poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PREZYDENT MIECZYSŁAW CZERNIAWSKI

Według mnie szalony palacz co2 ma racje

W tym roku to WOSP niczym sie nie zachwyci dwa lata temu była mandaryn ai fjerwerki było nie fajnie tylko super !!!!!!!!!!!! A z kolei miasto mogło byc cos tesz zorganizować .A w szkle to pewnie bedzie ciasno jak bedzie dużo młodzieży

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PREZYDENT MIECZYSŁAW CZERNIAWSKI

aj tam

Treść jest ukryta

co się stało proszę o informacje

antares

Twierdzisz również że policja to **** i nawet na ten dowód pokazujesz na filmiku jak policja bije kibiców (czyt pseudokibiców) niepotrzebnie
Ale powiedz mi jak wyjaśnisz mi te zachowanie:
http://video.google.pl/videoplay?docid=-2645042219406289573
http://video.google.pl/videoplay?docid=-8336870987871774790
http://video.google.pl/videoplay?docid=-296304050208541257
czy nawet z łomżyńskich scen:
http://video.google.pl/videoplay?docid=-1742735597291204630
http://video.google.pl/videoplay?docid=8933882269559713758
http://video.google.pl/videoplay?docid=5318804378240735

I nadal twierdzisz że łomżyńscy kibice są cool i niczemu winni? Pewnie to przez policję - najprościej krzyknąć HWDP i cieszyć się jaki to kibic kozak - lokalny patriota (czyt idiota). Twierdzisz że na stadionie jest spokój - wszyscy siedzą spokojnie/stoją i zachowują spokój? Czasem tylko krzykną gdy padnie gol. Tak nie jest. Bydło, które zachować się nie umie.

Powiedz dlaczego nie może być tak że na meczach nie będzie potrzebna policja. Dlaczego zawsze muszą być szwadrony policji. Na misje pokojowe więcej żołnierzy jeździ niż policjantów na byle głupi mecz.

podobno bomba byla hahahaha

nie dziala ta srtornka

Bo to juz stare i bylo ze 2 miechy temu

dobra miejmy nadzieje ze zmiany wyjdą na lepsze:) nie chce przywoływac dawnej dyskuji bo zawsze kazdy bedzie mial swoje zdanie. pozdrawiam

Autor: MasaViV (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12-01-08 12:27

Rbn tak samo Ty przyjdz na komende i powiedz policjantom w oczy te swoje hasła ;)

A co jestem psem że mam ci to w twarz powiedzieć??

Autor: loosac (---.elomza.pl)
Data: 12-01-08 12:54
Jeszcze jeden dowod, ze trzeba was odizolowac od tej normalnej reszty spolecznestwa. Nikt normalny nie demoluje stadionow i nie bierze udzialu w zadymach.

Ty już się odizolowałeś od reszty społeczeństwa został ci tylko internet i te policyjne forum (czytaj 4lomza.pl)

Przeczytaj: http://chuligani.com/index.php?nid=493 bo jak narazie widać ze czytasz tylko wypociny wyborczej i bezcennej tych niedowartościowanych reporterków.

bez odbioru. A.C.A.B.

To się przeprowadz jak ci niewygodnie. A pseudokibic to ten który siedzi w domu i ogląda mecz przed telewizorem i nawet nie wie kto bramkę strzelił więc w tym przypadku chyba ciebie pogieło.

A macie jakis kontakt do Smugarzewskiego?

Piątnica ma wyższe podatki i wcale nie jest bodata.
Gdzie tam bogadztwo widać?
Gdyby Piątnica była sama bez Pęz, Marianowów, Drozdowa, Kalinowa, Kisielnicy, Elżbiecina itp, to mogłaby być bogata. ALe nie jest.

HDD - to znaczy dysk twardy
HD to wysoka rozdzielczość nadawania, nagrywania i odbioru, która w USA i Europie Zachodniej jest standardem w trakcie wdrażania, a w Poslce będzie standardem za 2 lata
Nie kupuj innej kamey niż HD, a poza tym wszystkie są cyfrowe, nie robi się już kamer analogowych.
Przy nośnikach HDD, flash i DVD kamera dokonuje kompresji obrazu, co powodujem, że nie ma pojedyńczych klatek, tylko klatka skompresowana zawierająca od 3 do ... klatek rzeczywistych.
Popatrz na czym nagrywaja profesjonaliści (nie kjest to HDD, flash ani DVD) mo chyba, że jest to Pan Franek filmujący wesela.

Podstawowe pytanie, czy będziesz obrabiał (montował) filmy. Ceny są podobne.

http://mojpapiez.pl/zdjecie/nr/1143/pomnik_papieza_na_jasnej_gorze.html

przosze o glody na te zdjecie :D

Treść jest ukryta

W związku z WOŚPEM, to moze ktos sie zainteresuje...

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=128152&t=128152

Pozdrawiam

Canavarro w Łomży nikt nikomu nie dogodzi ;), nie ważne co byś zrobił zawsze będzie źle.

a gdzie ci tak w łomzy stoją w strachu niby?

dr Maksimowicz - bardzo polecam! super lekarz
i w zupełności zgadzam się z w/w opiniami.

wertyn: zainteresuj się choć trochę działalnością Caritasu, poczytaj krytycznych artykułów. Ja oprócz wiedzy z mediów mam niemalże osobiste doświadczenie. Dzieci kuzynki były na tzw. charytatywnych wakacjach organizowanych przez Caritas. Wytrzymały tylko trzy dni, a w domu naprawdę im się nie przelewa... Dla Owsiaka ludzie są ofiarni, bo jest wiarygodny i sprawdzalny. Ludziska wiedzą kogo warto obdarować, kto jest wiarygodny.

Róbta co chceta. Sie ma!

numer telefonu poproszę do pani!!

502 631 336

oo wlasnie sa:P :P

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=14081

zakazniak jak zakazniak, ale z drzewna by sie wstydzili. budynek jest niejako zabytkiem. o ile pamietam to co roku ci gamonie z ratusza sie na nia zasadzali.

Ta chciałem ostrzec przed panem Jankiem L. z ul.polowej majster od siedmiu bolesci . Brygada AA.

ja nie chce żeby pieniądze z moich podatków były wydawane na drugoligowy klub piłkarski, co innego jeśli chodzi o wspieranie sportu dzieci i młodzieży.

hehe ale jaja :D

Gdzie jest umieszczona ta Nowa Łomża?
Jakoś nie umiem zauważyć... :-((( .
Czy mogę prosić bezczelnie o link?
Pozdrawiam GPS-manów!

no nie znowu jakis kutafon sie strafił z Cs
A wiesz co to jest wyszukiwarka lub problem poszukac w wcześniejszych postach w archiwum

te studio dopeiro startuje""" u nas wiec...zobaczymy jak to bedzie...ale jesli chodzi o to jakie tance to"dla pan-latino solo i i inne....dla par-towarzyski...a odplatnosc z tego co wiem to nomrlana w porowniau do Bialego...wiec "easy easy";p....21.I.08-OTWARCIe...a jak zauwazylam to ludzie zapisuja sie-Powaznie!!!...wiec bedzie giT...ppozdrofffka CYA

hehehhe no jaja jak się patrzy :)

jestem za

Patrzę, że najwięcej wypowiadają się faceci, jakby to ich dotyczyło. Dobrze, że udzielają rad, ale prawie każdy ma negatywne opinie. W sumie to też mnie ciekawi ten temat i będę go śledzić.

RS

Wiecie co,te wybory Miss to jedna wielka glupota.Nie maja innego tematu tylko takie badziewie.Jakby nie wiadomo co to bylo,hahaha

"Po latach zapowiedzi w mieście powstała Łomżyńska Orkiestra Dęta. Działa ona przy Zespole Szkół Mechanicznych i Ogólnokształcących ..."

Ktoś chyba ma amnezję. O ile mnie pamięć nie myli, to orkiesta w Mechaniaku grała ładnych parę lat temu. A może nie chce pamiętać o tamtych czasach ...

właśnie co jest planowane na tym lodowisku??

a co zrobic zeby nie miec lagów bo mam przeokropne

Głupi jesteś , głupi umrzesz , każdy dzieciak wie , że na SopCast można zawsze obejrzeć naszą Extraklasę. Poza tym poucz się trochę marketingu .

ja byłem na Bawełnie i nic o żadnych monetach nie słyszeli... =/

von chrupka

A po ile i gdzie mozna kupic zapalki? Tylko chodzi mi o takie lepsze :> :D

slyszalam rozne opinie i dzis jestem umowiona z weterynarzem, zastanawiam sie tylko czy dalej bedzie tak smierdzial jak wroci z "rajzy". Adamus w Sztokhomie mialam okazje widziec psy ,mozesz na nos im nadepnac ,nie raz pytalam sie dlaczego oni takie osowiale, czy dostaja cos w karmie?Ale jest i tak ,ze znajomi gdy ucieknie im pies to szukaja wszyscy -drania zna cala dzielnica :)))) W Szwecji podoba mi sie to ,ze nie wolno zwierzakom obcinac ogona ,czy przycinac uszu. Z koleji Anglia to kociarnia :))) tam chudego kota nie widzę ale doskonale daja sobie rade w spacerach po plotach ,zaczelam podkarmiac polskim zarciem -towarzystwo mam od rana ,niech Bog broni zostawic na podworku worek ze smieciami-na bank jest sprzatanie.Dziekuje za odpowiedzi.

Lil Jon & the East Side Boyz - Bounce That As

policjanie robi żadnej tajemnicy z tego samochodu można go sobie obejrzęc na stronie internetowej policji łómżyńskiej. Sami dorabiacie babci wąsy.

jak tak dalej bedziecie postępowac, dopadnie WAS SEKSMISJA drodzy panowie

taki sam idiota to pisal jak ty ktory to czytales- nic co nie jest naturalne nie moze byc dobre dla psa kim ty jestes zeby decydowac?? to moze ja kaze cie wysterylizowac bo pierdoly piszesz a twoje dzieci odziedzicza po tobie wrodzona glupote i wart temu zapobiec-sterylizujac cie?? co ty na to adamus

Gdzie tu jest napisane o STSach :/ ?

Witam

Szukam dobrego sklepu zoologicznego, w którym dobrze rozwinięta jest akwarystyka. Byłem już na Legionów, Zawadzkiej przy kościele i koło spółdzielni, są jeszcze jakieś?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org