wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaufanie odwrotnie proporcjonalne do wrzasku i wzrostu....

Ludzie opamiętajcie się. Po co ubolewacie nad swoim losem. Najpierw nie chce wam się przychodzić na zajęcia, a teraz się żalicie. Skoro nie możecie poradzić sobie z przedmiotami wiodącymi to trzeba się zastanowić nad sensem dalszego studiowania. Jeśli chodziło o chemie ( a o tym przedmiocie mowa) wszystko było wyłożone kawa na ławę. Nie było też żadnej przychylności wykładowców. Wystarczyło się jedynie uczyć

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaufanie odwrotnie proporcjonalne do wrzasku i wzrostu....

Powiem tyle to niezrównoważony człowiek i strzeżcie się go dziewczyny!!! Malak jest chodzącą męską dziwką uważa sie za kogoś kto może przelecieć każdą dziewczynę no i oczywiście to robi.i jeszcze coś robi zdjęcia tym dziewczynom i wysyła innym. na marginesie przenosi świerzba niewyżyty pedał

A co..dałaś mu i Cię zostawił?Na dodatek dałaś zrobic sobie zdjecia nago a teraz oczerniasz chłopaka na Forum .. nie ładnie..

Ciesz się Janek że rózgi nie dostałeś. Powinien Tobie przynieść taką grubszą i jeszcze Ci włomotać.

hee nastepna blachara co myslala ze gosciu ja kocha rozłożyła nogi a teraz beczy haaaaaa

nie becze i nie jestem blacharą gościu. i o to tu chodzi.

hmm jeszcze nie widzialem czlowieka z browaru ;)

Witam. wie ktos moze cos na temat nowych przepisow ktore wchodza 25 grudnia na samochody sprowadzane ?? o co wogole chodzi bo cos słyszalem ze tak ludzie sie boja i panikuja. z jakich krajow auta beda mialy problem z zarejestrowaniem... ???

.

Myślę że ta sprawa powinna się oprzeć w sądzie. Zniesławienie i oczerniania publicznie licz się dziewczyno z konsekwencjami. Współczuje temu chłopakowi.

Zanim zaczniesz na serio grać na giełdzie wcześniej polecam grę parkiet. Wpisz w google na pewno znajdziesz. jest ona oparta na prawdziwej giełdzie wiec na początek jest dobra. A tak poza tym to podobno dobrze teraz inwestować w spółki Krauzego bo było coś że go sądzie uniewinnili. I przez to jego spółki ida w górę w WIG20 np Bioton.

Byłem przy tym radarze około godziny:) nudziło się w szkole:PP oczywiście robił fotki :) flesz czerwony :)
łapał od około 50-60 a więc 20-30 za dużo. Zrobił kilka fotek przy mnie :) hahaha nawet maluszek się załapał na cyfróweczke :DD ale większość fotke to rejestracja BLM & BKL a więc widać co i jak. Pretensje można mieć jedynie do siebie że sie nie jeździ przepisowo lub że się nie kupiła radia CB :)) hmmm siedzieli w AUDI 80 a więc sądze że jeszcze kilka takich dni i będzie AUDI 100 :)

lepiej mile, niz chamskie? :)

Jarek

Pewnie jak każdy projekt w Łomży, upadnie. Ale nie przejmuje sie tym bo byłem przeciwny tej piramidziei.

Nie wiem czy chodzi akurat o ta osobe, ktora znam, ale musze Ci przyznac, ze wybralas zajebisty sposob na podzielenie sie swoimi odczuciami ze swiatem.

w/g mnie takie osoby powinni leczyc a nie współczuć im-o ile sie ktoś taki znajdzie

hmmm powiem tak, patrząc na ceny w chilli pizza to za dowóz biorą około 4-6zł w da grasso dowóz kosztuje 3 zł :)
Pizza w chilli ma 36 cm w da grasso 42 cm :) no ale taniej wychodzi w chilli pizza bo max 21 zł a w da grasso około 30 chyba nawet :)

nie to jest moim zniesławieniem mam na to inne dowody. nie dałam mu dupy.

he wcale nie Mariusz ... ale niedaleko ;)

Marta

śpij dobrze

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org