wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Burmistrz Jedwabnego

onn, daleko idące wnioski, dla nowicjuszy giełda teraz się nie nadaje, ja bym nikogo nie namawiał. Mam kilka spółek w portfelu, ale dawno zredukowałem ilość akcji. Jest teraz dośc sporo tanich spółek, z dobrymi współczynnikami np. c/z, ale przy takiej chwiejności rynków nic nie daje pewności, tak jak wcześniej wspomniałem ostatnie kilka dni były dość dobre na GPW, nastąpiło odreagowanie też w NYC, poszły dobre infa z amerykańskiego rynku, ale jak będzie? trzeba jeszcze poczekać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Burmistrz Jedwabnego

Dżizas....

I to są dzisiejsi "studenci"? No to pięknie q... się szykuje w tym Kraju, pięknie. Nie rozumiem, dlaczego nie powypieprz... tych matołków z "uczelni" :)
Jak to brzmi: "uczelni" :)

Pozdrawiam.

brawo Mario, tak trzymaj ogierze!

wiesz mariusz wiem ze to ty wypisujesz. i niech wiedzą o tym wszyscy. czemu sam siebie bronisz.niech ocenią cie ludzie tak jak zrobiłes to ze mną i ciekawe czy te dziewczyny którym narobiłeś te zdjęcia wiedzą o tym ze je rozsyłasz gdzie popadnie ciekawe co one na to?

no tak grzesiu jak mogłes patrzc mi w oczy wiedziałeś ze on mnie zdradza i robi takie rzeczy.ale wkońcu jesteś jego bratem ta sama krew.

Tak uroczo i przyjemnie jest dostawać te wszystkie drobiazgi...życie jest przeciez takie krótkie...warto jest dawać i otrzymywać coś w zamian:)))
Wszystkiego dobrego wam życzę...uła to juz po mikołajkach!!! A jutro rano kto wstanie do pracy?!!!

Witam,

podpowiedzcie mi proszę, czy w Łomży jest weterynarz, który przyjmuje w niedzielę? Chodzi o zrobienie psu zastrzyku.

Jan_Serce kto ci mózg wyprasował? Prostak z ciebie,tylko widły w ręcę i gnój przewracać

Raczej nie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org