wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Entliczek pentliczek co zrobi Rudy Donek?

a oto mi chodzi że jak paru lekarzy przyszło do mnie do pracy to załatwiałem ich należycie i jeszcze dla tego co mnie dzis nie poznał nawet jak wszedł do sali (taki byl gadatliwy jak przyszedł do mnie i się człowiek starał a raz to nawet przerwę sobie zarwałem, wymyślał że czasu a że to i tamto mu nie pasuje i pod górkę, pozałowałem). Dziś mnie z góry potraktował - nawet pies jak mu pare razy michę dać to sie łasi w podzięce.
Moze to nie tylko lekarze tacy - po dzisiejszym dniu nadwęreżone zostało zaufanie do ludzi. Bedę jednak głupi do reszty bo jutro znów będe się starał w pracy. W końcu to że ktoś jest taki to ja nie będe przez barana zły dla wszystkich. Prosze tylko nie tylko biały personel wymagajcie dwa razy więcej od siebie niż od innych a wszystkim się będzie lepiej żyło

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Entliczek pentliczek co zrobi Rudy Donek?

link nie działa :(

Treść jest ukryta

bo taka jest prawda dokładnie . Jak przyjdzie jakiś lekarz to mu dosłownie włazimy w dupe a on jest taki och i ach. Ale czas z tym skończyc i walić w rogi miejscowe jaśnie państwo lekarskie bo tak jak oni nas traktuja tak nalezy sie ich traktować. Oni po prostu uwierzyli ,że są świete krowy. A kopnąć w dupe te ubrane w białe kitle gówno aż się wyprostuje to może pójdzie po rozum do głowy i zrozumie kto im chleb daje.Dlatego namawiam wszystkich w tym mieście w kórych ręce wpadają interesy panów lekarzy powstrzymajcie sie od zbyt serdecznego i wylewnego załatwiania ich interesów. Traktujcie ich dokładnie tak jak oni traktują nas i nasze rodziny.

jak sie skopiuje razem z napisem zapraszam to nie dziala... myslenie nie boli

ale i tak nasz temat gnebi admina :P

tomek gdzies mi komorke wcielko :P poszukam jutro

dr Rybaczyk ma swoją klinikę w ostrołęce dodatkowo przyjmuje w łomży na krótkiej także leczy psiaki w schronisku dodatkowo wizyty domowe i niestety trzeba umawiać się z nim z wyprzedzeniem niestety bo jak psiaka weźmie cos poważnego to najważniejszy jest czas więc może dr leończak jest na miejscu dodatkowo chirurg nie jakiś zwykły wet od wszystkiego podobno sprzęt ma przywieziony z gabinetu w białym

dziekuję pięknie, już sporo wiem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org