizm popracował
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |