Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Burmistrz Jedwabnego |
onn, daleko idące wnioski, dla nowicjuszy giełda teraz się nie nadaje, ja bym nikogo nie namawiał. Mam kilka spółek w portfelu, ale dawno zredukowałem ilość akcji. Jest teraz dośc sporo tanich spółek, z dobrymi współczynnikami np. c/z, ale przy takiej chwiejności rynków nic nie daje pewności, tak jak wcześniej wspomniałem ostatnie kilka dni były dość dobre na GPW, nastąpiło odreagowanie też w NYC, poszły dobre infa z amerykańskiego rynku, ale jak będzie? trzeba jeszcze poczekać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Burmistrz Jedwabnego |
Dżizas.... I to są dzisiejsi "studenci"? No to pięknie q... się szykuje w tym Kraju, pięknie. Nie rozumiem, dlaczego nie powypieprz... tych matołków z "uczelni" :) Jak to brzmi: "uczelni" :) Pozdrawiam.
|
|
brawo Mario, tak trzymaj ogierze!
|
|
wiesz mariusz wiem ze to ty wypisujesz. i niech wiedzą o tym wszyscy. czemu sam siebie bronisz.niech ocenią cie ludzie tak jak zrobiłes to ze mną i ciekawe czy te dziewczyny którym narobiłeś te zdjęcia wiedzą o tym ze je rozsyłasz gdzie popadnie ciekawe co one na to?
|
|
no tak grzesiu jak mogłes patrzc mi w oczy wiedziałeś ze on mnie zdradza i robi takie rzeczy.ale wkońcu jesteś jego bratem ta sama krew.
|
|
Tak uroczo i przyjemnie jest dostawać te wszystkie drobiazgi...życie jest przeciez takie krótkie...warto jest dawać i otrzymywać coś w zamian:))) Wszystkiego dobrego wam życzę...uła to juz po mikołajkach!!! A jutro rano kto wstanie do pracy?!!!
|
|
Witam, podpowiedzcie mi proszę, czy w Łomży jest weterynarz, który przyjmuje w niedzielę? Chodzi o zrobienie psu zastrzyku.
|
|
Jan_Serce kto ci mózg wyprasował? Prostak z ciebie,tylko widły w ręcę i gnój przewracać
|
|
Raczej nie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |