Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szwedzi oszaleli na punkcie Zaremby |
700zł odnowione i czesciowo umeblowane
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szwedzi oszaleli na punkcie Zaremby |
I znowu glupia dyskusja :) milej zabawy w obrzucaniu sie g...nem
|
|
Hej!Planowana jest budowa basenu na rok 2008.Podobno ma być to nowoczesna pływalnia z tego co sie dowiedziałem.No masz jednak racje Łomża powinna sie rozwijać no i sie w jakims stopniu rozwija moze nie tak jak byśmy tego chcieli ale pod uwage trzeba brać różne czynniki.Pozdrawiam
|
|
Radni musza cos powymyślac , tak samo prezydenci, to nic nie kosztuje . Oni nam Las Vegas nawet zaplanować mogą . Tylko co z tego wyjdzie ??? A no...... Wrażenie, że coś robią, że się starają , ze pracują, ze coś chcieli, a co za tym idzie diety, diety , diety trzeba podnieść. Już o tych bulwarach nadnarwiańskich z litości nie będę pisał.
|
|
Witaj Greg12.Ja poszlam tam do szkoly.A co bys chcial wiedziec?Pozdro
|
|
Twój stary to prawiczek;PP ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
|
|
A wiesz gdzie może kupię takie waciki do uszu? Strasznie szybko mi się zużywają. A i ważne, gdzie najtaniej i jeszcze fajniej jakbyście podali mi ceny i nazwę ulicy, a już w ogóle super by było jakbyście mi napisali jaką linią autobusową tam dojechać, najlepiej bezpośrednią! Z góry dzięki. Bimbo !
|
|
Bimbo !
|
|
Twoj stary nie ma kolan, twoj stary jezdzi na gape twoj stary czysci kible twoj stary klaszcze u Rubika twoj stary wietrzy wora trwoj stary sieka kapuste twoj stary doi konie twoj stary je asfalt twoj stary miesza bigos kolanem Bimbo !
|
|
Twój stary ma syna idiotę ,jak wolisz debila.
|
|
rydzykowa
|
|
ul. Zenka z Akcentu
|
|
ja jak ja, miasto? toć pisałeś że nie ma tu dobrych fachmanów...
|
|
czego jestescie pewni w swieta? ja jestem pewien, ze kevin sam w domu bedzie w tv :)
|
|
Ja rowniez trzymam kciuki za rozwoj firmy. Rozmawialem z wlascicielem i dowiedzialem sie wielu ciekawych rzeczy o tym jakie plany na przyszlosc ma firma. Jeszcze raz zycze wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do interesu :-) Bimbo !
|
|
dzis malo kogo stac na zakup nawet malego mieszkania za gotowke na poczatku tego roku zostaly udostepnione kredyty niskoprocentowe i producenci materialow budowlanych podniesli ceny istad te kosmiczne ceny natomiast teraz procenty poszly w gore materialy w dol idlatego ceny spadaja i beda spadac w spoldzielniach duzo osob powplacali na nowe mieszkania i mysla ze na nich zarobia ;ale sie zdziwia jak przyjdzie im sprzedac taniej
|
|
i co/////smieszno cha cha cha ,
|
|
No to Jasiu narozrabiałeś Grubemu żyłka pękła.
|
|
ja tez się przyłacze na ten kawałeczek rozumu dla Jasia -gówno. Na wibrator to nie niech macha pazurą.
|
|
:))) odezwała się ynteligentna... Po co to darmo pisać jak i tak nikt nie wpłaci na podane konto luizfernandeza... nasza ty idź na łyżwy, wielki świat do nas zawitał, coś dla ciebie...
|
|
spróbujw
|
|
Macie racje wiadukt tam byłby lepszym rozwiązaniem. Ruch jest tam rano spory a światła by tylko korkowały. Trzeba petycje napisać i może miasto cos z tym zrobi
|
|
Autor: Jarek1 (80.240.165.---) Data: 16-12-07 19:10 A ja mam ilka pytań. Od krórej do której jes czynne? Kiedy są wejścia o pełnych godzinach? I czemu od jutra 5 zl i czy to dla wszystkich czy dla mlodziezy tanie
|
|
To już inna kwestia, ale nie jest to problem klientów. Powiem tak: jeśli będą klienci, z naszej strony będzie zrobione wszystko, aby miał kto ich obsługiwać. Pozdrawiam.
|
|
taki ze jak 15 000 wypiszesz to kozak bedziesz %-)
|
|
co o tym sadzicie
|
|
Ten bez - szfanku - pewnie pijany !!! ciekawym
|
|
a co oznacza słowo chandel?
|
|
sądzę, że pisze się przez samo "h" ciekawym
|
|
Zdecydownie popieram, dobry pomysł we wtorki i piątki płynny przejazd jest niemożliwy, teraz w okresie przedświątecznym wręcz tragiczny.
|
|
pewnie "alkocholem"
|
|
studio oliwia na piłsudskiego tak własnbie wyłozyła dużą kase na reklamy na ulotki porządne, na profesjonalna reklame w telewizjach kablowych, w gazetach i w radiach... to dopiero kampania, do tego mazna znalesc w wyszukiwarce... byłam w ,,spa,, na polowej i jesli ktos lubi zimna wode to polecam, tam nigdy nie maja czasu panie tyle ile trzeba, namarza czyms tam i spłucza co to za duchowa otchłań.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |