wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wychodzi na to że tu cyt"LEPIEJ BYĆ MOCHEREM NIŻ TUSKOWYM FRAJEREM"

Jeśli pracodawca, to zmienia to postać rzeczy... ;)
A tak poważnie, to umowa na okres próbny? Zatrudniając się, wiedział, że jesteś w ciąży? Przecież po dwóch miesiącach nie powinnaś z tego powodu mieć jakichkolwiek dolegliwości, chyba, że ukryłaś przed pracodawcą fakt, że już wcześniej byłaś w ciąży... Tak czy siak, na miejscu pracodawcy znalazłbym sobie kogoś, kto jest zdolny do tej pracy...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wychodzi na to że tu cyt"LEPIEJ BYĆ MOCHEREM NIŻ TUSKOWYM FRAJEREM"

w II próbne matury są chyba po wolnych dniach :) tzn po świętach a więc w styczniu

A ja zabieram w cenie biletu studenckiego tyle że w kierunku na Bladystok

gans Ty sie lecz na ten pusty łeb !!!

bylam u tej babci i musze powiedziec ze powiedizlaa mi prawde(przeszlosc)glownie...a i przyszlosc tez ale jak to z zyciu bywa rozna droge mozna sobie wybrac. Ale wracajac do tematu-fajna babcia-PIEKNIE MALUJE OBRAZY...A "DZIALA"ZE TAK POWIEM W NIDZIE-ZA RUCIANEM.
jest jeszcze ta babcia za Jedwabem ale podobno juz nie "bawi" sie w to...sama bym sie do niej przejechala...a moze macie nr kontaktowy lub cus.:)
a jak ktos by chciał do baabci z Nidy ,prosze tel (087) 423 63 82 Telefon jest prawdziwy:)pozdraiwam

W naszej szkole wszystko jest mozliwe, mozna nawet dwie jednoczesnie pisac:P... wszystko zalezy od checi i umiejtnosci rozdwojenia sie;)
nietoperzz z ktorej klasy jestes?

aaa :P no tak, liczą sie chęci :D u nas już takiej możliwości nie dają, nawet chęci nie wystarcza

rudy błazen z druhem

Przeczytaj dokładnie

Też nie wiem o co w tym chodzi, ale najśmieszniejsze jest to że ona sama siebie w tym popiera :]

bosch wae 24460pl tylko trochre piszczy w czasie wirowania powyzej 800 obr, ogladal to serwisant i stwierdzil ze to normalna praca. juz rok uzytkujemy i jest ok.

Polski z bańki, jutro angol a w piątek matma- sporo materiału okroili więc bedą kombinowac z zadaniami :0 powodzenia

A jeśli już weszliśmy a propo serwisów to...

1. Jakie macie zdanie odnośnie serwisu na Polowej???

Ja osobiście mam dosyć mieszane uczucia co do tego punktu serwisowego...

2. Który serwis w Łomży uważacie za NAJuczciwszy, NAJbardziej fachowy etc. ?

Jarek

dla mnie to chyba najgorsza będzie biola i to rozszerzona w piątek:-/ jak ktoś ma jakieś przecieki czy coś w tym stylu to ja bym poprosiła o kontakt hehe:-) Powidzenia

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

Polecam Bosch'a, właściwie używana posłuży długie lata...

Stąd to jedna z częściej kupowanuch marek w Polsce:

http://www.skapiec.pl/cat/302-pralki.html

Jęsli masz zamier kupić podałem link do porównywarki cen, sklepów internetowych. Sprawdź cenę, dolicz koszt dostawy i porównaj z cenami w Łomży! Wielokrotnie cena w Łomzy jest wyższa nawet o tysiąc złotych, jak przy drogich lodówkach.

hahahhah

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

kulig dobrze mówi a figlarka ma rację !

Ja pisałem "1" temat, wiec nie jesteś sam "ukaz". :) pzdr for all, powodzenia jutro i pojutrze :)

Ja byłam rok temu w Koronie,cena od pary 350zł,ale jak człowiek dobrze żyje z ludzmi to jest i 300zł.W tym roku też się wybieram i też zapłaciłam 300zł.

mandrzejczuk rok temu też był alkohol w tej cenie.

A co do Baranowskiego,hmm coś za tanio....

dajcie spokoj... kobiecie. Jej pytanie wynika z jej niewiedzy, zapewne ktos ja zatrudnil na okres próbny ( pisze ze dostala umowe na okres probny ) i nie jest to w zaden sposób wiążące z pracodawca po upływie tego czasu, nie wazne czy jest w ciąży czy nie.

zazwyczaj jest tak: Pracodaawca zatrudnia na dwa, trzy miesiace na okres probny i jak ktoś się wykaże, to zostaje , jesli nie to bye bye

W tym przypadku nawet nie bedzie mowy o zwolnieniu bo stosunek pracy sam wygasnie po tych dwuch miesiacach, a pracodawca napewno nie bedzie latał za "nowym"pracownikiem aby mu przedłużac umowę skoro tego rpacownika nie ma w pracy i tak

Ta fabryka szlugów podobno robiła ilości porównywalne do Philip Morris Polska :D

witam
w studio oliwia sa prowadzone kursy także kurs fryzjerski, z tego co sie orientuje sa prowadzone inwidualnie czyli masz do dyspozycji cały czas instruktora przy sobie, podztaw napewno sie nauczysz. wiem że konczy sie zaswiadczeniem i certyfikatem. pozdrawiam

Tobie niech dadzą jak najpóźniej, będzie bezpieczniej na ulicach...

na odebranie prawka czeka sie około trzech tygodni, ale wątpię, aby można było przyspieszyć.

nie prawda. od dnia zdania egzaminu czeka się max. 8 dni.

<a href="http://www.kierowca.pwpw.pl"></a>

tutaj możesz sprawdzić czy już wyprodukowali twoje prawo jazdy

to juz stare jest, sprzed 2 tyg... i już nieaktualne...

ale ty chłopaczyno jestes płytki i ograniczony, gdzie i z kim ty sie chowales? Wielki śmiech robisz z siebie, żenada, zrozumiesz więcej jak podrośniesz.

rambo777

A Ty zatroszczyłeś się o to jaki "wzorzec" mają dzieci spłodzone przez księży? A co z "powagą" spowiedzi, jeśli spowiednikiem jest pedofil, albo inny "zboczeniec"? Czy Bóg działa przez takiego "pośrednika"? Jeżeli masz możliwość łatwego i wielokrotnego "zmazania" winy to ,czy nie jest to demoralizująca pokusa do ustawicznego grzeszenia, wszak czyny te są, albo przyjemne, albo opłacalne /instytucja spowiedzi jest prawie wyłącznie w katolicyżmie/.
Zakaz cudzołóstwa mnie śmieszy / Stary Testament przewiduje za to ukamienowanie tylko kobiety/. Jak bowiem ocenić postępowanie ojca, który szlaja się po spelunach , ale nie "cudzołoży",przepijając pieniądze wpędza w nędzę dzieci, , od faceta po 50-tce, który "urządził" rodzinę i wobec oziębłej ze starości żony, "zalicza" sekretarki, bądż odwiedza "Agencję"? Nie potępiam również rozwodów i związków"porozwodowych". Ludzie mają prawo żyć szczęśliwie również po ślubie, zmieniając partnerów. Zakaz seksu przedmałżeńskiego jest dla mnie ciemnogrodem i śmieszny.
Ale zachęcam do zastanawiania się nad dogmatami religijnymi. Konfrontacja religijnych zasad z rozumem to prosta droga, nawet do ateizmu. Ja też tak zaczynałem.

Powodzenia!

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org